Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Last edited by Misho ILIEV; 25.01.2017, 00:49.
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Мене костенурките ме кефят като компания - голяма, мудна, неефективна, високи разходи, ниски маржове на печалбата в сравнение с другите автомобилни гиганти. Но пък много силен бранд, дълбоки джобове, политическа подкрепа от Берлин и Долна Саксония.
Идеални са са turnaround и драстично увеличаване на печалбата при по-добър мениджмънт.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеПрогнозите на ЕЛАНА Трейдинг за 2017 г.: Акции, валути, петрол, злато
http://www.elana.net/bg/news/1411/pr...ite-akcii.html
Коментар
-
Прогнозите на ЕЛАНА Трейдинг за 2017 г.: Акции, валути, петрол, злато
http://www.elana.net/bg/news/1411/pr...ite-akcii.html
Коментар
-
Мене костенурките ме кефят като компания - голяма, мудна, неефективна, високи разходи, ниски маржове на печалбата в сравнение с другите автомобилни гиганти. Но пък много силен бранд, дълбоки джобове, политическа подкрепа от Берлин и Долна Саксония.
Идеални са са turnaround и драстично увеличаване на печалбата при по-добър мениджмънт.
компаниите "ми" на Дакса де развиват точно поТА който се предоставя за тяхмного силен!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
и аз съм дълъгно с майката. харесвам на мамата продуктите и стратегията
Идеални са са turnaround и драстично увеличаване на печалбата при по-добър мениджмънт.
Коментар
-
Добро влизане. Тъкмо взимаш и костенурките скачат 2.77% на следващия ден.
Аз съм дълъг на костенурките откакто гръмна скандалът. Чакам поне 200.но с майката. харесвам на мамата продуктите и стратегията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеvw target 260
Аз съм дълъг на костенурките откакто гръмна скандалът. Чакам поне 200.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Мда, полезно и поучително
Благодаря !
п.с. нещо се превъзбудиха купувачите в Сантандер ...сериозен обем - 5х среднодневния досега
Относно твоите хартийки - често ти се чудя на куража да играеш на джънк
То до някъде се и свиква и им научаваш номерата ,аз поне съм забелязал почнат ли да вадят големи пакети купува .значи сме на долу както и обратното обикновено от 13-до 15 часа е по слаба търговията ако мислят да оберат тънко почват с големите продажби ,като от долу си стоят техните кошници и купуват който се закачи и тъка до към 16.30 най късно до 17 00 часа и тогава почват да купуват ,особено ако знаят новини .
Когато купува някой голям почти не дават цената да пада на долу .но когато има яко спекула при други позиции веднага надушват и почват да свалят цената ,понеже спекулантите са заети с други позиции и тъка поне това съм забелязал за ,,боклуците,,Last edited by lobos; 20.01.2017, 12:37.
Коментар
Коментар