IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Банко Популар

Banco Popular испански, S.A. информира, че на 9 февруари 2017 г.
    на S & P агенция потвърди дългосрочния рейтинг на Банка B + и
    Разположен перспектива в "стабилна".

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Хайде да ти повЕрвам.....
      Илядо бройки на 7,45 ....
      добър отчет а що такива спадове....
      таргет 8,5...?
      муахахахаха, сами сме на борсата измамнико, нЕма вера на никой

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

нЕма страх, всичко ще си дойде на мястото
        Хайде да ти повЕрвам.....
        Илядо бройки на 7,45 ....
        добър отчет а що такива спадове....
        таргет 8,5...?

Коментар

• някой от вас колеги да търгува френските EDF
          бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Язък, че те похвалиха като разбирач ....
            Всички повтарят като папагали , като се започне от Ройтерс... Така, че нямаш причина да се обиждаш от компанията на знаменити медии ...
            За съжаление и Инвестор е в отбора на папагалите ...
            http://www.investor.bg/evropa/334/a/...taliia-233469/

Това показва моят опит. Вярвам единствено на него!

Освен това ИЗРИЧНО споменах, че това е ЛИЧНО мнение и ако някой е на друго мнение - просто трябва да игнорира моето.

Нали не казваш, че трябва да спра да пиша тук? Имам достатъчно самокритична оценка за себе си и бих се съобразил с това - да не пиша в темата.

п.п. За да съм отново коректен, ще кажа /ОТНОВО/ личното си мнение, което не ангажира никого тук, а то е следното: ако днес пазара не затвори над нивото на вчерашното си затваряне - прибирам платната, т.е. - излизам от позицията на ДАУ. Оставам с мнението, че цените могат да отидат още нагоре, но от по-долни нива. Чертички няма да чертая, за да не нажежавам излишно обстановката...

Успех! /отново повтарям, че никой не бива да се съобразява с мнението ми/

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
              Защо не можеш да останеш само с права /ако си продадеш досегашните акции/ - защото пак там - на ОСА - СТЕ решили /ПАРДОН - все греша - МАЖО Е РЕШИЛ със своя кворум/, че който от акционерите не запише от новите акции, то същите /вероятно!/ се разпределят ПРОПОРЦИОНАЛНО между досегашните акционери... и ето: целта на мажо е изпълнена - разводни пазара и си увеличи пакета!!!

Оффф - що не ги четете тия неща, бе хора? Предварително! Кой ще ме почерпи сега с едно Амстелче? ))) /нямам нищо против модераторите с подобни никове!/ Чест и почитания за цялата модерация и за моята любимка - Амсел-дамм! Обяснявам: любимка ми е, защото ми удари 6 месечен бан! Всички, които ме обичат - ме цакат!..., с топъл Амстел... /времето е студено и това си е грижа отвсякъде!/
              Язък, че те похвалиха като разбирач ....
              Всички повтарят като папагали , като се започне от Ройтерс... Така, че нямаш причина да се обиждаш от компанията на знаменити медии ...
              За съжаление и Инвестор е в отбора на папагалите ...
              http://www.investor.bg/evropa/334/a/...taliia-233469/
              Last edited by Protokol; 08.02.2017, 20:33.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Значи нямаш повод за радост -щото не можеш да допълниш
                Ми аз и не ща: засега си имам достатъчно. Сега по наблягам на слуз и газ.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ветрове
                  GTQ1 vs SEN vs NDX1

http://www.shareribs.com/green-energ..._id106465.html

"...teilte die Nationale Energiebehörde Chinas mit, dass bis zum Jahr 2020 weltweit Investitionen in einem Volumen von 361 Mrd. USD erfolgen könnten. Wie der stellvertretende Chef der Nationalen Energiebehörde mitteilte, seien Erneuerbare die Säule für die Wandel der chinesischen Energiestruktur....
                  Steve Sawyer, Chef des Global Wind Energy Councils GWEC, gibt seine Einschätzung zu neuen und bestehenden Windmärkten weltweit. Er sieht in Südamerika und einigen Regionen in Asien gute Entwicklungen. Der Global Wind Energy Outlook 2016 liefert dazu aufschlussreiche Grafiken. . ERNEUERBARE ENERGIEN bietet Ihnen aktuelle Informationen aus der Branche der Windenergie. Unabhängig und umfassend.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Гледай и при Коба какво става ,утре е отчета и при нея....май няма да е много розов и там...?
                    нЕма страх, всичко ще си дойде на мястото

Коментар

• Отдавна не бях влизал при банките остава сега и корекция да почне

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ърм.

Моята бамчица пада само с 0.6% - щото е могъща.
                        Значи нямаш повод за радост -щото не можеш да допълниш

Коментар

Паника някаква ...
                          Гледам около 15 евро банки и само Julius Baer е на +
                          Таз паника не ми харесва много дано греша

Коментар

• Ърм.

Моята бамчица пада само с 0.6% - щото е могъща.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              Някой май разтовари здраво и банките или им набиха къси
                              Паника някаква ...
                              Гледам около 15 евро банки и само Julius Baer е на +

Коментар

• Някой май разтовари здраво и банките или им набиха къси

Коментар

Working...
                                X