IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ха-ха - то стана вече пълен цирк - с най-голям ръст са Костенуркаджиите, дето се крият като мишки и ги е страх да извадят отчетите.
    Сега ще оправдаят новото продънване надолу със Щатите, щото износът на САЩ намалял, а безработицата също намаляла, ама с по-малко, отколкото се очаквало. Утре обонго ако го хване диария и журналистите излязат тъй недискретни, че да го напишат, Даксът може да отиде и на 5000.

В същото време Дау пада по-малко от Дакс, все едно проблемите (ако въобще докладът може да се приеме като проблемен) е в Германия, а не в Щатите.
    Не разбирам защо си хабиш времето да следиш подобни простотии! Те не се пускат за да те насочат към реалността, тъкмо с противоположна цел се продуцират!
    Апропо, САЩ на практика нямат износ, дори космическата им програма е обезпечена от Русия понастоящем, търговският им баланс със страна като България е отрицателен, а да не говорим за този с Китай.
    В момента, просто колоса върти суче и не иска да се откаже от наркоманията наречена печатане на пари за неизвършен труд, с което почти никой от другите сили в света не е съгласен.
    Ще се наложи да се разберат и това гледа в момента пазара.

Коментар

Кои фондове имаш предвид?
      Пенсионните в БГ,ако не бъркам!?
      Сетих се, не за друго ами щото непрекъснато ги споменаваш!Пък аз говоря на познати да бягат оттам дето е фалитака-дъртак, Бъфет! Апропо в Алианц - Германия тоз мушеник не е ли акционерин?
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Аз очаквам да се засили малко китайската машина следствие евтиния петрол...ама требе време ...може би напролет
        Спестените пари от евтин петрол в Китай ще отидат главно за покупки на свинско (потреблението на Императора), а пък цената му е определяща за инфлацията там, т.е. инфлацията ще се покачи и няма да има възможност за нови стимули, не, че последните помогнаха.

Коментар

Рискът се корени единствено в масовата синофобия. Всички данни от Китай се тълкуват негативно, а единствената положителна (и всъщност най-важната - сериозният ръст на потреблението) тотално се игнорира - едно от безкрайните доказателства, че пазарите са изкуствено манипулирани.
          Абе стига и ти с този ръст на потреблението.
          Виж колко е средното P/E на китайските фирми.
          Прочети малко за сивата им банкова система.
          Прочети малко какъв е отлива на капитали.
          Прочети малко какъв е процента на лошите кредити.

И всичко това е казано от комунисти, а знаем, че комунистите имат навика да лъжат безогледно. Смятай каква е реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Щатите правят някакви плахи опити за рали, но засега срещат стена от продавачи.
            Има един риск за неделя - ще излязат данните на Китай с колко са им намаляли валутните резерви през януари. Очакванията са между 100 и 120 млрд. долара. Ако са повече и както китайците цяла седмица няма да работят, може да стане мътна и кървава другата седмица. Та това, според мен, е още една причина този петък да не се купува много, но ще видим. Има още няколко часа.
            Аз очаквам да се засили малко китайската машина следствие евтиния петрол...ама требе време ...може би напролет
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Кленов: тая монета сребърна е ли, платинена е ли? Твоя си е ли?
              сребърна това ми е най новата покупка, много ме кефи .....

Коментар

• Кленов: тая монета сребърна е ли, платинена е ли? Твоя си е ли?

С дукатът по ме кефиш - трябва да поближа моя, че идвала някаква грипна епидемия.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Има един риск за неделя - ще излязат данните на Китай с колко са им намаляли валутните резерви през януари. Очакванията са между 100 и 120 млрд. долара. Ако са повече и както китайците цяла седмица няма да работят, може да стане мътна и кървава другата седмица. Та това, според мен, е още една причина този петък да не се купува много, но ще видим. Има още няколко часа.
                  Рискът се корени единствено в масовата синофобия. Всички данни от Китай се тълкуват негативно, а единствената положителна (и всъщност най-важната - сериозният ръст на потреблението) тотално се игнорира - едно от безкрайните доказателства, че пазарите са изкуствено манипулирани.

В Щатите - мисля старичокът ще се пребори пак.

А Кленов все така си разглежда чертичките.

Кленов, мини на цифрички - мани ги тия чертички - ако хората започнат да гледат цифричките вместо чертичките, пазарите ще възстановят ного-ного бръже.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Мои хора ми се оплакаха,че за миналата година в БГ само фондовете на "могъщия" Алианц, са на минус Вярно ли е ?!?
                    Кои фондове имаш предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                      E така е, DAX-са изтегли късата клечка януари,тревожа се че февруари може да е и още по-къса
                      нема бе стига сте ревали, нема страшно поне за сега стига с тея инфаркти ..... ей го DAX и почти всички немски артии имат същия вид .... ама кой сценарий точно ше стане това не мога да кажа По вероятно е зеленото ама дали ше е точно така де да знам ако ли не DAX ше се запре на 8 мица и без тва там са миналите върхове през годините

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

След погрома над банките на ДАХ от два дни се стабилизираха въпреки спадовете....и лошите новини ....
                        Мисля ,че скоро ще има жокер и ще хвърлят късите на лъвовете....
                        Внимавай....

Коментар

Тях ги интересуват графиките на фондовете.
                          Мои хора ми се оплакаха,че за миналата година в БГ само фондовете на "могъщия" Алианц, са на минус Вярно ли е ?!?
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• В анализът за днешните движения на европейските пазари четем, че продажбите на Мерцедесчета в Китай имат ръст 52%. Това някак не ми се връзва с приказките за катастрофален спих на Поднебесната империя.

Анонов - хубаво. Като стар дивидентаджия предпочитам дъ-ъ-ъ-ългосрочно акцията на Daimler да върви по 35-40 кинта, а дивидентът да е 3-3.5 кинта. Пък който се кефи на графики, да им се кефи - аз се кефя на пари, влизащи по сметката ми заради туй, че хубави компании ми плащат да им държа акциите.

Коментар

Хубаво. Когато средната дивидентна доходност на могъщите немски компании мине дивидентната доходност на Софарма Имоти - ще удвоя портфейлът си на Франкфуртската.

Защото в края на краищата акциите на мишкуняците и графикаджиите рано или късно ще свършат.
                              И аз и ти не сме трейдъри, така че не се коси,а и ти имаш от жълтото

Коментар

Защото в края на краищата акциите на мишкуняците и графикаджиите рано или късно ще свършат.
                                На теория никога не могат да свършат. За да стане това, освен индексите, трябва да забраниш завинаги и късите.

Коментар

Working...
                                X