Първоначално изпратено от Malka Boza
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Мисля, че може да послязат и докъм 3.8-3.9. Ако таковата - ще се понагувича още малко.
Коментар
-
ееееее, най-сетне и от инвестора да усетят накъде духа вятърасамо дето информацията я предоставяте за някои важни теми с месеци закъснение
"...Royal Dutch Shell, Statoil и Eni се насочват към изграждането на крайбрежни вятърни ферми за няколко милиарда долара в Северно море и на други места. Те започват да постигат победи и спрямо водещите енергийни доставчици, включително Dong Energy и Vattenfall на конкурентни търгове за договори за закупуване на електроенергия, а тези компании вече са се специализирали в издигането на огромни турбини в морето...."
и сега петролните мастодонти от кого ли ще купуват турбини и с кого ли ще сключват догори за ОаМвестас, сименс, нордекс, контрон, сенвион, голдуинд...... като се отприщят петролите за мелници всичките ще са в кюпа, но битката за нови и все по-мощни мелници е убийствена. ще има отново поглъщания и фалити, като със соларите
Коментар
-
Abengoa -тези нищо чудно да ги видим на 1 евро до края на годината
http://www.elmundo.es/economia/2017/...0338b4604.html
По стари спомени от 30 цента на горе трябва да се затварят доста къси,става дума за ABG.PLast edited by lobos; 23.03.2017, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
пс: харесвам испанския много, но речника ми е беден от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Hoy todos estamos en ABG.P
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеque pase hoy dia!?!?!???
http://www.estrategiasdeinversion.co...-llegar-358066Last edited by lobos; 23.03.2017, 18:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Сърчицето ти се разхлопа ли, Желязко? - Споко, бе
Ако падне пазарът с 18% (примерно) - ще се нагувичим със секси работи - какво по-хубаво?днес ребауднах след вчерашното пляскане
б.. м.. му да минат до 2-3 месеца осатата и да плащат дивидентите и ще съм щедър да раздвама на желаещи пакетчета и пакети от немските ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениедобре че обърнаха леко нагоре отново... щото и тук като на бфб започна да ми прескача ритъма на депото с по няколко к +/- на ден.
май ще купувам стенокардин за дакс-депото
Ако падне пазарът с 18% (примерно) - ще се нагувичим със секси работи - какво по-хубаво?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар