IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре че обърнаха леко нагоре отново... щото и тук като на бфб започна да ми прескача ритъма на депото с по няколко к +/- на ден.
    май ще купувам стенокардин за дакс-депото

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

не винаги е така миналата година бяха 1.31 март и 0,68 септември .тази увеличиха дивидента малко
      Значи може би - да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Дали не е еднократен ефект? Щото те шитнаха антибиотиците си на Pfizer.
        не винаги е така миналата година бяха 1.31 март и 0,68 септември .тази увеличиха дивидента малко
        бавно и тихо нагоре

Коментар

сега март е 1,50 паунда а септември е към 0,70 пенса общо около 2,20 лири годишно
          Дали не е еднократен ефект? Щото те шитнаха антибиотиците си на Pfizer.

Коментар

Двойно повече: от предният март ли, от септември ли? Защото - доколкото помня (гледал съм ги), мартенският дивидент е сосен, септемврийският: по-скромен.
            сега март е 1,50 паунда а септември е към 0,70 пенса общо около 2,20 лири годишно
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              беееееееееееех еврейчааааааааата отскочили от свещеното 11853 . на умни се праят нали монтьо . хяхяхяхяхяяххяхяхяхя. падай казах евреииииииииииииии
              Плезльо: ти си наркоман и си се напушил, нали?

Хайде, моля: дръж се неинфантилно, ако може, де...

Коментар

да 2 пъти годишно септември и март като този март е двойно повече
                Двойно повече: от предният март ли, от септември ли? Защото - доколкото помня (гледал съм ги), мартенският дивидент е сосен, септемврийският: по-скромен.

Коментар

Аферим Те на колко плащаха - два пъти годишно ли? Май - несъразмерни дивиденти? И аз наблюдавам AstraZeneca.
                  да 2 пъти годишно септември и март като този март е двойно повече
                  бавно и тихо нагоре

Коментар

• беееееееееееех еврейчааааааааата отскочили от свещеното 11853 . на умни се праят нали монтьо . хяхяхяхяхяяххяхяхяхя. падай казах евреииииииииииииии

Коментар

AstraZeneca ми преведоха дивидента по 1.724 евро
                      Аферим Те на колко плащаха - два пъти годишно ли? Май - несъразмерни дивиденти? И аз наблюдавам AstraZeneca.

Коментар

• добре е да се работи за Порше

Коментар

• AstraZeneca ми преведоха дивидента по 1.724 евро
                          бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

ако си в играта, радвай се и реализирай продажбата в удобният момент
                            Да вътре съм и мисля ,че до 6 евро почти няма спирка
                            Доста реформи направиха ,тук може и дългосрочно да остана ,но първо да видим 5 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Като гледам как лети OHL нищо чудно ако до петък да видим 5 евро в петък мисля че има и пресконференция
                              ако си в играта, радвай се и реализирай продажбата в удобният момент

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Тази седмица чакам да видя късите по OHL ,ако не дойде корекция мисля ,че тук ще има бум на затваряне на късите най -много по спомени са от 6 евро
                                Като гледам как лети OHL нищо чудно ако до петък да видим 5 евро в петък мисля че има и пресконференция

Коментар

Working...
                                X