IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
    поздрави на всички,
    Имам едно питане,с кои ticker купувате Gazprom в евро- Gaz IBIS ми дава грешка в IB, само дава опция затвори позиция.
    Благодаря.
    WKN: 903276 ISIN: US3682872078 Ticker-Symbol: GAZ

Коментар

• поздрави на всички,
      Имам едно питане,с кои ticker купувате Gazprom в евро- Gaz IBIS ми дава грешка в IB, само дава опция затвори позиция.
      Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Мисля, че може да послязат и докъм 3.8-3.9. Ако таковата - ще се понагувича още малко.

Коментар

• добра седмица на всички, каквото и да се е случвало в политическото задкулисие!

преди 30' инфо за пореден рекорд в оборот и печалба и реверанс към всички акционери - 60% улеличение на дивидента спрямо миналогодишният

Коментар

• ееееее, най-сетне и от инвестора да усетят накъде духа вятъра само дето информацията я предоставяте за някои важни теми с месеци закъснение

"...Royal Dutch Shell, Statoil и Eni се насочват към изграждането на крайбрежни вятърни ферми за няколко милиарда долара в Северно море и на други места. Те започват да постигат победи и спрямо водещите енергийни доставчици, включително Dong Energy и Vattenfall на конкурентни търгове за договори за закупуване на електроенергия, а тези компании вече са се специализирали в издигането на огромни турбини в морето...."

и сега петролните мастодонти от кого ли ще купуват турбини и с кого ли ще сключват догори за ОаМ вестас, сименс, нордекс, контрон, сенвион, голдуинд...... като се отприщят петролите за мелници всичките ще са в кюпа, но битката за нови и все по-мощни мелници е убийствена. ще има отново поглъщания и фалити, като със соларите

Коментар

• Луда работа при Abengoa клас А не могат да отворят

Коментар

• Abengoa -тези нищо чудно да ги видим на 1 евро до края на годината
                http://www.elmundo.es/economia/2017/...0338b4604.html
                По стари спомени от 30 цента на горе трябва да се затварят доста къси,става дума за ABG.P
                Last edited by lobos; 23.03.2017, 20:55.

Коментар

• За Abengoa бях казал ,че ми една от фаворитите за тази година мисля че декември ги бях писал ,та тук вече почти сигурно фалита е избегнат очакват тези дни финални договори и ще влязат така нужните пари ,кофти че късно ги видях ,аз се чудя що пада Amper ,а то всикото спекулант при Abengoa

Коментар

• hasta manana amigos! главата ми пуши, очите парят ...
                    да видим какво ще направи дакса преди уикенда

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

пс: харесвам испанския много, но речника ми е беден от него
                      Хубав език да и аз го харесвам но едва ли го пиша правилно ,та всичките спекуланти тази седмица са при Abengoa

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Hoy todos estamos en ABG.P
                        пс: харесвам испанския много, но речника ми е беден от него

Коментар

que pase hoy dia!?!?!???
                          Hoy todos estamos en ABG.P
                          http://www.estrategiasdeinversion.co...-llegar-358066
                          Last edited by lobos; 23.03.2017, 18:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Сърчицето ти се разхлопа ли, Желязко? - Споко, бе

Ако падне пазарът с 18% (примерно) - ще се нагувичим със секси работи - какво по-хубаво?
                            тази седмица съм на витамини и хранителни добавки днес ребауднах след вчерашното пляскане б.. м.. му да минат до 2-3 месеца осатата и да плащат дивидентите и ще съм щедър да раздвама на желаещи пакетчета и пакети от немските ....

Коментар

• que pase hoy dia!?!?!???

Коментар

добре че обърнаха леко нагоре отново... щото и тук като на бфб започна да ми прескача ритъма на депото с по няколко к +/- на ден.
                                май ще купувам стенокардин за дакс-депото
                                Сърчицето ти се разхлопа ли, Желязко? - Споко, бе

Ако падне пазарът с 18% (примерно) - ще се нагувичим със секси работи - какво по-хубаво?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X