IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AURELIUS Equity Opp.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      тия сега като нищо на евро до края на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Каво пише в Гугал?
        http://www.finanznachrichten.de/nach...engoa-sa-b.htm

Коментар

Много мътна история от това което прочетох на Гугъл...
          Защо избра точно нея да влезеш....
          Доказано е че при пени акциите от три позиции една гърми.....
          На мен ми се върти една стратегия да влеза в някой банка ,може и пени в крайните дни на записването на ДБ на 6 април
          Какво мислиш...?
          Каво пише в Гугал?

Коментар

На мен ми се върти една стратегия да влеза в някой банка ,може и пени в крайните дни на записването на ДБ на 6 април
            Какво мислиш...?
            Това не е пени сток това е компания която работи с чиста енергия ,проблема тук бе Бенжамин които имаше над 51% вече не той ръководи парада ,ако е трябвало да гръмне да бе гръмнала но не става банките знаят че това е чиста енергия от слънцето ,ако не било изгодно банките отдавна да са отписали .щом наливат пари значи има план ,както се очаква и продажба на дела в Atlantica Yield ,за банките не знам Монти вече и неми се мисли сега имам OHL идващата седмица мисля да взимам само Абенгоа клас А

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
              Четох отчети, новини, но не съм сигурен конкретно каква е причинита WERELDHAVE да е на такива ниски цени, на какво се дължи спада от 60 на 40 за 2 г.?
              охо ами според мен причините са-
              1. Май са ги изключили от eurostoxx 600 real estate, почти съм сигурен че миналата година там ги намерих а сега ги няма в компонентите https://www.stoxx.com/index-details?symbol=SX86P
              2. Секторът с тия магазини си е смотан и дори пиърите се търгуват на 6% дивидент, с онлайн търговията не се знае какво ще е развитието
              3. Миналата година имаха идеята да не публикуват тримесечни дани но се отказа бързо-бързо
              4. Свалили са цената да може да си купим евтино е примерно engie тая година защо падна до 10.90 пък сега 13.20
              5. В блумбълг анализите дето гледам се делят на 2 типа - еднитe още опорстват че ще скочи до към 45-55 евро, другите са се предали и са неутрални с таргет около 40-45 евро
              6. имотите в холандия са си скъпички и не може да се очакват кой знае какви капиталови печалби
              7. В европа има доста компании с P/E 13-15 дори от големите така че P/E 12 на wereldhave e добре но нищо невероятно - затова и мисля че да се купуват български компании на p/e 20 е опасно
              8. имат експозиция към франция а преди изборите никой не иска да се ангажира с дългосрочни инвестиции в имоти там

аз продължавам да си ги играя с опции някъде може би 50% от парите са ми там. Предвид лихвите в холандия- 10 годишните облигации са 0.45% а 30-годишните 1.15% мисля че си заслужават на тия цени. Но много зависи от онлайн търговията amazon e на p/e 167 и p/b 21 и казват че ще расте още

сега NSI май ще правят обратен сплит и може да прехвърля малко пари натам https://www.bloomberg.com/quote/NSI:NA
              Last edited by Felbuzz; 31.03.2017, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Сега си правя анализ на Абенгоа кой и защо продава днес банките кредитори -те защо да продават ако не вярват с себеси идват Морганите и Голдманите освен да свършат услуга на Хедж фондовете ,предполагам, и някои банки са помогнали ,може би банките да си вземат краткосрочно едни дълго чакани пари все пак от 2015 са в преговори но едва ли са толкова закъса ли ,днес се видя че цената е контролирана ,освен банките никой не в изгода на тези цени очаквам вдигане на цената най вече на клас А в края на годината трябва да се слеят А и Б
                Какво мислиш...?

Коментар

• Сега си правя анализ на Абенгоа кой и защо продава днес банките кредитори -те защо да продават ако не вярват с себеси идват Морганите и Голдманите освен да свършат услуга на Хедж фондовете ,предполагам, и някои банки са помогнали ,може би банките да си вземат краткосрочно едни дълго чакани пари все пак от 2015 са в преговори но едва ли са толкова закъса ли ,днес се видя че цената е контролирана ,освен банките никой не в изгода на тези цени очаквам вдигане на цената най вече на клас А в края на годината трябва да се слеят А и Б

Коментар

• Четох отчети, новини, но не съм сигурен конкретно каква е причинита WERELDHAVE да е на такива ниски цени, на какво се дължи спада от 60 на 40 за 2 г.?
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Abengoa
                      Тва една снимка не може се качи
                      http://subefotos.com/ver/?291878fbab...eo.png#codigos
                      Днес минаха около 25% от капитала
                      Last edited by lobos; 31.03.2017, 20:02.

Коментар

• явно и там края на тримесечието се помпа като при нас по определени 'пенсионерски' позиции
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          люде незнам тва колко верно ще се изпълни, но ми изглежда горе долу да е правдоподобно

http://forum.hurstcycles.com/uploads...e0dccd4885.jpg

2032 сме на 15 000 а сега не се препоръчват дълги от тук и ще пада доста според писаното до към 7000 ще ходи
                          Вся Власть Советам

Коментар

• нагли са еврейчаааааааата но ще ги победим . хяхяхяяхяхяхя

Коментар

• абе еврейчаааааааааааааата си направиха чутора . ръъъъъъъъъъъъъъъъъст ръъст евериииииииии.
                              другата седмица ше ви ........................ к............ хяхяхяхяхяхяхях

Коментар

• ето и друг прочит на ситуацията към момента с ДАХ

Коментар

Working...
                                X