If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега като санкциите за Иран са вдигнати се о4аква да навлязат много европеиски производители по4ти на вси4ко а там са жадни за стоки и ще има яки продажби..ве4е има статии за автомобилните производители а също и на камиони 4е навлизат там
Е, покрай петрола и някоя и друга банка може да жмуцне.
WFC например има едни лежерни 17 млрд долара експозиция към олио и газ.
Банкстерите са играчи, не ги мислете...
Хубавото е не само да добиваш петрол, а да имаш и рафинерийки в такъв момент.
петрола като е нисък това трябва да обуславя по голямото му търсене и съответно по голямата пе4алба на преработвателните компании и бензинажииниците който ще от4итат по големи приходи не разбирам защо толко се влияят от ниската цена на петрола
Импе, не знам защо толкова много хора връзвате цената на петрола с борсите. Компаниите свързани с петрола - ок, но другите сектори...
Според мен в пъти по-голямо значение има ситуацията в Китай. Еви го тоя петрол, нека падне на 15. Повечко пари ще се завъртят в другите сектори.
Анди и Пандов: аз не връзвам: тълпата връзва. За мен ниската цена на слузта е плюс за ного повече сектори от тия, за които е минус.
Нищо ужасно няма в Китай - виждаш че под 3000 пункта ного трудно се движи надолу. За Китай са по-важни данните за потреблението - икономиката - знаем - расте, но: с нормално позабавени темпове - то не може до безкрайност с по 10-12%.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар