IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ха-ха - защо слузта днес толкова нагоре? Да не би Путин да е треснал една термоядрена по арапските тимберички?
    щото китай излезнаха с едни измислени числа
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха - защо слузта днес толкова нагоре? Да не би Путин да е треснал една термоядрена по арапските тимберички?
      Трябва и малко бой по мечките. Само в една посока е скучно.

Коментар

• Ха-ха - защо слузта днес толкова нагоре? Да не би Путин да е треснал една термоядрена по арапските тимберички?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Обичам миризмата на гап рано сутрин.
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Иран иска да купи 114 самолета Airbus

http://fakti.bg/biznes/169326-iran-i...amoleta-airbus
            Вся Власть Советам

Коментар

• Ники, къде се изгуби бре човек? Кажи това Суедзукер за купуване ли е, много падна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                адидас +5.2%, хенкел -4.39%

нямам думи какви простотии стават само заради смяната на един ceo
                Ха-ха, да.

Аз съм дълъг и двете компании, но слава богу много повече Адидас отколкото Хенкел.

Коментар

• Хаха, ето защо съм от BMW, Daimler и Ford.

Пандов - тоя чичо сигурно е някакъв Напальон на бизнесът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    скачай, че влака дерайлира
                    Братчед, нищо не е дерайлирало, просто машинистите се смениха, че пътя на север е дълъг.
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Струва ми се, че дойчото намери подкрепа на 9550. Идните дни ще го докажат

Коментар

• адидас +5.2%, хенкел -4.39%

нямам думи какви простотии стават само заради смяната на един ceo
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• сега като санкциите за Иран са вдигнати се о4аква да навлязат много европеиски производители по4ти на вси4ко а там са жадни за стоки и ще има яки продажби..ве4е има статии за автомобилните производители а също и на камиони 4е навлизат там
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Е, покрай петрола и някоя и друга банка може да жмуцне.
                            WFC например има едни лежерни 17 млрд долара експозиция към олио и газ.
                            Банкстерите са играчи, не ги мислете...
                            Хубавото е не само да добиваш петрол, а да имаш и рафинерийки в такъв момент.

Малко ОФФ за феновете на VW

Коментар

• петрола като е нисък това трябва да обуславя по голямото му търсене и съответно по голямата пе4алба на преработвателните компании и бензинажииниците който ще от4итат по големи приходи не разбирам защо толко се влияят от ниската цена на петрола
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Импе, не знам защо толкова много хора връзвате цената на петрола с борсите. Компаниите свързани с петрола - ок, но другите сектори...
                                Според мен в пъти по-голямо значение има ситуацията в Китай. Еви го тоя петрол, нека падне на 15. Повечко пари ще се завъртят в другите сектори.
                                Анди и Пандов: аз не връзвам: тълпата връзва. За мен ниската цена на слузта е плюс за ного повече сектори от тия, за които е минус.

Нищо ужасно няма в Китай - виждаш че под 3000 пункта ного трудно се движи надолу. За Китай са по-важни данните за потреблението - икономиката - знаем - расте, но: с нормално позабавени темпове - то не може до безкрайност с по 10-12%.

Коментар

Working...
                                X