AURELIUS Equity Opp.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Каво пише в Гугал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Много мътна история от това което прочетох на Гугъл...
Защо избра точно нея да влезеш....
Доказано е че при пени акциите от три позиции една гърми.....
На мен ми се върти една стратегия да влеза в някой банка ,може и пени в крайните дни на записването на ДБ на 6 април
Какво мислиш...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Много мътна история от това което прочетох на Гугъл...
На мен ми се върти една стратегия да влеза в някой банка ,може и пени в крайните дни на записването на ДБ на 6 април
Какво мислиш...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеЧетох отчети, новини, но не съм сигурен конкретно каква е причинита WERELDHAVE да е на такива ниски цени, на какво се дължи спада от 60 на 40 за 2 г.?ами според мен причините са-
1. Май са ги изключили от eurostoxx 600 real estate, почти съм сигурен че миналата година там ги намерих а сега ги няма в компонентите https://www.stoxx.com/index-details?symbol=SX86P
2. Секторът с тия магазини си е смотан и дори пиърите се търгуват на 6% дивидент, с онлайн търговията не се знае какво ще е развитието
3. Миналата година имаха идеята да не публикуват тримесечни дани но се отказа бързо-бързо
4. Свалили са цената да може да си купим евтиное примерно engie тая година защо падна до 10.90 пък сега 13.20
5. В блумбълг анализите дето гледам се делят на 2 типа - еднитe още опорстват че ще скочи до към 45-55 евро, другите са се предали и са неутрални с таргет около 40-45 евро
6. имотите в холандия са си скъпички и не може да се очакват кой знае какви капиталови печалби
7. В европа има доста компании с P/E 13-15 дори от големите така че P/E 12 на wereldhave e добре но нищо невероятно - затова и мисля че да се купуват български компании на p/e 20 е опасно
8. имат експозиция към франция а преди изборите никой не иска да се ангажира с дългосрочни инвестиции в имоти там
аз продължавам да си ги играя с опции някъде може би 50% от парите са ми там. Предвид лихвите в холандия- 10 годишните облигации са 0.45% а 30-годишните 1.15% мисля че си заслужават на тия цени. Но много зависи от онлайн търговията amazon e на p/e 167 и p/b 21 и казват че ще расте още
сега NSI май ще правят обратен сплит и може да прехвърля малко пари натамhttps://www.bloomberg.com/quote/NSI:NA
Last edited by Felbuzz; 31.03.2017, 20:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСега си правя анализ на Абенгоа кой и защо продава днес банките кредитори -те защо да продават ако не вярват с себеси идват Морганите и Голдманите освен да свършат услуга на Хедж фондовете ,предполагам, и някои банки са помогнали ,може би банките да си вземат краткосрочно едни дълго чакани пари все пак от 2015 са в преговори но едва ли са толкова закъса ли ,днес се видя че цената е контролирана ,освен банките никой не в изгода на тези цени очаквам вдигане на цената най вече на клас А в края на годината трябва да се слеят А и Б
Какво мислиш...?
Коментар
-
Сега си правя анализ на Абенгоа кой и защо продава днес банките кредитори -те защо да продават ако не вярват с себеси идват Морганите и Голдманите освен да свършат услуга на Хедж фондовете ,предполагам, и някои банки са помогнали ,може би банките да си вземат краткосрочно едни дълго чакани пари все пак от 2015 са в преговори но едва ли са толкова закъса ли ,днес се видя че цената е контролирана ,освен банките никой не в изгода на тези цени очаквам вдигане на цената най вече на клас А в края на годината трябва да се слеят А и Б
Коментар
-
Abengoa
Тва една снимка не може се качи
http://subefotos.com/ver/?291878fbab...eo.png#codigos
Днес минаха около 25% от капиталаLast edited by lobos; 31.03.2017, 20:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениелюде незнам тва колко верно ще се изпълни, но ми изглежда горе долу да е правдоподобно
http://forum.hurstcycles.com/uploads...e0dccd4885.jpg
Вся Власть Советам
Коментар
Коментар