Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
акции не скъсявам, да се юрне да ми ебе майката, но индексите с удоволствие в момента DAX и NASDAQ са за ентусиасти, кой иска да купува да купува никой не му брани, а ако спечели Льо Пеница мама мия у шпагето макарони .....
Това ли е твойта ракета и ти държиш тва нещо дълги ?
http://www.finanzen.at/chart/Siltronic
P.S. акции само може да шортиш с long put инак е забранено т.е. не е забранено но ако ти е мил джоба шорти акциирезултата е налице. таргет осребряване около 80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
акции не скъсявам, да се юрне да ми ебе майката, но индексите с удоволствие в момента DAX и NASDAQ са за ентусиасти, кой иска да купува да купува никой не му брани, а ако спечели Льо Пеница мама мия у шпагето макарони .....
P.S. акции само може да шортиш с long put инак е забранено т.е. не е забранено но ако ти е мил джоба шорти акции
погледни развитието само на тази акция от 15 вход миналото лято, перформанса само от нея досега можеш да го сметнеш.
наистина, дано денят Х за франция се отрази поожително на залозите ти. неприятно е да плащаш такси залудо.
но ако постинеш рои като майкъл бъри ще си е струвало времето.
приятна от мен
Коментар
-
Дивиденти месец Май на BMEEMPRESA IMPORTE FECHA PAGO FECHA DESCUENTO LÍMITE COMP. ACCI. AENA 3.83€ 05/05/2017 02/05/2017 Día antes descuento BME 0.80€ 05/05/2017 03/05/2017 Día antes descuento NATURHOUSE 0.18€ 05/05/2017 03/05/2017 Día antes descuento MEDIASET 0.5219€ 09/05/2017 05/05/2017 Día antes descuento CAT. OCCIDE 0.3119€ 10/05/2017 08/05/2017 Día antes descuento BAVIERA 0.022€ 19/05/2017 --- Día antes descuento LINGOTES ESPE. 0.802€ 19/05/2017 --- Día antes descuento
CELLNEX, 0.0423€, fecha descuento el 09/05, fecha de abonno 11/05
MERLIN PROPERTIES, 0.0992€ el 18 de mayo.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениемихаелис, друга ракета от депото: WAF. вход 2к на 15.
ще я скъсяваш ли?
Това ли е твойта ракета и ти държиш тва нещо дълги ? Ако си влезнал на 15 супер, ама вече не е супер това е моето лично мнение ти разбира се знаеш кво прайш и си взимаш решенията сам ....
http://www.finanzen.at/chart/Siltronic
P.S. акции само може да шортиш с long put инак е забранено т.е. не е забранено но ако ти е мил джоба шорти акции
А и Фори тва ако беше купил за 2К leaps long calls примерно DEC 2017 страйк 45 да речем са немаше да си на 2К х5, а 10х 2К тва е предимството на опциите при такива прътове и копия .....
има и още вариянти например със synthetic long е тогава ше имаш и за пенсия, ама върне ли .... лошом .... чек ти го преведем че тоя пост стана само с редакции, ей ти пример за synthetic long
strike 15
+15 long call @dec17 - 15 short put @ dec17
плащаш едни стотинки и после прибираш левчета, пак каам обаче ако си в грешната посока си ебало века тогаваLast edited by michaelis12; 04.05.2017, 20:13.
Коментар
-
Abengoa -Според мен тук проблема е клас-Б работата намирисва на някакво договаряне пак между фондовете и банките да разкарат клас-Б а най странното е ,че миналата седмица имаше слухове по форума ,че едва ли не Б е по добре от А смисъл ,че 3% от Б са много повече от клас А като брой лотове вече си мисля че нарочно ги пускат тези слухове ,трябва да взема да разкарам и моите от клас-Б все пак 100 броя от клас Б дава право на 1 глас А, при събрания и гласуване на решения. Тези 100% са измислили нещо ,все пак до края на годината трябва да се обединят Аи Б
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМисля, че новината е по-скоро "неутрална" ...т.е. нищо ново ... А когато при такива новини акцията се качва 10% е повод за оптимизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не мислим еднакво. както и да е. "дебелината" на сметките ми по банките е поважна. другото е блабла
P.S. нема ти каам колко са дългите позиции на VIXa ..... (аз тва не го играем щото там треа да имаш 6 чифта мъди)
VIX
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VI...d=p98847463151
VXO
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$VX...d=p98847463151Last edited by michaelis12; 04.05.2017, 13:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Е как да изглежда?черта нагоре направо към 30 000 нали секи ден рекорди прават индексите щото тръмпа ще оправи положението с магическа пръчка
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Тва не е ли вълна номер 5?сегашната
Коментар
Коментар