IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

добре Фори, тия акции праят същото квот и индекса те няма къде да отидат сега ше видим по някое време как изглежда вълна 4 .....
    Тва не е ли вълна номер 5?сегашната
    Вся Власть Советам

Коментар

добре Фори, тия акции праят същото квот и индекса те няма къде да отидат сега ше видим по някое време как изглежда вълна 4 .....
      не мислим еднакво. както и да е. "дебелината" на сметките ми по банките е поважна. другото е блабла

Коментар

Е как да изглежда?черта нагоре направо към 30 000 нали секи ден рекорди прават индексите щото тръмпа ще оправи положението с магическа пръчка
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          дано стане твоят ден
          а за вди няма нужда от повече думи. писал съм вече моят начин за пари на борсата - чрез акции, не индекси.
          аре наслука

Коментар

добре е ready for reversal къде 40/44 .... незнам що, но понеделника ше е моя ден и на Льо Пеница си мисля аз дори и да не е тя тва пак ше слезе .....
            дано стане твоят ден
            а за вди няма нужда от повече думи. писал съм вече моят начин за пари на борсата - чрез акции, не индекси.
            аре наслука
            Last edited by Ferry; 04.05.2017, 11:27.

Коментар

WDI
              добре е ready for reversal къде 40/44 .... незнам що, но понеделника ше е моя ден и на Льо Пеница си мисля аз дори и да не е тя тва пак ше слезе .....

Коментар

• продължават някви орица да се правят на трейдъри и да ми говорят за новини . внимавайте това са еврейчета . късо от тука макс 12624 днес започва песимизъм

Коментар

над 12600
                  и с оупън сешън депото с почти 5к ъп
                  целувки
                  .?
                  Вся Власть Советам

Коментар

• над 12600
                    и с оупън сешън депото с почти 5к ъп
                    целувки

Коментар

• Колеги, някой би ли споделил каква стратегия ще има във връзка с предстоящите избори във Франция? Аз мисля все пак малко да намаля дългите, предвид риска да стане някаква изцепка. Но базовият ми сценарий все пак остава, че в понеделник DAX ще отвори на нива 12800-13000. Мерси

Коментар

нишо се невиди у тоя тъп сайт я прати да я видим тая "ракета" нешо външен линк ....
                        WDI

Коментар

• Banco Popular
                          Banco Popular испански С.А. комуникира представянето на резултатите
                          Популярни Групата на Banco съответстваща на първото тримесечие на годината
                          2017 ще се проведе на петък, 05 май.
                          Тази презентация ще включва излагане на анализатори уебкаст
                          10 часа; и пресконференция в 12 ч, за да се проведе в
                          Беатрис сграда в Calle Хосе Ортега и Гасет, 29 Мадрид.

Коментар

• Като гледам как падат суровините корекцията е на близо но едва ли ще нещо сериозно
                            https://es.investing.com/commodities/metales

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Дали ще е тя победител?
                              у нея се кълнем да треснат едни -10/15% за 2 дена да припаднат всички, направо свещи за здраве ше и паля и ше я благославям Вовеки ......

Коментар

тва по натам за са Тръмплина ше стои мене ме устройва в понеделника Льо Пеница ефекта ше е същия ....
                                Дали ще е тя победител?
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X