Първоначално изпратено от michaelis21
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеДизелови модели на "Мерцедес-Бенц", "Хонда", "Мазда" и "Мицубиши" замърсяват много повече в реални условия, отколкото по време на тестовете, гласят изследванията на Emissions Analytics. Миналата седмица в. Guardian съобщи, че това се отнася и за "Рено", "Нисан", "Хюндай", "Ситроен", "Фиат", "Волво" и "Джип".Ръиш ли???????
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Дизелови модели на "Мерцедес-Бенц", "Хонда", "Мазда" и "Мицубиши" замърсяват много повече в реални условия, отколкото по време на тестовете, гласят изследванията на Emissions Analytics. Миналата седмица в. Guardian съобщи, че това се отнася и за "Рено", "Нисан", "Хюндай", "Ситроен", "Фиат", "Волво" и "Джип".„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеевро нагоре дакс нагоре кой идиот щрака дългия бутон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеС две думи утре сме на зеленоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеС две думи утре сме на зеленоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казах, време е за почивка на биченцата преди пак да почнат да тъпчат с копитата напред.
Малко по малко почвам да ги нюхам по-добре, тенденциите де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казах, време е за почивка на биченцата преди пак да почнат да тъпчат с копитата напред.
Малко по малко почвам да ги нюхам по-добре, тенденциите де.Умря циганката Импееее
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
E-e-e-e - тръгна да наближава 10 100. Това Яхо-о-о-о е малко твърде рязко - време е да поспре и да си почине малко.
Само тия смотани марципанаджии се излагат днес.Last edited by Императорът; 07.10.2015, 17:37.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеабе Импе дат кажа като му дойде времето ше бъде върнато всичко в изходна позиция, тогава незнам на твойте клиенти кво ше им обясняваш ама настъпи ли мечешкия пазар, а той до няколко години тряя да дойде и то финал щото ше е от по-мащабен цикъл - ше бъде малко мазало ......Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЦелувай костенурката импе 10%
Моите компании тоже растат могъщо и днес, без да са се замесвали в някакви съмнителни машшшшинации и да им се налага да се възстановяват от най-големият срив на света.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар