IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дивидента при сантандер е нисък, но банката е мнго добра.
    при една по-силна корекция, може да се вредя.
    ина§е немските имат още около 15-20% нагоре. с§итам §е анализаторите добре се справят със смятането на немския пазар
    По спомени Голдманите и даваха 7,60 ама може и да бъркам де това е за тази седмица анализа им нея и Inditex ili Zara съм ги запомнил за портфейла
    за идната криза сам ги запомнил

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Загледах тези дни Сантандер , защо върна от 6,3 а днес прави поне 22 цента минус за разлика от другите банки...
      Какъв дивидент дават испанските банки ако имаш нещо пусни като Фери при немските акции...
      дивидента при сантандер е нисък, но банката е мнго добра.
      при една по-силна корекция, може да се вредя.
      ина§е немските имат още около 15-20% нагоре. с§итам §е анализаторите добре се справят със смятането на немския пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Братлета, да не ви подведа за Сантадер - не я следя щото не смятам да я продавам поне 2-3 г... Нека Супер Марио да почне да вдига лихвите и тогава ще му мисля...
        Това, което мога да кажа по същество е :
        - значителна част от приходите им идват от Латинска Америка и днес се случи нещо с бразилците . Още не съм чел, но банката която гледам BBD е 20% надолу..,
        - дивидента, който дават е 22 цента годишно на акция ... През Саксо на Елана получавам 4.4 цента чисто - на тримесечие ...
        Доколкото знам това е "намаления дивидент" базиран на слабата 2015 . Тогава ги глобиха солено в UK, което им изяде печалбата ...
        Казват, че е най- голямата при банкирането на дребно . Не мога да кажа дали е евтина или скъпа , за мен е просто стабилна и не се занимават с разни сложни инструменти като DB ... Добре развиват бизнеса в половината свят - двете Америки , Европа и UK ​​​​​​
        Който вярва на източните пазари трябва да си вземе HSBC
        За Бразилия четох че имаше забрана да отвори борса заради голям спад ,политическа криза то и затова паднаха суровините ,ама не ми се рови де

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Братлета, да не ви подведа за Сантадер - не я следя щото не смятам да я продавам поне 2-3 г... Нека Супер Марио да почне да вдига лихвите и тогава ще му мисля...
          - значителна част от приходите им идват от Латинска Америка и днес се случи нещо с бразилците . Още не съм чел, но банката която гледам BBD е 20% надолу..,
          - дивидента, който дават е 22 цента годишно на акция ... През Саксо на Елана получавам 4.4 цента чисто - на тримесечие ...
          Доколкото знам това е "намаления дивидент" базиран на слабата 2015 . Тогава ги глобиха солено в UK, което им изяде печалбата ...
          Казват, че е най- голямата при банкирането на дребно . Не мога да кажа дали е евтина или скъпа , за мен е просто стабилна и не се занимават с разни сложни инструменти като DB ... Добре развиват бизнеса в половината свят - двете Америки , Европа и UK ​​​​​​
          дръж сантето, много яка банка е!!! хубаво е, §е си се вредил на ниското. аз я игнорирах миналата пролет и после съжалих.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Не ги следя ,това което съм прочел от форума е запълване на миналата седмица гапове ама не съм ги поглеждал ,то сега и форума малко го разбъркаха но мога да погледна де кои банки те интересуват за Сантандер питай Протокола той е там
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Мерси , тези третинки ,четвъртинки ме изнервят.
              Но не ми стана ясно защо връща банката повече от другите....?
              Не ги следя ,това което съм прочел от форума е запълване на миналата седмица гапове ама не съм ги поглеждал ,то сега и форума малко го разбъркаха но мога да погледна де кои банки те интересуват за Сантандер питай Протокола той е там

Коментар

Дано ти свърши работа иначе мога ги погледна на платформата за конкретна банка

http://invertirendividendos.com/lista-dividendos/
                http://invertirendividendos.com/proximos-dividendos-mayo-2017/
                Мерси , тези третинки ,четвъртинки ме изнервят.
                Но не ми стана ясно защо връща банката повече от другите....?

Коментар

Загледах тези дни Сантандер , защо върна от 6,3 а днес прави поне 22 цента минус за разлика от другите банки...
                  Какъв дивидент дават испанските банки ако имаш нещо пусни като Фери при немските акции...
                  Дано ти свърши работа иначе мога ги погледна на платформата за конкретна банка

http://invertirendividendos.com/lista-dividendos/
                  http://invertirendividendos.com/proximos-dividendos-mayo-2017/

Last edited by lobos; 18.05.2017, 19:10.

Коментар

Ами лотария си е да но аз не бързам пък и днес като гледам кво в Испания не сме кой знае колко зле даже клас Б са учудващо добре ,не знам да ли следиш в реално време но в тук винаги си е тъка слагат се едни големи ордери купува изведнъж се махат и и излизат големите ордери продава .
                    Една графика хаха
                    http://subefotos.com/ver/?5fa9ccbd6f...37a739c3eo.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнение

Уж отчета им добър беше, нови договори подписват, строят се разни неща пък... малко на лотария отива работата. Въпросът е кой държи печелившия фиш
                      Видя ли как поръчките продава изчезнаха и станаха купува
                      Още нещо странно има банките продадоха над 20% от капитала ,но не стана ясно къде отидоха може би при миноритарните акционери ?
                      Малко ме съмнява
                      Last edited by lobos; 18.05.2017, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

е много ясно те не са мишоци с некви си 2/3 бона в позиция ... то те движат дефакто пазара не икономиката и отчетите, квот тия напраят тва става, за тва ви каам да не ги гледате тия отчети и още по тъпите новини, те фондовете създават новините и новините се нагаждат по тях ....
                        еееее.... мн добре знаеш, че не си прав. достатъчно много има, които се усират подобаващо със загуби. но бОли ме тяхното. моят гръб е по-важен
                        че и те движат - движат. не всичко е конспирация. детайлите, които изискват внимание при влизане и излизане са много
                        Last edited by Ferry; 18.05.2017, 17:36.

Коментар

• Ко ше стане ако се обада и кажа че у франкфурт на борсата има бомба хахахах
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Някой полакоми ли се при Газпром ?
                            Аз все го чаках около тези нива ама за сега си трая ....
                            http://www.finanznachrichten.de/nach...m-pjsc-adr.htm
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                              http://www.varchevbrokers.com/ако-тр...е-djia-мо/

тотално изтрещяване
                              ае за кво ги четеш тия неандерталци Врачов вееее ... я ги мани да ходат у лево ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

за hedgefondovete говоря.
                                така е, но все пак имащите голяма експозиця като заизлизат раздвижват цената добре
                                е много ясно те не са мишоци с некви си 2/3 бона в позиция ... то те движат дефакто пазара не икономиката и отчетите, квот тия напраят тва става, за тва ви каам да не ги гледате тия отчети и още по тъпите новини, те фондовете създават новините и новините се нагаждат по тях ....

Коментар

Working...
                                X