IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
    Short of VW closed with 211%

Long VW at 126- target 130

Porsche bought at 47
    130 just closed + 38%

poetry in motion

Коментар

• Вермахтът се изправи от калта и - като истински войн - произвеждащ адреналин още по-диво поради получените рани - хвърли се един вид в атака. Или - както казва един мой клиент: "машининг".
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        options ли ко си купил, срайк/падеж ала бала ?
        equity

VW: Strike Puts/Longs 130, do November
        Last edited by Vomma; 21.09.2015, 12:23.

Коментар

купих порсе zаради волксвагените. днес са на 20% минус хахах
          options ли ко си купил, срайк/падеж ала бала ?

Коментар

• Short of VW closed with 211%

Long VW at 126- target 130

Porsche bought at 47

Коментар

• Всъщност - дори и да е абсурдно на пръв поглед: аз днес ного доволен от Даксът.

Само помислете - колко негативни фактори:
              1. Дрънканиците на влиятелното, но глупаво бабе от ФЕД.
              2. Катастрофическият спих на костенуркаджиите (-20.78% в моментът)
              3. Увлечените от костенурката надолу акции на БМВ, Даймлер и Континентал.

Въпреки всичко това някои от водещите акции са твърдо на плюс, масата от останалите кръжат около нулата - тоест няма никаква паника, въпреки тройният удар който описвам по-горе, напротив - инвеститорите са настроени по-скоро оптимистически. 100% съм сигурен, че ако не бе мошшшшшеничеството на костенуркаджиите, Даксът щеше да е на зелено - впрочем, за да сме справедливи - има и позитивно влияние - от британската, французката и швейцарската борси.

Доволен, че си купих BMW и Daimler - това си беше направо неочаквана промоция за мене един вид.
              Last edited by Императорът; 21.09.2015, 11:55.

Коментар

• купих порсе zаради волксвагените. днес са на 20% минус хахах

Коментар

пак ли спамите. стига угажда на тоz лумпен императора
                  Колегас тея vollatility конуси ги има в Thinkorswima заеби ги тея Блумбъргови, че не познават парите с тея техни терминали. Само, че пръчката е, че няма за Европейските индекси там само американистики, но за без пара толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Е, доста по-тънко ще минат.
                    Максимума е 37 500 долара на кола. 482 000 коли има. КИА ги глобиха 100 милиона, щото лъжеха, че са икономични. 18 млрд ми се струват нереални.
                    То се знае - ама поне 4-5 МБ ще ги одерат според мене.

Vomma - дай си адресът ако искаш - ще ти изпратя подарък: едно букварченце.

Тъпото е, че имам парички и при тия костенуркаджии през фондът Allianz Best Styles Euroland Equity, но слава богу наистина малко.
                    Last edited by Императорът; 21.09.2015, 11:24.

Коментар

Максимума е 37 500 долара на кола. КИА ги глобиха 100 милиона, щото лъжеха, че са икономични. 18 млрд ми се струват нереални.
                      пак ли спамите. стига угажда на тоz лумпен императора

Коментар

Майкоууу, VW 15%
                        Нищо им нема бе кат отиде на 75 кинта купувай и толкоз са на 132 му е много и без тва на тва VW

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          И повече щяха да - че те ще трябва да работят година и половина само за да си платят глобичката. 18 МБ са това - баси.
                          Максимума е 37 500 долара на кола. 482 000 коли има. КИА ги глобиха 100 милиона, щото лъжеха, че са икономични. 18 млрд ми се струват нереални.

Коментар

Майкоууу, VW 15%
                            И повече щяха да - че те ще трябва да работят година и половина само за да си платят глобичката. 18 МБ са това - баси.

Коментар

• Майкоууу, VW 15%

Коментар

• Що бе? VW потопи пазарът - катастрофически спих, дръпна надолу и другите автомобилни акции (сгодно, сгодно ) - повечето останали компании се държат добре, и дори са на плюсове.

Щом някой иска да продава панически Daimler и BMW само защото VW са сгафили, това си е тяхно право - мое право пък е да си купя 1-2 нещица.

Гледам французи, швейцарци и британци дори са на зелено.

Германия също щеше да е на зелено, ако не бяха няколко само акции, начело с горецитираните мошшшшеници, дето ще отнесат 18 МБ глоба.

Гледам си в Айфоксът в реално време - назад са Даймлер, БМВ, Фолгсваген, Континентал... и нищо друго.

Абе - някой да не е измислил телепортацията?
                                Last edited by Императорът; 21.09.2015, 10:42.

Коментар

Working...
                                X