Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеoptions ли ко си купил, срайк/падеж ала бала ?
VW: Strike Puts/Longs 130, do NovemberLast edited by Vomma; 21.09.2015, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениекупих порсе zаради волксвагените. днес са на 20% минус хахах
Коментар
-
Всъщност - дори и да е абсурдно на пръв поглед: аз днес ного доволен от Даксът.
Само помислете - колко негативни фактори:
1. Дрънканиците на влиятелното, но глупаво бабе от ФЕД.
2. Катастрофическият спих на костенуркаджиите (-20.78% в моментът)
3. Увлечените от костенурката надолу акции на БМВ, Даймлер и Континентал.
Въпреки всичко това някои от водещите акции са твърдо на плюс, масата от останалите кръжат около нулата - тоест няма никаква паника, въпреки тройният удар който описвам по-горе, напротив - инвеститорите са настроени по-скоро оптимистически. 100% съм сигурен, че ако не бе мошшшшшеничеството на костенуркаджиите, Даксът щеше да е на зелено - впрочем, за да сме справедливи - има и позитивно влияние - от британската, французката и швейцарската борси.
Доволен, че си купих BMW и Daimler - това си беше направо неочаквана промоция за мене един вид.Last edited by Императорът; 21.09.2015, 11:55.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениепак ли спамите. стига угажда на тоz лумпен императора
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ, доста по-тънко ще минат.
Максимума е 37 500 долара на кола. 482 000 коли има. КИА ги глобиха 100 милиона, щото лъжеха, че са икономични. 18 млрд ми се струват нереални.
Vomma - дай си адресът ако искаш - ще ти изпратя подарък: едно букварченце.
Тъпото е, че имам парички и при тия костенуркаджии през фондът Allianz Best Styles Euroland Equity, но слава богу наистина малко.Last edited by Императорът; 21.09.2015, 11:24.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕ, доста по-тънко ще минат.
Максимума е 37 500 долара на кола. КИА ги глобиха 100 милиона, щото лъжеха, че са икономични. 18 млрд ми се струват нереални.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМайкоууу, VW 15%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ повече щяха да - че те ще трябва да работят година и половина само за да си платят глобичката.18 МБ са това - баси.
Максимума е 37 500 долара на кола. 482 000 коли има. КИА ги глобиха 100 милиона, щото лъжеха, че са икономични. 18 млрд ми се струват нереални.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМайкоууу, VW 15%18 МБ са това - баси.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Що бе? VW потопи пазарът - катастрофически спих, дръпна надолу и другите автомобилни акции (сгодно, сгодно) - повечето останали компании се държат добре, и дори са на плюсове.
Щом някой иска да продава панически Daimler и BMW само защото VW са сгафили, това си е тяхно право - мое право пък е да си купя 1-2 нещица.
Гледам французи, швейцарци и британци дори са на зелено.
Германия също щеше да е на зелено, ако не бяха няколко само акции, начело с горецитираните мошшшшеници, дето ще отнесат 18 МБ глоба.
Гледам си в Айфоксът в реално време - назад са Даймлер, БМВ, Фолгсваген, Континентал... и нищо друго.
Абе - някой да не е измислил телепортацията?Last edited by Императорът; 21.09.2015, 10:42.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар