IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е нЕма такъв смешен индекс

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Прочетохте за обвиненията срещу VW в щатите, утре ще дърпат надолу.
      Притеснява ме причината за този спад (последния), въпреки не-промяната на лихвите инвеститорите считат, че това е заради проблеми с растежа на световната икономика, а това може да задържи пазарите за неопределено време .
      Тегаво време настана ...
      Чудно как никой не беше забелязал тия проблеми, преди бабето от ФЕД да ги измънка? - Според мен основните икономики се развиват според прогнозите и дори (например някои от основните европейски) - мънинко по-добре.
      Докога целият финансов свят и пазарите ще се водят по бабешки акъли - преди китайски бабета, сега - европейско бабе?

Иначе VW ги чака спих - но аз и без това съм от Daimler и BMW.

Ама то и направо да му дожалее на човекът за - 18 МБ глоба - баси - при годишна печалба под 12, разбира се плюс опозоряването.
      Last edited by Императорът; 20.09.2015, 23:32.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Прочетохте за обвиненията срещу VW в щатите, утре ще дърпат надолу.
        Притеснява ме причината за този спад (последния), въпреки не-промяната на лихвите инвеститорите считат, че това е заради проблеми с растежа на световната икономика, а това може да задържи пазарите за неопределено време .
        Тегаво време настана ...

Коментар

• Ха да видим как ще потръгне утре: аз очаквам да обърне посоката повече или по-малко категорически - разбира се зависи и от Азиатските пазари. Разбира се - мен ми се ще да поспихне още малко, та да си купя още 2-3 нещица.

Коментар

• Ready to short vw

Коментар

• ето го вимпела от ляво е бичи от дясно мечи на дневна най добре се вижда а на 4 часова е триъгълник
              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Какво е Вимпелът?
                Колегата може би има в предвид триъгълникът, който е пробит от горе и този спад според мен е по-скоро за отказване на малките бичета или покупки на големите.

Коментар

• Какво е Вимпелът?

Коментар

• зна4и като са по4нали да рисуват вимпела те са знаели 4е каквото и да стане като решение на фед борсата ще продължи надоле ...най ясно изразен е при дау жонса на дневна но и дакса го копира и останалите борси също
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                      м дамм вси4ко е предварително известноо нека някой ми обясни как така масата неориентирани трейдъри запо4наха да рисуват вимпел на дневна и този вимпел се е активирал днес?при положение 4е ужким търговията била хаоти4на ? и какво се промени от в4ера до сега 4е борсата спадна и защо в момента на изявлението не пропадна?за мен вси4ко е било предварително известно и големите банки са запо4нали да рисуват вимпела още кога пропадаше китай и много добре знаят каква ще е седващата фигура на борсата
                      Toзи от който си го чул това, да знаеш че си няма понятие от търговия.Хаотични са действията на губещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        метни неккав линк с тоя терминал на тея volatility ала бала да го видим, ти сигуно ми говориш за нещо като volatility smile предполагам или
                        Абе другарю толкова ли струва това нещо ?!?

http://finance.yahoo.com/news/much-b...181855473.html

Bloomberg is now charging $24,000 a year for a single terminal subscription.

тея не познават парите бе
                        познават парите много добре и си ценят услугата..........ма ние клошарите не можем си го позволим
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
                          spreads, intrady call and puts

volatility cones: bloomberg terminal?
                          метни неккав линк с тоя терминал на тея volatility ала бала да го видим, ти сигуно ми говориш за нещо като volatility smile предполагам или
                          Абе другарю толкова ли струва това нещо ?!?

http://finance.yahoo.com/news/much-b...181855473.html

Bloomberg is now charging $24,000 a year for a single terminal subscription.

тея не познават парите бе
                          Last edited by michaelis12; 18.09.2015, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            ...както винаги при резки спадове по смехотворни причини. Какво се промени от вчера? - абсолютно нищо - само едно бабе, дето би трябвало да си гледа плетките - направи леко двусмислено изявление по повод едно не неочаквано решение.

Въобще напоследък: баби командват финансовият свят - то затова така - в Китай 138 000 000 китайски бабета сринаха местната борса и оттам световните пазари, сега друго бабе във ФЕД измъмли нещо и: пак надолу.

Както бе казал Христо Смирненски: "аман от бабички".
                            м дамм вси4ко е предварително известноо нека някой ми обясни как така масата неориентирани трейдъри запо4наха да рисуват вимпел на дневна и този вимпел се е активирал днес?при положение 4е ужким търговията била хаоти4на ? и какво се промени от в4ера до сега 4е борсата спадна и защо в момента на изявлението не пропадна?за мен вси4ко е било предварително известно и големите банки са запо4нали да рисуват вимпела още кога пропадаше китай и много добре знаят каква ще е седващата фигура на борсата
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              де да го напраа това за тоя DAX volatility cones ? И ти кво цъкаш само long call/put нищо друго като стратегия тъй ли ??
                              spreads, intrady call and puts

volatility cones: bloomberg terminal?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
                                аz таргувам 1 цент принципно.

направи си volatility cones или гледаи VDAX New term structure
                                де да го напраа това за тоя DAX volatility cones ? И ти кво цъкаш само long call/put нищо друго като стратегия тъй ли ??

Коментар

Working...
                                X