If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прочетохте за обвиненията срещу VW в щатите, утре ще дърпат надолу.
Притеснява ме причината за този спад (последния), въпреки не-промяната на лихвите инвеститорите считат, че това е заради проблеми с растежа на световната икономика, а това може да задържи пазарите за неопределено време .
Тегаво време настана ...
Чудно как никой не беше забелязал тия проблеми, преди бабето от ФЕД да ги измънка? - Според мен основните икономики се развиват според прогнозите и дори (например някои от основните европейски) - мънинко по-добре.
Докога целият финансов свят и пазарите ще се водят по бабешки акъли - преди китайски бабета, сега - европейско бабе?
Иначе VW ги чака спих - но аз и без това съм от Daimler и BMW.
Ама то и направо да му дожалее на човекът за - 18 МБ глоба - баси - при годишна печалба под 12, разбира се плюс опозоряването.
Прочетохте за обвиненията срещу VW в щатите, утре ще дърпат надолу.
Притеснява ме причината за този спад (последния), въпреки не-промяната на лихвите инвеститорите считат, че това е заради проблеми с растежа на световната икономика, а това може да задържи пазарите за неопределено време .
Тегаво време настана ...
Ха да видим как ще потръгне утре: аз очаквам да обърне посоката повече или по-малко категорически - разбира се зависи и от Азиатските пазари. Разбира се - мен ми се ще да поспихне още малко, та да си купя още 2-3 нещица.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Колегата може би има в предвид триъгълникът, който е пробит от горе и този спад според мен е по-скоро за отказване на малките бичета или покупки на големите.
зна4и като са по4нали да рисуват вимпела те са знаели 4е каквото и да стане като решение на фед борсата ще продължи надоле ...най ясно изразен е при дау жонса на дневна но и дакса го копира и останалите борси също
м дамм вси4ко е предварително известноо нека някой ми обясни как така масата неориентирани трейдъри запо4наха да рисуват вимпел на дневна и този вимпел се е активирал днес?при положение 4е ужким търговията била хаоти4на ? и какво се промени от в4ера до сега 4е борсата спадна и защо в момента на изявлението не пропадна?за мен вси4ко е било предварително известно и големите банки са запо4нали да рисуват вимпела още кога пропадаше китай и много добре знаят каква ще е седващата фигура на борсата
Toзи от който си го чул това, да знаеш че си няма понятие от търговия.Хаотични са действията на губещите.
метни неккав линк с тоя терминал на тея volatility ала бала да го видим, ти сигуно ми говориш за нещо като volatility smile предполагам или
Абе другарю толкова ли струва това нещо ?!?
метни неккав линк с тоя терминал на тея volatility ала бала да го видим, ти сигуно ми говориш за нещо като volatility smile предполагам или
Абе другарю толкова ли струва това нещо ?!?
...както винаги при резки спадове по смехотворни причини. Какво се промени от вчера? - абсолютно нищо - само едно бабе, дето би трябвало да си гледа плетките - направи леко двусмислено изявление по повод едно не неочаквано решение.
Въобще напоследък: баби командват финансовият свят - то затова така - в Китай 138 000 000 китайски бабета сринаха местната борса и оттам световните пазари, сега друго бабе във ФЕД измъмли нещо и: пак надолу.
Както бе казал Христо Смирненски: "аман от бабички".
м дамм вси4ко е предварително известноо нека някой ми обясни как така масата неориентирани трейдъри запо4наха да рисуват вимпел на дневна и този вимпел се е активирал днес?при положение 4е ужким търговията била хаоти4на ? и какво се промени от в4ера до сега 4е борсата спадна и защо в момента на изявлението не пропадна?за мен вси4ко е било предварително известно и големите банки са запо4нали да рисуват вимпела още кога пропадаше китай и много добре знаят каква ще е седващата фигура на борсата
Коментар