If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Боооже боже даксът бил стигнал 13000. И кво като го закарахте там бе еврейчета. Само си увеличавате загубите така .а уж ще си играем на борсички.хяхяпхяппяхпяяяяяя
едно брутално ол ин съм пуснал от 13050 майкоооо днес как хубаво ще се леби не е истина.хяхяххяхяхяхя
Пак ли не излизат бомбите я виж кво писа миналата седмица
бомбата бе .късо за 12590.хяхяхях
Боооже боже даксът бил стигнал 13000. И кво като го закарахте там бе еврейчета. Само си увеличавате загубите така .а уж ще си играем на борсички.хяхяпхяппяхпяяяяяя
едно брутално ол ин съм пуснал от 13050 майкоооо днес как хубаво ще се леби не е истина.хяхяххяхяхяхя
AURELIUS EQUITY OPPORTUNITIES SE&CO KGAA (AR4)
За аурелиус вчера изкараха неособено добър отчет на фона на предната година. Към момента цената калкулира 5 евро дивидент, но не зная каква ще е реакцията на пазара след като се плати дивидента. Оставам с впечатление, че чувствителността към отчетите е доста висока, така че имайте едно наум в краткосрочен аспект, че може да падне след това и да следва резултатите от тази, а не от миналата година, вкл. и дивидента
Компанията не е точно АДСИЦ, а аз търся такъв. В момента само Wereldhave и Castellum са ми в полезрението, като втората е по-скоро насочена към търговски центрове, а не в офиси, а и доходността не е много висока. Първата ми допада като цена, но искам да видя поне още 2-3 подобни компании и да си избера.
AURELIUS EQUITY OPPORTUNITIES SE&CO KGAA (AR4)
За аурелиус вчера изкараха неособено добър отчет на фона на предната година. Към момента цената калкулира 5 евро дивидент, но не зная каква ще е реакцията на пазара след като се плати дивидента. Оставам с впечатление, че чувствителността към отчетите е доста висока, така че имайте едно наум в краткосрочен аспект, че може да падне след това и да следва резултатите от тази, а не от миналата година, вкл. и дивидента
Разгледах им сайта, и честно казано не успях да се ориентирам много добре.Доколкото разбах, май не инвестират само в недвижими имоти, а и в други бизнеси. Кои точно офис сгради притежават, къде и дали са задължени да разпределят 90% от печалбата си. Някой има ли някакво друго предложение?
Коментар