Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеА ти направи ли пачка ...откакто се излюпи онзи ден във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнениестранно защо никой не се интересува от немските акции!?! преди се коментираха някакви умрели банки, фондове за имобилиен и др слонове.
никой ли не направи големите пари с движенията на безброй компании от 2015 до сега?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Имаше тук един Фери мисля. Но откакто тази година Дакс се движи настрани нещо изчезна.
не мисля, че има нещо общо с движението на дакса.него не го мисля, той е друга категория, може да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнениестранно защо никой не се интересува от немските акции!?! преди се коментираха някакви умрели банки, фондове за имобилиен и др слонове.
никой ли не направи големите пари с движенията на безброй компании от 2015 до сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Super. През кой брокер търгуваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение
аз търгувам и уса и канадски и австрал. на немскте борси.
къде стиска обувката по този въпрос?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеИма ли колеги които търгуват американски компании на европейски борси? Предполагам, че ликвидността няма да е като в щатите, но се избягва 10% данък печалба.
къде стиска обувката по този въпрос?
Коментар
-
финанцнахрихтен не е критерий за точност в реално време. независимо, както присветва в зелено, сиво или червено.
курсовете за ксетра са с 15" закъснение, а индикаторите за л+ш и тг показват само курсовете, които на тях се търгуват.
това не означава, че същите курсове ще се случат и на ксетра със закъснение, макар че и това се случва понякога.
Коментар
-
Как мислите, скъпи колеги:
Какви точно санкции са измислили говедорес за европейските партньори на Газпром? Ще могат да ги приложат ли? Това ще дръпне надолулу техните акции ли? Това ще означава сгода за нагувичване с. Лично аз бих си купил още Мидички, ама тоя път от по-хубавите, ще ми се да вляза и в Engie - да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз ги гледам оттук в реално време
https://www.finanznachrichten.de/nac...stries-ltd.htm
Засичал съм ги по време и цена и мога да кажа, че са ок. Разбира се, когато са при затворена борса спреда се разширява.,..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Тук https://globaltrader.elana.net/bg/tc/subscriptions/ намерих инфо за пазарна информация в реално време, но не и за всички борси. Утре ще питам Елана за повече инфо. Благодаря на всички колеги. Поздрави
https://www.finanznachrichten.de/nac...stries-ltd.htm
Засичал съм ги по време и цена и мога да кажа, че са ок. Разбира се, когато са при затворена борса спреда се разширява.,..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар