Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПробвам се от време на време..
Казаното от теб е вярно, както и поемането на допълнителен валутен риск - защото котировките са в евро... Освен ако не смяташ, че $ ще продължава да поскъпва докато не затвориш позицията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПазарна информация в реално време
В платформата Elana Global Trader всички акции се търгуват на реалните им цени от фондовата борса. За получаване на данни и котировки също в реално време е необходимо да се направи месечен абонамент за съответната борса. Това става от меню „Сметка“ – „Абонаменти“. Там ще намерите списък на наличните борси и новинарски услуги, успоредно с приложимите месечните такси. В допълнение сте в състояние да се откажете от абонамента, когато пожелаете.
Котировки в реално време, без борсов абонамент се предлагат за валутни двойки, CFD върху индекси и суровини. За всички останали продукти като акции, фючърси, други договори за разлика, котировките се получават със забавяне от 15 мин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
А ликвидността на щатските акции на Ксетрата тоже е достатъчна - и въобще на не-немските. Най-редовно оборотът с някоя не-немска акция - Газпромченцето или Мидичката например - е в пъти по-голям от оборотът на нашата борса - цялата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеИма ли колеги които търгуват американски компании на европейски борси? Предполагам, че ликвидността няма да е като в щатите, но се избягва 10% данък печалба.
Казаното от теб е вярно, както и поемането на допълнителен валутен риск - защото котировките са в евро... Освен ако не смяташ, че $ ще продължава да поскъпва докато не затвориш позицията...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Здравей, mancev! Знам, че търгуваш през Elana Global Trader на външни пазари. Виждаш ли в реално време котировките на тъгуваните акции, обеми, цени и т.н както е на БФБ или трябва да се заплати допълнително за тази услуга ?
В платформата Elana Global Trader всички акции се търгуват на реалните им цени от фондовата борса. За получаване на данни и котировки също в реално време е необходимо да се направи месечен абонамент за съответната борса. Това става от меню „Сметка“ – „Абонаменти“. Там ще намерите списък на наличните борси и новинарски услуги, успоредно с приложимите месечните такси. В допълнение сте в състояние да се откажете от абонамента, когато пожелаете.
Котировки в реално време, без борсов абонамент се предлагат за валутни двойки, CFD върху индекси и суровини. За всички останали продукти като акции, фючърси, други договори за разлика, котировките се получават със забавяне от 15 мин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Така е - но все пак нима те не са безчет? Ако искаш компания от нексетра - пак можеш да си я - ама ти рипа цената
http://www.xetra.com/xetra-en/instru...radable-shares
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеНе няма месечен абонамент но само компании на ксетра се търгуватМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеНе няма месечен абонамент но само компании на ксетра се търгуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ами супер са Ако съдя по начинът на изпълняване на сделките - котировки и сделки се виждат съвсем напълно в реално време.
Коментар
-
До Императорът. Как са нещата при твоя посредник ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Здравей. Мисля че има забавяне от около 15 минути. Не знам дали е възможно да се премахне това забавяне срещу заплащане. Предлагат доста пазари и предполагам затова се получава това забавяне. Най-добре ги питай тях, за повече детайли, отговарят в реално време през работните дни...
Коментар
-
Здравей, mancev! Знам, че търгуваш през Elana Global Trader на външни пазари. Виждаш ли в реално време котировките на тъгуваните акции, обеми, цени и т.н както е на БФБ или трябва да се заплати допълнително за тази услуга ?
- 1 like
Коментар
Коментар