Първоначално изпратено от nitro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Super. През кой брокер търгуваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение
аз търгувам и уса и канадски и австрал. на немскте борси.
къде стиска обувката по този въпрос?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеИма ли колеги които търгуват американски компании на европейски борси? Предполагам, че ликвидността няма да е като в щатите, но се избягва 10% данък печалба.
къде стиска обувката по този въпрос?
Коментар
-
финанцнахрихтен не е критерий за точност в реално време. независимо, както присветва в зелено, сиво или червено.
курсовете за ксетра са с 15" закъснение, а индикаторите за л+ш и тг показват само курсовете, които на тях се търгуват.
това не означава, че същите курсове ще се случат и на ксетра със закъснение, макар че и това се случва понякога.
Коментар
-
Как мислите, скъпи колеги:
Какви точно санкции са измислили говедорес за европейските партньори на Газпром? Ще могат да ги приложат ли? Това ще дръпне надолулу техните акции ли? Това ще означава сгода за нагувичване с. Лично аз бих си купил още Мидички, ама тоя път от по-хубавите, ще ми се да вляза и в Engie - да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз ги гледам оттук в реално време
https://www.finanznachrichten.de/nac...stries-ltd.htm
Засичал съм ги по време и цена и мога да кажа, че са ок. Разбира се, когато са при затворена борса спреда се разширява.,..
Коментар
-
Тук https://globaltrader.elana.net/bg/tc/subscriptions/ намерих инфо за пазарна информация в реално време, но не и за всички борси. Утре ще питам Елана за повече инфо. Благодаря на всички колеги. Поздрави
https://www.finanznachrichten.de/nac...stries-ltd.htm
Засичал съм ги по време и цена и мога да кажа, че са ок. Разбира се, когато са при затворена борса спреда се разширява.,..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Разгледах платформата, добри условия, реални акции ... другото го знаеш, платформата изглежда като екселска таблица, няма мобилна версия и т.нМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Коя информация по-точно те интересува? Тази я намерих в сайта им, не в платформата. Щом си почнал демото, то е същото както при реалните сделки, само че с виртуални пари. Знам че има забавяне, защото когато бях пуснал лимитирана поръчка, получих известие че сделката е минала, а цената беше все още по-висока. След около 5-10 минути , цената дойде на нивото на което бях пуснал поръчката. Не е толкова фатално според мен, но е хубаво че има и абонаменти в реално време.Last edited by Innocent; 19.08.2018, 14:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Само толкова? Е - от тия всичките - ако 18% си струват инвестицията - има да си диверсифици-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-ирам - ного.
А ликвидността на щатските акции на Ксетрата тоже е достатъчна - и въобще на не-немските. Най-редовно оборотът с някоя не-немска акция - Газпромченцето или Мидичката например - е в пъти по-голям от оборотът на нашата борса - цялата.Last edited by Innocent; 19.08.2018, 15:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Коя информация по-точно те интересува? Тази я намерих в сайта им, не в платформата. Щом си почнал демото, то е същото както при реалните сделки, само че с виртуални пари. Знам че има забавяне, защото когато бях пуснал лимитирана поръчка, получих известие че сделката е минала, а цената беше все още по-висока. След около 5-10 минути , цената дойде на нивото на което бях пуснал поръчката. Не е толкова фатално според мен, но е хубаво че има и абонаменти в реално време.
Коментар
Коментар