IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение
    странно защо никой не се интересува от немските акции!?! преди се коментираха някакви умрели банки, фондове за имобилиен и др слонове.
    никой ли не направи големите пари с движенията на безброй компании от 2015 до сега?
    Имаше тук един Фери мисля. Но откакто тази година Дакс се движи настрани нещо изчезна.

Коментар

• странно защо никой не се интересува от немските акции!?! преди се коментираха някакви умрели банки, фондове за имобилиен и др слонове.
      никой ли не направи големите пари с движенията на безброй компании от 2015 до сега?

Коментар

какво те интересува на ЛС
        Ок, писах ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Super. През кой брокер търгуваш ?
          какво те интересува на ЛС

Коментар

аз търгувам и уса и канадски и австрал. на немскте борси.
            къде стиска обувката по този въпрос?
            Super. През кой брокер търгуваш ?

Коментар

Има ли колеги които търгуват американски компании на европейски борси? Предполагам, че ликвидността няма да е като в щатите, но се избягва 10% данък печалба.
              аз търгувам и уса и канадски и австрал. на немскте борси.
              къде стиска обувката по този въпрос?

Коментар

• финанцнахрихтен не е критерий за точност в реално време. независимо, както присветва в зелено, сиво или червено.
                курсовете за ксетра са с 15" закъснение, а индикаторите за л+ш и тг показват само курсовете, които на тях се търгуват.
                това не означава, че същите курсове ще се случат и на ксетра със закъснение, макар че и това се случва понякога.

Коментар

• Как мислите, скъпи колеги:

Какви точно санкции са измислили говедорес за европейските партньори на Газпром? Ще могат да ги приложат ли? Това ще дръпне надолулу техните акции ли? Това ще означава сгода за нагувичване с. Лично аз бих си купил още Мидички, ама тоя път от по-хубавите, ще ми се да вляза и в Engie - да.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Аз ги гледам оттук в реално време
                    https://www.finanznachrichten.de/nac...stries-ltd.htm
                    Засичал съм ги по време и цена и мога да кажа, че са ок. Разбира се, когато са при затворена борса спреда се разширява.,..
                    Благодаря! Утре ще разгледам сайта. Поздрави

Коментар

Тук https://globaltrader.elana.net/bg/tc/subscriptions/ намерих инфо за пазарна информация в реално време, но не и за всички борси. Утре ще питам Елана за повече инфо. Благодаря на всички колеги. Поздрави
                      Аз ги гледам оттук в реално време
                      https://www.finanznachrichten.de/nac...stries-ltd.htm
                      Засичал съм ги по време и цена и мога да кажа, че са ок. Разбира се, когато са при затворена борса спреда се разширява.,..

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• https://www.investor.bg/evropa/334/a...llianz-266722/

Коментар

Разгледах платформата, добри условия, реални акции ... другото го знаеш, платформата изглежда като екселска таблица, няма мобилна версия и т.н
                          Е - да - визуално не е ного секси - но е удобна за работа
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Коя информация по-точно те интересува? Тази я намерих в сайта им, не в платформата. Щом си почнал демото, то е същото както при реалните сделки, само че с виртуални пари. Знам че има забавяне, защото когато бях пуснал лимитирана поръчка, получих известие че сделката е минала, а цената беше все още по-висока. След около 5-10 минути , цената дойде на нивото на което бях пуснал поръчката. Не е толкова фатално според мен, но е хубаво че има и абонаменти в реално време.
                            Тук https://globaltrader.elana.net/bg/tc/subscriptions/ намерих инфо за пазарна информация в реално време, но не и за всички борси. Утре ще питам Елана за повече инфо. Благодаря на всички колеги. Поздрави
                            Last edited by Innocent; 19.08.2018, 14:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Само толкова? Е - от тия всичките - ако 18% си струват инвестицията - има да си диверсифици-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-ирам - ного.

А ликвидността на щатските акции на Ксетрата тоже е достатъчна - и въобще на не-немските. Най-редовно оборотът с някоя не-немска акция - Газпромченцето или Мидичката например - е в пъти по-голям от оборотът на нашата борса - цялата.
                              Разгледах платформата, добри условия, реални акции ... другото го знаеш, платформата изглежда като екселска таблица, няма мобилна версия и т.н
                              Last edited by Innocent; 19.08.2018, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Коя информация по-точно те интересува? Тази я намерих в сайта им, не в платформата. Щом си почнал демото, то е същото както при реалните сделки, само че с виртуални пари. Знам че има забавяне, защото когато бях пуснал лимитирана поръчка, получих известие че сделката е минала, а цената беше все още по-висока. След около 5-10 минути , цената дойде на нивото на което бях пуснал поръчката. Не е толкова фатално според мен, но е хубаво че има и абонаменти в реално време.
                                Абонаменти за реално време

Коментар

Working...
                                X