IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Живеем във времена когато нещата се случват много по-бързо отколкото при предишните поколения....
    не знам колко бързо се случват нещата при положение, че за ДАКС-а имаме:

- 2000 г. връх 8 000 пункта

- 2003 г. дъно 2 500 п.

- 2007 г. връх 8 000 п.

- 2009 г. дъно 3 666 п.

- 2017-18 г. връх 13 000 п.

- сега мислиш, че 10 000 п. е дъното ли?

на мен ми се струва, че доста продължи този бичи цикъл и стигна до невероятни висини .......... и сега всичко за един месец да се оправи ........ не ми се вярва...

но точно затова е форума всеки да пише каквото мисли и затова са борсите за да може всеки да отиграва това което мисли...

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Мисля, че тоя мечи пазар ще е "плитък"....
    нещо по-конкретно ще напишеш ли или "плиткото" е достатъчно?
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не, напълно нормално е когато един пазар навлезе на меча територия (като падне с 20% от върха) едва тогава всички да започнат да виждат, че мечия пазар едва сега започва

мислиш, че след месец ще са разрешени проблемите

не мисля, че за месец е възможно това да се случи ......... а ти сигурно си мислиш, че е възможно?
      Живеем във времена когато нещата се случват много по-бързо отколкото при предишните поколения.... Мисля, че тоя мечи пазар ще е "плитък"....
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Не ви ли се струва съмнително, че всички виждат как мечия пазар едва започва ?
        не, напълно нормално е когато един пазар навлезе на меча територия (като падне с 20% от върха) едва тогава всички да започнат да виждат, че мечия пазар едва сега започва

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Нищо чудно след месец да четем за най-краткия мечи след най-дългия бичи цикъл...
        мислиш, че след месец ще са разрешени проблемите:

- ще е сключена сделката по брекзит-а?

- тромпета ще е подписал с китаеца?

- ще са разрешени проблемите на немските автомобилостроители в европа?

- ще са разрешени проблемите на немските автомобилостроители в сащ?

- ще са разрешени проблемите на немските банки?

- от ЕЦБ ще започнат пак да печатат пари и да ги хвърлят с лека ръка на пазара?

не мисля, че за месец е възможно това да се случи ......... а ти сигурно си мислиш, че е възможно?

Коментар

• Не ви ли се струва съмнително, че всички виждат как мечия пазар едва започва ? Нищо чудно след месец да четем за най-краткия мечи след най-дългия бичи цикъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
            Импееее. Къде се загуби бе чавек точно като тръгнахме да падаме. Купувай акции. Снасят сосни дивиденти. ей сега като чукне 10000 и най яките дивиденти ще ти снесат
            няма да е само 10000 ........ и миналия месец го писах, и по-миналия месец пак го писах ......... да го пейстна пак:

следваща съпротива 9000 ......... после следващата 7500 ............ а след това ще видим...

Коментар

• Импееее. Къде се загуби бе чавек точно като тръгнахме да падаме. Купувай акции. Снасят сосни дивиденти. ей сега като чукне 10000 и най яките дивиденти ще ти снесат

Коментар

Мда, едни си мислят, че е мечи пазар ...други - че е кУрекция и просто събират мечките накуп ...
                Напролет ще се броим ...Не съм забравил за уискито ...искам да кажа не съм забравил за мезето ...щото бутилката я чакам от теб
                То е ясно ,че уискито ще го купувам аз ,че в Бг много ментета
                Иначе мечките голямо парти спретнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Важното е CCB под 1 лев и казваш кво уиски да купя ти се погрижи за мезето
                  Сантандер под 3,50 мисля ,че ще по скоро от колкото го мислиш гледай GSJ минели 4 еврака дъното е близо .
                  Мда, едни си мислят, че е мечи пазар ...други - че е кУрекция и просто събират мечките накуп ...
                  Напролет ще се броим ...Не съм забравил за уискито ...искам да кажа не съм забравил за мезето ...щото бутилката я чакам от теб

Коментар

Най ми харесва когато се меша бизнес и политика ...
                    Все си мисля, че Санчес си отива а Сантандер остава ....
                    п.с. Сега ме е яд, че не ги продадох преди 2-3 г...но поне позицията още свети в зелено...А дивидентите не ги броя ...
                    Каквото и да си говорим най-важното е цената на вход - не уцелиш ли ще има да усредняваш ...
                    Абе никак не е лесно да се печели като въртиш собствени пари
                    Лична и необвързваща прогноза - Santander под 3.5 и Unicredit под 9 няма да ги видим

Важното е CCB под 1 лев и казваш кво уиски да купя ти се погрижи за мезето
                    Сантандер под 3,50 мисля ,че ще по скоро от колкото го мислиш гледай GSJ минели 4 еврака дъното е близо .
                    Last edited by lobos; 20.12.2018, 21:02.

Коментар

GSJ- 9 евро Абенгоа само спекула ,Сантандер не са ми интересни и не ги следя ,а и мисля ,че Санчес нещо ги е взел на прицел
                      Говоря като изцяло за всички испански банки.
                      Най ми харесва когато се меша бизнес и политика ...
                      Все си мисля, че Санчес си отива а Сантандер остава ....
                      п.с. Сега ме е яд, че не ги продадох преди 2-3 г...но поне позицията още свети в зелено...А дивидентите не ги броя ...
                      Каквото и да си говорим най-важното е цената на вход - не уцелиш ли ще има да усредняваш ...
                      Абе никак не е лесно да се печели като въртиш собствени пари
                      Лична и необвързваща прогноза - Santander под 3.5 и Unicredit под 9 няма да ги видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Какви са ти очакванията...
                        Нещо за Сантандер....
                        GSJ- 9 евро Абенгоа само спекула ,Сантандер не са ми интересни и не ги следя ,а и мисля ,че Санчес нещо ги е взел на прицел
                        Говоря като изцяло за всички испански банки.

Коментар

Аз следя GSJ и ABG изчакай поне първата на 4 -3.70 и трябва сме около дъното.
                          Какви са ти очакванията...
                          Нещо за Сантандер....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Преди няколко години влезнах на тези нива в Коба и Аареалбанк.....и имах сериозен удар ....
                            до няколко дни ще влезна на цени около 5 и около 24/5...вече имам първа покупка.....
                            Вярно ситуацията на Запад е трагична ,но това не е нашата борса и идва време за временна корекция от 10,15%...
                            Аз следя GSJ и ABG изчакай поне първата на 4 -3.70 и трябва сме около дъното.

Коментар

Ми пускай къси кво му се чудиш
                              Преди няколко години влезнах на тези нива в Коба и Аареалбанк.....и имах сериозен удар ....
                              до няколко дни ще влезна на цени около 5 и около 24/5...вече имам първа покупка.....
                              Вярно ситуацията на Запад е трагична ,но това не е нашата борса и идва време за временна корекция от 10,15%...

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                                Dax-a пробита гемия
                                Ето една статия: за европейските продажби на коли
                                https://europe.autonews.com/sales-ma...=hero-headline
                                Ми пускай къси кво му се чудиш

Коментар

Working...
                                X