IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Моите сметки показват слизане на ДАУ на 18 000 дано съм объркал
    https://www.finanznachrichten.de/nac...irecard-ag.htm

То до края на годината ще слезе и повече от 18К..„
    Следиш ли тази акция.....50% за няколко дни надолЕ....
    Не може малко да не коригира ..
    Чакам и други мнения...

Коментар

Моите сметки показват слизане на ДАУ на 18 000 дано съм объркал
      И аз чакам един хубав спайк надолу, още поне едно 1000 за начало. До няколко месеца. Волатилността силно ще скочи и ще уплаши много участници.

Коментар

• Моите сметки показват слизане на ДАУ на 18 000 дано съм объркал

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
          Дълъг CAC
          Стоп свещеното 4554 .
          След нова година ще има още 1 здраво друсане на пазарите дет се вика кат за последно
          Но ще е здраво друсане.
          Докато 6 големи банки ,не са готови криза няма има
          Last edited by lobos; 28.12.2018, 23:13.

Коментар

• Дълъг CAC
            Стоп свещеното 4554 .

Коментар

• Понеже много се коментира, че дълговете в еврозоната , а и в световен мащаб са прекалено големи /около 225% от БВП, това съм го чувал от Кристалина Георгиева/, то какъв инструментариум имат централните банки и респ. ЕЦБ. Ще погледат малко развитието на икономиките и отново ще приемат решения за печатане на пари, с основна цел да обезценят дъловете. Едва тогава ще може да се взема нов дълг и да се финансира развитието (нов възходящ цикъл).

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Живеем във времена когато нещата се случват много по-бързо отколкото при предишните поколения....
                не знам колко бързо се случват нещата при положение, че за ДАКС-а имаме:

- 2000 г. връх 8 000 пункта

- 2003 г. дъно 2 500 п.

- 2007 г. връх 8 000 п.

- 2009 г. дъно 3 666 п.

- 2017-18 г. връх 13 000 п.

- сега мислиш, че 10 000 п. е дъното ли?

на мен ми се струва, че доста продължи този бичи цикъл и стигна до невероятни висини .......... и сега всичко за един месец да се оправи ........ не ми се вярва...

но точно затова е форума всеки да пише каквото мисли и затова са борсите за да може всеки да отиграва това което мисли...

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Мисля, че тоя мечи пазар ще е "плитък"....
                нещо по-конкретно ще напишеш ли или "плиткото" е достатъчно?
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не, напълно нормално е когато един пазар навлезе на меча територия (като падне с 20% от върха) едва тогава всички да започнат да виждат, че мечия пазар едва сега започва

мислиш, че след месец ще са разрешени проблемите

не мисля, че за месец е възможно това да се случи ......... а ти сигурно си мислиш, че е възможно?
                  Живеем във времена когато нещата се случват много по-бързо отколкото при предишните поколения.... Мисля, че тоя мечи пазар ще е "плитък"....
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Не ви ли се струва съмнително, че всички виждат как мечия пазар едва започва ?
                    не, напълно нормално е когато един пазар навлезе на меча територия (като падне с 20% от върха) едва тогава всички да започнат да виждат, че мечия пазар едва сега започва

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Нищо чудно след месец да четем за най-краткия мечи след най-дългия бичи цикъл...
                    мислиш, че след месец ще са разрешени проблемите:

- ще е сключена сделката по брекзит-а?

- тромпета ще е подписал с китаеца?

- ще са разрешени проблемите на немските автомобилостроители в европа?

- ще са разрешени проблемите на немските автомобилостроители в сащ?

- ще са разрешени проблемите на немските банки?

- от ЕЦБ ще започнат пак да печатат пари и да ги хвърлят с лека ръка на пазара?

не мисля, че за месец е възможно това да се случи ......... а ти сигурно си мислиш, че е възможно?

Коментар

• Не ви ли се струва съмнително, че всички виждат как мечия пазар едва започва ? Нищо чудно след месец да четем за най-краткия мечи след най-дългия бичи цикъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                        Импееее. Къде се загуби бе чавек точно като тръгнахме да падаме. Купувай акции. Снасят сосни дивиденти. ей сега като чукне 10000 и най яките дивиденти ще ти снесат
                        няма да е само 10000 ........ и миналия месец го писах, и по-миналия месец пак го писах ......... да го пейстна пак:

следваща съпротива 9000 ......... после следващата 7500 ............ а след това ще видим...

Коментар

• Импееее. Къде се загуби бе чавек точно като тръгнахме да падаме. Купувай акции. Снасят сосни дивиденти. ей сега като чукне 10000 и най яките дивиденти ще ти снесат

Коментар

Мда, едни си мислят, че е мечи пазар ...други - че е кУрекция и просто събират мечките накуп ...
                            Напролет ще се броим ...Не съм забравил за уискито ...искам да кажа не съм забравил за мезето ...щото бутилката я чакам от теб
                            То е ясно ,че уискито ще го купувам аз ,че в Бг много ментета
                            Иначе мечките голямо парти спретнаха

Коментар

Важното е CCB под 1 лев и казваш кво уиски да купя ти се погрижи за мезето
                              Сантандер под 3,50 мисля ,че ще по скоро от колкото го мислиш гледай GSJ минели 4 еврака дъното е близо .
                              Мда, едни си мислят, че е мечи пазар ...други - че е кУрекция и просто събират мечките накуп ...
                              Напролет ще се броим ...Не съм забравил за уискито ...искам да кажа не съм забравил за мезето ...щото бутилката я чакам от теб

Коментар

Най ми харесва когато се меша бизнес и политика ...
                                Все си мисля, че Санчес си отива а Сантандер остава ....
                                п.с. Сега ме е яд, че не ги продадох преди 2-3 г...но поне позицията още свети в зелено...А дивидентите не ги броя ...
                                Каквото и да си говорим най-важното е цената на вход - не уцелиш ли ще има да усредняваш ...
                                Абе никак не е лесно да се печели като въртиш собствени пари
                                Лична и необвързваща прогноза - Santander под 3.5 и Unicredit под 9 няма да ги видим

Важното е CCB под 1 лев и казваш кво уиски да купя ти се погрижи за мезето
                                Сантандер под 3,50 мисля ,че ще по скоро от колкото го мислиш гледай GSJ минели 4 еврака дъното е близо .
                                Last edited by lobos; 20.12.2018, 22:02.

Коментар

Working...
                                X