IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
    Импееее. Къде се загуби бе чавек точно като тръгнахме да падаме. Купувай акции. Снасят сосни дивиденти. ей сега като чукне 10000 и най яките дивиденти ще ти снесат
    няма да е само 10000 ........ и миналия месец го писах, и по-миналия месец пак го писах ......... да го пейстна пак:

следваща съпротива 9000 ......... после следващата 7500 ............ а след това ще видим...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Импееее. Къде се загуби бе чавек точно като тръгнахме да падаме. Купувай акции. Снасят сосни дивиденти. ей сега като чукне 10000 и най яките дивиденти ще ти снесат

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Мда, едни си мислят, че е мечи пазар ...други - че е кУрекция и просто събират мечките накуп ...
        Напролет ще се броим ...Не съм забравил за уискито ...искам да кажа не съм забравил за мезето ...щото бутилката я чакам от теб
        То е ясно ,че уискито ще го купувам аз ,че в Бг много ментета
        Иначе мечките голямо парти спретнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Важното е CCB под 1 лев и казваш кво уиски да купя ти се погрижи за мезето
          Сантандер под 3,50 мисля ,че ще по скоро от колкото го мислиш гледай GSJ минели 4 еврака дъното е близо .
          Мда, едни си мислят, че е мечи пазар ...други - че е кУрекция и просто събират мечките накуп ...
          Напролет ще се броим ...Не съм забравил за уискито ...искам да кажа не съм забравил за мезето ...щото бутилката я чакам от теб
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Най ми харесва когато се меша бизнес и политика ...
            Все си мисля, че Санчес си отива а Сантандер остава ....
            п.с. Сега ме е яд, че не ги продадох преди 2-3 г...но поне позицията още свети в зелено...А дивидентите не ги броя ...
            Каквото и да си говорим най-важното е цената на вход - не уцелиш ли ще има да усредняваш ...
            Абе никак не е лесно да се печели като въртиш собствени пари
            Лична и необвързваща прогноза - Santander под 3.5 и Unicredit под 9 няма да ги видим

Важното е CCB под 1 лев и казваш кво уиски да купя ти се погрижи за мезето
            Сантандер под 3,50 мисля ,че ще по скоро от колкото го мислиш гледай GSJ минели 4 еврака дъното е близо .
            Last edited by lobos; 20.12.2018, 21:02.

Коментар

GSJ- 9 евро Абенгоа само спекула ,Сантандер не са ми интересни и не ги следя ,а и мисля ,че Санчес нещо ги е взел на прицел
              Говоря като изцяло за всички испански банки.
              Най ми харесва когато се меша бизнес и политика ...
              Все си мисля, че Санчес си отива а Сантандер остава ....
              п.с. Сега ме е яд, че не ги продадох преди 2-3 г...но поне позицията още свети в зелено...А дивидентите не ги броя ...
              Каквото и да си говорим най-важното е цената на вход - не уцелиш ли ще има да усредняваш ...
              Абе никак не е лесно да се печели като въртиш собствени пари
              Лична и необвързваща прогноза - Santander под 3.5 и Unicredit под 9 няма да ги видим

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Какви са ти очакванията...
                Нещо за Сантандер....
                GSJ- 9 евро Абенгоа само спекула ,Сантандер не са ми интересни и не ги следя ,а и мисля ,че Санчес нещо ги е взел на прицел
                Говоря като изцяло за всички испански банки.

Коментар

Аз следя GSJ и ABG изчакай поне първата на 4 -3.70 и трябва сме около дъното.
                  Какви са ти очакванията...
                  Нещо за Сантандер....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Преди няколко години влезнах на тези нива в Коба и Аареалбанк.....и имах сериозен удар ....
                    до няколко дни ще влезна на цени около 5 и около 24/5...вече имам първа покупка.....
                    Вярно ситуацията на Запад е трагична ,но това не е нашата борса и идва време за временна корекция от 10,15%...
                    Аз следя GSJ и ABG изчакай поне първата на 4 -3.70 и трябва сме около дъното.

Коментар

Ми пускай къси кво му се чудиш
                      Преди няколко години влезнах на тези нива в Коба и Аареалбанк.....и имах сериозен удар ....
                      до няколко дни ще влезна на цени около 5 и около 24/5...вече имам първа покупка.....
                      Вярно ситуацията на Запад е трагична ,но това не е нашата борса и идва време за временна корекция от 10,15%...

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Dax-a пробита гемия
                        Ето една статия: за европейските продажби на коли
                        https://europe.autonews.com/sales-ma...=hero-headline
                        Ми пускай къси кво му се чудиш

Коментар

• Dax-a пробита гемия
                          Ето една статия: за европейските продажби на коли
                          https://europe.autonews.com/sales-ma...=hero-headline

Коментар

• абе що ръстииииииеееее тоя дакс нали уж има песимизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Днес цената е затворила на 0.777 интересно Нещо ново ? IBEX 35 май ще тества 8,000 в близко бъдеще
                              Всичко е по старо му ,мислех че за след нова година ще е голямата корекция .Мен ме интересуват само две позиции предполагам ,първата ще е сигнал за IBEX-
                              Следя GSJ- да видим да ли ще позная 4- може и 3,50 - тези нива и дъно за IBEX

Коментар

Прав си спирам да пиша за OHL.
                                Днес цената е затворила на 0.777 интересно Нещо ново ? IBEX 35 май ще тества 8,000 в близко бъдеще

Коментар

Working...
                                X