Дивидент 2,80
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Тая ситуация ми прилича на сделката Toshiba-Westinghouse или Teva-Allergan…
Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...
Как стои при тях проектодивидента ,да не го търся в компанията....
Не трябва ли да гледаме днес че идва ФЕД ли беше утре....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеАз си купувам и ще чакам цената която искам за да продавам около 75
Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...Last edited by Protokol; 20.03.2019, 11:56.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
Това е понеже на в едно дело ги осъдиха на първа инстанция в сащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПогром с акциите на БайерМай ще ставам дългосрочен
бавно и тихо нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак я видя тая волатилност , на база какво ??? ...щото аз я сънувах....и днес продадох Unicredit (11.07-12.25)
Нали знаеш днес анализаторите казват че Коба е зле на другия че Дб на третия че се разваля сделката.....
При италианските банки имат и там много причини за спад.....при испанските също.
Смятам че Щатите ще нагазят ЕС...пак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИзвинявай ,грешката е моя ,преди пишеше че си купувал аспиринчета а аз продавах преди 10 дни на 72....
По принцип очаквам след първите отчети сериозен спад ..
На Байер е бил много себичен.....миналата година го продадох над 85 а той стигна 105.....по майското време
По скоро банките и Верикард ще има сериозна волантилност в началото на другия месец а колите зависят от Тръмп....
Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта....и днес продадох Unicredit (11.07-12.25)
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИзвинявай ,грешката е моя ,преди пишеше че си купувал аспиринчета а аз продавах преди 10 дни на 72....
На Байер е бил много себичен.....миналата година го продадох над 85 а той стигна 105.....по майското време
По скоро банките и Верикард ще има сериозна волантилност в началото на другия месец а колите зависят от Тръмп....
Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ами вчера ги взех, така че такава цена не е постигната още. Но ми се иска да взема и дивидент, а не знам дали цената ще падне още веднъж на 67,50, на каквато цена са ми сега. Може би си прав, и е най-добре да изчакам...
Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко си спекулант защо не си продал на 72 как ти се вижда цена 90-100 ако имаш търпение....след един ,два месеца ,по точно първия отчет..ако е добър
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, как смятате че ще се движи цената на Байер? Чудя се да продавам ли на евентуални 72 евро, или да изчакам дивидента в началото на май?
Коментар
Коментар