IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дивидент 2,80
    бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение

Тая ситуация ми прилича на сделката Toshiba-Westinghouse или Teva-Allergan…
      Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
      п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...
      Утре ще ги мисля,не вярвам само един ден да са назад и после ще влезат в рейндж....?
      Как стои при тях проектодивидента ,да не го търся в компанията....
      Не трябва ли да гледаме днес че идва ФЕД ли беше утре....?

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
        Аз си купувам и ще чакам цената която искам за да продавам около 75
        Тая ситуация ми прилича на сделката Toshiba-Westinghouse или Teva-Allergan…
        Тия янки се оказаха по-големи мошета от оригинала
        п.с. засега само ги оглеждам...мисля, че дори да направят бързо V , няма да е преди да спихнат поне 2-3 дни ...
        Last edited by Protokol; 20.03.2019, 11:56.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Аз си купувам и ще чакам цената която искам за да продавам около 75
          бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

Това е понеже на в едно дело ги осъдиха на първа инстанция в сащ
            Да, прочетох я информацията в сайта на немската борса. Добре поне че ще взема дивидента другия месец. А и като знам колко краткосрочна е паметта на пазарите, нищо чудно до 2-3 месеца цената да е възстановила...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
              Погром с акциите на Байер Май ще ставам дългосрочен
              Това е понеже на в едно дело ги осъдиха на първа инстанция в сащ
              бавно и тихо нагоре

Коментар

• Погром с акциите на Байер Май ще ставам дългосрочен

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Как я видя тая волатилност , на база какво ??? ...щото аз я сънувах ....и днес продадох Unicredit (11.07-12.25)
                  Ами ако скелетите при ДБ са големи те ще се отразят на всички банки....
                  Нали знаеш днес анализаторите казват че Коба е зле на другия че Дб на третия че се разваля сделката.....
                  При италианските банки имат и там много причини за спад.....при испанските също.
                  Смятам че Щатите ще нагазят ЕС...пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Извинявай ,грешката е моя ,преди пишеше че си купувал аспиринчета а аз продавах преди 10 дни на 72....
                    По принцип очаквам след първите отчети сериозен спад ..
                    На Байер е бил много себичен.....миналата година го продадох над 85 а той стигна 105.....по майското време
                    По скоро банките и Верикард ще има сериозна волантилност в началото на другия месец а колите зависят от Тръмп....
                    Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта
                    Как я видя тая волатилност , на база какво ??? ...щото аз я сънувах ....и днес продадох Unicredit (11.07-12.25)

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Извинявай ,грешката е моя ,преди пишеше че си купувал аспиринчета а аз продавах преди 10 дни на 72....
                      На Байер е бил много себичен.....миналата година го продадох над 85 а той стигна 105.....по майското време
                      По скоро банките и Верикард ще има сериозна волантилност в началото на другия месец а колите зависят от Тръмп....
                      Мисля дали не се наиграхме за тази година или да пробвам тези горните акции байер и верикар....и коба ако стане с ДБ играта
                      Да, спекулирах Байер на цена около 68 евро, но през малки разлики (40-50 цента на акция). Изакарах късмет и с Аурубис, там взех дивидент и продадох с нелоша капиталова. Сега след като продадох Аурубис, взех си пак Байер и се чудя какво да правя. Да, факт е че цената беше 72 евро преди 2 седмици, и може това да ми е таргета, но не искам и да изпускам дивидента. Така че се чудя какво да правя, затова питах.

Коментар

Ами вчера ги взех, така че такава цена не е постигната още. Но ми се иска да взема и дивидент, а не знам дали цената ще падне още веднъж на 67,50, на каквато цена са ми сега. Може би си прав, и е най-добре да изчакам...

Коментар

Ако си спекулант защо не си продал на 72 как ти се вижда цена 90-100 ако имаш търпение....след един ,два месеца ,по точно първия отчет..ако е добър
                          Ами вчера ги взех, така че такава цена не е постигната още. Но ми се иска да взема и дивидент, а не знам дали цената ще падне още веднъж на 67,50, на каквато цена са ми сега. Може би си прав, и е най-добре да изчакам...

Коментар

Колеги, как смятате че ще се движи цената на Байер? Чудя се да продавам ли на евентуални 72 евро, или да изчакам дивидента в началото на май?
                            Ако си спекулант защо не си продал на 72 как ти се вижда цена 90-100 ако имаш търпение....след един ,два месеца ,по точно първия отчет..ако е добър

Коментар

• Колеги, как смятате че ще се движи цената на Байер? Чудя се да продавам ли на евентуални 72 евро, или да изчакам дивидента в началото на май?

Коментар

• Продадох Аурубис на 48,54. Купих Байер на 67,50. Да видим...

Коментар

Working...
                                X