Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Много бързате - ще пада под 8к със сигурност, а по скоро до 6к. И поне до есентаИначе мен ме устройва.
Ама с тия ниски лихви и ликвидност.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е ние няма да зимуваме в тези акции.
Понеделник ,вторник бичи индекс и Чао на акциите..
Време е за корекция...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМомци не бързате ли с покупките.И аз гледам за нещо апетитно, ама ми се струва че още кръв има да се лее. Когато Дау кихне Дакса пада мъртъв. А сега Дау може да заразен с COVID SARS MERS и кой знае какви още патогени.
11.812,28 точки. Скъп е още.....
Понеделник ,вторник бичи индекс и Чао на акциите..
Време е за корекция...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМомци не бързате ли с покупките.И аз гледам за нещо апетитно, ама ми се струва че още кръв има да се лее. Когато Дау кихне Дакса пада мъртъв. А сега Дау може да заразен с COVID SARS MERS и кой знае какви още патогени.
11.812,28 точки. Скъп е още.....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Днес сутринта аареалбанк на 24,8 , после Вирекард на 112,5+ и Райфата на 18,1+ и Малко Лутвафе 11 ,5+, Последната е най рискована..?
П.П.От българските малко Трасе.....там как ги виждаш нещата..?
Ако гледаме отчети и поръчки, които вадят, също строителството на инфраструктура от правителството е модерно в криза, която може да настъпи, с всичко това TRACE е най - подценената акция на БФБ в момента, само че ми липсва доверие в мажо. Ако върнат дивидента и преустановят за постоянно неприятните практики със свързаните фирми, спокойно може да удвои. В близките месеци ще е развръзката.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Даже през уикенда, неделя ще измислят нещо позитивно, за да се поуспокои пазара. Затова се колебая дали да си взема нещо още днес или да изчакам. Няколко слуая в САЩ могат да засилят още низходящото движение.
П.П.От българските малко Трасе.....там как ги виждаш нещата..?
Коментар
-
Мисля ,че в понеделник ще извадят някой жокер да скочи маркета...?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКазват, че сега немския пазар е рисков, но това не пречи да се намират добри възможности
Коментар
-
И аз така с Ареала ..2 евро дивидент и с 1,20 под таргета ги купих...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеот кой шел си взел R6C или R6C3
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Нали 18 по - долу писа? Аз при "ШЕЛ" си свалям поръчката купува от 26 надолу през 2, все не го чувствам за взимане, на 18 обаче може да се прежаля. Дългосрочно са си сигурно акция, дивидента е сигурен. "Газпром" пада здраво, там също се замислям.
Коментар
Коментар