Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Протокол как са премаркетите ,май италиянците не са много добре..?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, колите май се оказват лош избор... Компенсирах минуса при Пежо с плюс при Шел ..
Там набих всичкия останал кеш и цената ми идва на 19.4 Мисля, че ще върне бързо 5-10% ...
Някакви арабски ама не им вервам към долара и дирхама ...?Last edited by Монти; 01.03.2020, 19:27.
Коментар
-
https://www.finanznachrichten.de/nac...reifen-617.htm
Това също е застраховка....8%...
Колите много рискови...
Там набих всичкия останал кеш и цената ми идва на 19.4 Мисля, че ще върне бързо 5-10% ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Е не иска. Затова разкарах опциите си. На такъв волатилен пазар препочитам опцията като инструмент. Ограничава доста евентуалната загуба, но печалбата е доста по интересна.
VW защо не търгуваш? Аз бих си взел ако е на още 20-30 еврака надолу
https://www.nebenwerte-magazin.com/m...etzt-zugreifen
Това също е застраховка....8%...
Колите много рискови...Last edited by Монти; 01.03.2020, 19:30.
Коментар
-
В банките ще бъде помоща на фед....
За цената на превозвачите и туристите...
ще падат много но ако се малко пооправят работата стават ракети....Трасе мажо и дивидент и става водеща акция.....ако реализирам печалба от вчера купените ще ги вкарат на тези цени в трасе...
+1 превозвачи и туристи
TRACE даже донякъде изненадващо, след добрите отчети, върна под 4 значително, но доверитето е леко поизгубено, 25 ст. дивидент биха допринесли за нови висини и 100% влизане в следващата врътка за СОФИКС, ако изобщо ги интересува.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Нивата са добри, лично бягам от банки, но може да съм предубеден, не вярвам в бъдещето им и не ми харесват като институции и услуги, след като открих редица алтернативи. LHA съобразно вируса е най - рискова, но пък немците са сериозни хора и с тези проблеми в момента няма и да се чуе за стачки и синдикат, така че се баланасират нещата. Тях и WHA ги чакам с около 10% по - ниско, но това са си мои пожелания от лакомия, дългосрочно и сега са чудесни покупки.
Ако гледаме отчети и поръчки, които вадят, също строителството на инфраструктура от правителството е модерно в криза, която може да настъпи, с всичко това TRACE е най - подценената акция на БФБ в момента, само че ми липсва доверие в мажо. Ако върнат дивидента и преустановят за постоянно неприятните практики със свързаните фирми, спокойно може да удвои. В близките месеци ще е развръзката.
За цената на превозвачите и туристите...
ще падат много но ако се малко пооправят работата стават ракети....Трасе мажо и дивидент и става водеща акция.....ако реализирам печалба от вчера купените ще ги вкарат на тези цени в трасе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Много бързате - ще пада под 8к със сигурност, а по скоро до 6к. И поне до есентаДа не стане обаче вместо 6 на 16К до есента
- 1 like
Коментар
-
Дау 25260 не иска повече спад....?вече 25550..
Коментар
-
Дау 25260 не иска повече спад....?
VW защо не търгуваш? Аз бих си взел ако е на още 20-30 еврака надолуLast edited by Muller; 28.02.2020, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Щом ще го играете толкова краткосрочно по едни опции хем по-голяма печалба, хем по-ниско рисково. Пазара е препродаден ама.....Last edited by Монти; 28.02.2020, 23:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Много бързате - ще пада под 8к със сигурност, а по скоро до 6к. И поне до есентаИначе мен ме устройва.
Ама с тия ниски лихви и ликвидност.....
Коментар
-
Е ние няма да зимуваме в тези акции.
Понеделник ,вторник бичи индекс и Чао на акциите..
Време е за корекция...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМомци не бързате ли с покупките.И аз гледам за нещо апетитно, ама ми се струва че още кръв има да се лее. Когато Дау кихне Дакса пада мъртъв. А сега Дау може да заразен с COVID SARS MERS и кой знае какви още патогени.
11.812,28 точки. Скъп е още.....
Понеделник ,вторник бичи индекс и Чао на акциите..
Време е за корекция...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМомци не бързате ли с покупките.И аз гледам за нещо апетитно, ама ми се струва че още кръв има да се лее. Когато Дау кихне Дакса пада мъртъв. А сега Дау може да заразен с COVID SARS MERS и кой знае какви още патогени.
11.812,28 точки. Скъп е още.....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар