Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНови Рено на 23 ,35....
Оглеждам за авиокомпании, корабчета, туй - онуй и т.н. Акции с потенциал вече за 2х в кратък период, не купувам още, но ги убиха и забиха в земята, все едно има марсианска атака, а не нещо, с което съвременната медицина ще се справи.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Ако направи френското някое движение нагоре, махай по - добре, няма една позитивна новина за тази компания да се е появила от месеци, не харесвам новото CEO също. Гоуфа е сериозен играч, но все още е скъп. Даймлер изглежда ценово по - добре, но и там не се е формирало дъно.
За Реното си прав ама може пък тези дни да пуснат некоя.....гледам новините под темата са Женския пазар пуснали цистерна , кран и повдигач с електро...и един специалист прави разбор и сваля фирмата от 67 на 27 ....ба специалиста....или предишния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това колите много рискована работа в момента , имам проблем с едно френско животно не искам и с Гоуфа....
Коментар
-
Това колите много рискована работа в момента , имам проблем с едно френско животно не искам и с Гоуфа....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Lufthansa ето това е рискVW е държава.
Но ми е скъп още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеПочнаха с интеревенции към DB явно бая са се уплашили. Утре може и да намерите зелен прозорец за измъкване.....само там ли...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГрешка, Рено исках да напиша .... Теслата за малко да я шортя на върха... Вече се замислям повече когато слагам поръчки... Сигурно щото тия дни правя юбилей - 10 г. на пазарите. ...и равносметка, разбира се...
Гледам, че доста народ се вълнува от TUI и Lufthansa.,. Аз също ги поглеждам, но предпочитанията са ми за TUI... Цена - мисля на 5.85 и надолу да пазарувам ...но трябва да стигне до там ...и тогава ще му мисля откъде кеш.......на 25 и малко ...
Днес един Аналспециалист свали таргета от 37 на 27 и да се надяваме че малко ще я държи....
П.П. Изпълнение на 100 бройки на 24 ,90...цел продажба в петък на 27+...Last edited by Монти; 03.03.2020, 18:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Протокол , сега ми направи Впечатление че пишеш за Пежо ....ти да нямаш слабост към френските коли ,ситроен имат ли акции....?По добре за спекулант е Тесла....тук има ,тука нЕма.....
Днес добре ,само студена вода при Луфтвафе....
Манчев ,къде си....Байер е на добри цени и още малко надолЕ ще стане за купуване.....?
Гледам, че доста народ се вълнува от TUI и Lufthansa.,. Аз също ги поглеждам, но предпочитанията са ми за TUI... Цена - мисля на 5.85 и надолу да пазарувам ...но трябва да стигне до там ...и тогава ще му мисля откъде кеш...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Протокол , сега ми направи Впечатление че пишеш за Пежо ....ти да нямаш слабост към френските коли ,ситроен имат ли акции....?По добре за спекулант е Тесла....тук има ,тука нЕма.....
Манчев ,къде си....Байер е на добри цени и още малко надолЕ ще стане за купуване.....?Ти си спекулативен играч, аз към момента явно не съм
Гледам че Байер и 52 евро са били, така че има време. Ако извадят някой слаб отчет и гледай какво става... Да не говорим че пак започна медиен шум с този глюфозат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМда, колите май се оказват лош избор... Компенсирах минуса при Пежо с плюс при Шел ..
Там набих всичкия останал кеш и цената ми идва на 19.4 Мисля, че ще върне бързо 5-10% ...
Манчев ,къде си....Байер е на добри цени и още малко надолЕ ще стане за купуване.....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Каква фискална политика очакваш от баба Меркел дето мисли само за пенсия и изобщо не си напъва затлъстелия мозъкМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар