IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

99.99% съм убеден че има, навсякъде около нас случаи, въпреки че ракията може и да го трепе и затова да държим фронта. По - добре е да се открие по - рано, за да се ограничи контактът на тези хора с други, понеже има случаи от един човек да тръгна зараза към нови 50. Опимист съм и вярвам на съвременната медицина, но виждам риска да ни вкара в рецесия, която според показателите на много ЕС държави, щеше да е не по - рано от 2021, а вече може да е почнала. TNX тества 0.7, никога не е имало такива нива, редица други индикатори подсказваха. 9 - 10 000, да не е по - ниско, че ще се усети от всички, не само от търгуващите на борсите.
    На тръмп му трЕбва силна борса.....преди изборите тази година? Така че ще има волантилност по илядо ,две иляди пункта....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами имам приятели лекари ,нема Корона вирус а вътрешните отделения са пълни с пневмонии .....Амо открият 10 души дано няма ,няма къде да ги лекуват....
      99.99% съм убеден че има, навсякъде около нас случаи, въпреки че ракията може и да го трепе и затова да държим фронта. По - добре е да се открие по - рано, за да се ограничи контактът на тези хора с други, понеже има случаи от един човек да тръгна зараза към нови 50. Опимист съм и вярвам на съвременната медицина, но виждам риска да ни вкара в рецесия, която според показателите на много ЕС държави, щеше да е не по - рано от 2021, а вече може да е почнала. TNX тества 0.7, никога не е имало такива нива, редица други индикатори подсказваха. 9 - 10 000, да не е по - ниско, че ще се усети от всички, не само от търгуващите на борсите.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Говорят и в САЩ за подкрепа на авиокомпаниите(не че още имат нужда). Нагоре - надолу ще има, но ме зъмнява да е дъното все още, ще го тестваме, пък да видим. Ей такива времена за дейтрейдърите за златни, ясни сигнали има на графиките. Нас обаче не ни е такава играта, лично мисля да следя за пика на вируса, успкояване и спад на тренда на новозаразени, както се получи в Китай, скоро обаче не се очертава, тепърва първи случаи в редица държави. Излезе ли и в БГ, СОФИКС може да бутне 500. Обявяване национална грипна епидемия е супер ход, ще се ограничи евнутална корона.
        Ами имам приятели лекари ,нема Корона вирус а вътрешните отделения са пълни с пневмонии .....Амо открият 10 души дано няма ,няма къде да ги лекуват....

Коментар

Не знам какво броят но спада почва да се изчерпва....В понеделник ще има обръщане ,колко голямо не знам ,но форумите пишат за натиск за подкрепа на банките и колите..?
          Говорят и в САЩ за подкрепа на авиокомпаниите(не че още имат нужда). Нагоре - надолу ще има, но ме зъмнява да е дъното все още, ще го тестваме, пък да видим. Ей такива времена за дейтрейдърите за златни, ясни сигнали има на графиките. Нас обаче не ни е такава играта, лично мисля да следя за пика на вируса, успкояване и спад на тренда на новозаразени, както се получи в Китай, скоро обаче не се очертава, тепърва първи случаи в редица държави. Излезе ли и в БГ, СОФИКС може да бутне 500. Обявяване национална грипна епидемия е супер ход, ще се ограничи евнутална корона.

Коментар

Много тихо днес, всеки брои печалбите... До 10 000 съм спокоен, под ще ми стане притеснено.
            Не знам какво броят но спада почва да се изчерпва....В понеделник ще има обръщане ,колко голямо не знам ,но форумите пишат за натиск за подкрепа на банките и колите..?

Коментар

• Много тихо днес, всеки брои печалбите... До 10 000 съм спокоен, под ще ми стане притеснено.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                Някой има ли идея какво става с Adidas, дали го шортят здраво или просто си се движи надолу с DAX-a? Ясно е, че му се отразяват проблемите с доставките, но лека-полека в Китай нещата се оправят и фабриките приемат поръчки и започват да изнасят, а във Виетнам даже вирусът не се отрази на производството. Така че поне в единия края на веригата вече има някаква видимост.
                Предполагам има и шорти заради Китай , но чак пък да пада страшно.....гледай банките и колите Що правят....

Коментар

• Някой има ли идея какво става с Adidas, дали го шортят здраво или просто си се движи надолу с DAX-a? Ясно е, че му се отразяват проблемите с доставките, но лека-полека в Китай нещата се оправят и фабриките приемат поръчки и започват да изнасят, а във Виетнам даже вирусът не се отрази на производството. Така че поне в единия края на веригата вече има някаква видимост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Монте, седни си на ръцете и гледай. С това Рено (а и с другите авто-фирми) е опасно. А гледам че си мераклия да играеш. Никакво изказване на някой директор няма да оправи нещата, ако пазара движи надолу. А те в Рено имат проблеми и с директорите, та не се знае кой води бащината дружина. Така че има проблем в Рено и на целия пазар. Ако разчиташ на евтините дачии дето у нас са №1 по продажби на нови коли, за нищо не стават горките - сапунерки.
                    Човек трЕбва да се опари за да спре.....иначе проблем има за да падне толкова ама фалит не вервам значи има дъно.....а и държавата ще сложи едно рамо....По скоро превозвачите ще почнат да издават багажа....вече има един или двама фалираха...

Коментар

• Монте, седни си на ръцете и гледай. С това Рено (а и с другите авто-фирми) е опасно. А гледам че си мераклия да играеш. Никакво изказване на някой директор няма да оправи нещата, ако пазара движи надолу. А те в Рено имат проблеми и с директорите, та не се знае кой води бащината дружина. Така че има проблем в Рено и на целия пазар. Ако разчиташ на евтините дачии дето у нас са №1 по продажби на нови коли, за нищо не стават горките - сапунерки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Аз съм на къс дакс за спорта да видим какво ще стане до краят на този месец. Гоуфа на добра цена си е добра инвестиция.
                        Разбра че съм влезъл в Рено....
                        Сега погледнах графиката на компанията ,все едно гледам не Френска компания на ДАХ а Зрънчо на БФБ....и там има корекции....
                        ТУК надолЕ и равно ,надоле и равно и така от 64 евра до сега за една година повече от 65 % спад...
                        НЕма ли корекции,нема ли новини ,нема ли обратно,нема ли управител да каже няколко думи +....Френска работа.....

Коментар

С тези зарибяващи темпове ще идеш и до дилъра за една нова кола

Оглеждам за авиокомпании, корабчета, туй - онуй и т.н. Акции с потенциал вече за 2х в кратък период, не купувам още, но ги убиха и забиха в земята, все едно има марсианска атака, а не нещо, с което съвременната медицина ще се справи.
                          По принцип издънката е тук...Вирекард и аареалбанк се преставят добре....Не Може да няма дъно тук някъде 22/23...интересно днес два пъти настройваха машинките....по позицията...Скоро банките ще тръгнат....дъната са минати...

Коментар

Нови Рено на 23 ,35....
                            С тези зарибяващи темпове ще идеш и до дилъра за една нова кола

Оглеждам за авиокомпании, корабчета, туй - онуй и т.н. Акции с потенциал вече за 2х в кратък период, не купувам още, но ги убиха и забиха в земята, все едно има марсианска атака, а не нещо, с което съвременната медицина ще се справи.

Коментар

• Нови Рено на 23 ,35....

Коментар

Ако направи френското някое движение нагоре, махай по - добре, няма една позитивна новина за тази компания да се е появила от месеци, не харесвам новото CEO също. Гоуфа е сериозен играч, но все още е скъп. Даймлер изглежда ценово по - добре, но и там не се е формирало дъно.
                                Гоуфа е сериозен играч ама много се е разпрострел доста по света ...при следващата криза ще то отвеят...Даймлер е скъп автомобил за богати Ора....а при криза.Гледам Континентал го закъса....Коба тества предишното дъно и не само тя..... тези лихви ще убият банките а покрай тях всичко което финансира....
                                За Реното си прав ама може пък тези дни да пуснат некоя.....гледам новините под темата са Женския пазар пуснали цистерна , кран и повдигач с електро...и един специалист прави разбор и сваля фирмата от 67 на 27 ....ба специалиста....или предишния...

Коментар

Working...
                                X