Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами имам приятели лекари ,нема Корона вирус а вътрешните отделения са пълни с пневмонии .....Амо открият 10 души дано няма ,няма къде да ги лекуват....Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Говорят и в САЩ за подкрепа на авиокомпаниите(не че още имат нужда). Нагоре - надолу ще има, но ме зъмнява да е дъното все още, ще го тестваме, пък да видим. Ей такива времена за дейтрейдърите за златни, ясни сигнали има на графиките. Нас обаче не ни е такава играта, лично мисля да следя за пика на вируса, успкояване и спад на тренда на новозаразени, както се получи в Китай, скоро обаче не се очертава, тепърва първи случаи в редица държави. Излезе ли и в БГ, СОФИКС може да бутне 500. Обявяване национална грипна епидемия е супер ход, ще се ограничи евнутална корона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не знам какво броят но спада почва да се изчерпва....В понеделник ще има обръщане ,колко голямо не знам ,но форумите пишат за натиск за подкрепа на банките и колите..?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеМного тихо днес, всеки брои печалбите... До 10 000 съм спокоен, под ще ми стане притеснено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеНякой има ли идея какво става с Adidas, дали го шортят здраво или просто си се движи надолу с DAX-a? Ясно е, че му се отразяват проблемите с доставките, но лека-полека в Китай нещата се оправят и фабриките приемат поръчки и започват да изнасят, а във Виетнам даже вирусът не се отрази на производството. Така че поне в единия края на веригата вече има някаква видимост.
Коментар
-
Някой има ли идея какво става с Adidas, дали го шортят здраво или просто си се движи надолу с DAX-a? Ясно е, че му се отразяват проблемите с доставките, но лека-полека в Китай нещата се оправят и фабриките приемат поръчки и започват да изнасят, а във Виетнам даже вирусът не се отрази на производството. Така че поне в единия края на веригата вече има някаква видимост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМонте, седни си на ръцете и гледай. С това Рено (а и с другите авто-фирми) е опасно. А гледам че си мераклия да играеш. Никакво изказване на някой директор няма да оправи нещата, ако пазара движи надолу. А те в Рено имат проблеми и с директорите, та не се знае кой води бащината дружина. Така че има проблем в Рено и на целия пазар. Ако разчиташ на евтините дачии дето у нас са №1 по продажби на нови коли, за нищо не стават горките - сапунерки.
Коментар
-
Монте, седни си на ръцете и гледай. С това Рено (а и с другите авто-фирми) е опасно. А гледам че си мераклия да играеш. Никакво изказване на някой директор няма да оправи нещата, ако пазара движи надолу. А те в Рено имат проблеми и с директорите, та не се знае кой води бащината дружина. Така че има проблем в Рено и на целия пазар. Ако разчиташ на евтините дачии дето у нас са №1 по продажби на нови коли, за нищо не стават горките - сапунерки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Аз съм на къс дакс за спорта да видим какво ще стане до краят на този месец. Гоуфа на добра цена си е добра инвестиция.
Сега погледнах графиката на компанията ,все едно гледам не Френска компания на ДАХ а Зрънчо на БФБ....и там има корекции....
ТУК надолЕ и равно ,надоле и равно и така от 64 евра до сега за една година повече от 65 % спад...
НЕма ли корекции,нема ли новини ,нема ли обратно,нема ли управител да каже няколко думи +....Френска работа.....
- 1 like
Коментар
-
С тези зарибяващи темпове ще идеш и до дилъра за една нова кола
Оглеждам за авиокомпании, корабчета, туй - онуй и т.н. Акции с потенциал вече за 2х в кратък период, не купувам още, но ги убиха и забиха в земята, все едно има марсианска атака, а не нещо, с което съвременната медицина ще се справи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНови Рено на 23 ,35....
Оглеждам за авиокомпании, корабчета, туй - онуй и т.н. Акции с потенциал вече за 2х в кратък период, не купувам още, но ги убиха и забиха в земята, все едно има марсианска атака, а не нещо, с което съвременната медицина ще се справи.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Ако направи френското някое движение нагоре, махай по - добре, няма една позитивна новина за тази компания да се е появила от месеци, не харесвам новото CEO също. Гоуфа е сериозен играч, но все още е скъп. Даймлер изглежда ценово по - добре, но и там не се е формирало дъно.
За Реното си прав ама може пък тези дни да пуснат некоя.....гледам новините под темата са Женския пазар пуснали цистерна , кран и повдигач с електро...и един специалист прави разбор и сваля фирмата от 67 на 27 ....ба специалиста....или предишния...
Коментар
Коментар