IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато свърши паниката ще е добре дотогава ще чакаме
    имам време
    бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
      Аз си взех Газпром и интесасанпаоло
      Не харесвам банки, но Интесата е от най - интересното в Европа. А "Газпром" ясно, падна над 20%, газта е има няма 4% надолу днес, отделно е с най - ниската цена на добив на петрол в Русия от всички компании, дивидента обаче вероятно ще пострада.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Аз си взех Газпром и интесасанпаоло
        бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Все едно форума във волатилност, не работеше....

В рамките на деня ще се направят по 5 до 10% на места, а някои може да си седят на ръцете. Петролните са ключа днес.
          Според мен трябва да се изчака ДАУ как ще реагира....
          За сега мойте правят слаби спадове от 4,5%....% гледа ли Рено сутринта някой друг път ще го коментираме.....сделка на 23,80 а я няма в сайта на ДАХ.....????

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
            Купихте ли. Време е за покупки купувайте. Вие нали винаги купувате
            Все едно форума във волатилност, не работеше....

В рамките на деня ще се направят по 5 до 10% на места, а някои може да си седят на ръцете. Петролните са ключа днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Съмнява ме.

Коментар

• Купихте ли. Време е за покупки купувайте. Вие нали винаги купувате

Коментар

Съмнява ме.
                  Утре италианците ще свалят марката но Щатите немат общо с това....Така че вечерта може и да обърне ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не са се разбрали за петрола ама и дау не иска да пада....ще има бичи дни...
                    Съмнява ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

То беше ясно че няма да се разберат. Ръшаните играят за спад в цената. Как защо не е интересно. Когато всички очаквате, че нещо ще стане то не става. Совите не са това което са. Хубав сериал беше. Щатски спомняш ли си го? Даваха го по държавната телевизия.

Коментар

Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?

Коментар

Няма да се плашите баба Меркел ще Ви спаси.
                          ????

Коментар

• Няма да се плашите баба Меркел ще Ви спаси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Замислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
                              Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
                              подкрепям за последният ред.

Подобно на авиокомпаниите, ще акумулират разходи, ще се увеличи дълга, към момента без сериозен риск от фалит, но зависи колко ще продължи сагата, защото и аз вече се замислям за палатка и скара на дърва вместо хотел лятото.

Коментар

Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?
                                Замислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
                                Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X