If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не харесвам банки, но Интесата е от най - интересното в Европа. А "Газпром" ясно, падна над 20%, газта е има няма 4% надолу днес, отделно е с най - ниската цена на добив на петрол в Русия от всички компании, дивидента обаче вероятно ще пострада.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
В рамките на деня ще се направят по 5 до 10% на места, а някои може да си седят на ръцете. Петролните са ключа днес.
Според мен трябва да се изчака ДАУ как ще реагира....
За сега мойте правят слаби спадове от 4,5%....% гледа ли Рено сутринта някой друг път ще го коментираме.....сделка на 23,80 а я няма в сайта на ДАХ.....????
Не са се разбрали за петрола ама и дау не иска да пада....ще има бичи дни...
То беше ясно че няма да се разберат. Ръшаните играят за спад в цената. Как защо не е интересно. Когато всички очаквате, че нещо ще стане то не става. Совите не са това което са. Хубав сериал беше. Щатски спомняш ли си го? Даваха го по държавната телевизия.
Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?
Не са се разбрали за петрола ама и дау не иска да пада....ще има бичи дни...
Замислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
подкрепям за последният ред.
Подобно на авиокомпаниите, ще акумулират разходи, ще се увеличи дълга, към момента без сериозен риск от фалит, но зависи колко ще продължи сагата, защото и аз вече се замислям за палатка и скара на дърва вместо хотел лятото.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Има напрежение, около петрола сега голяма заигравка, ще вземат да го сринат до 30, ако не се договорят, така че в тази връзка по - добре да се зачакат по - добри времена за петролните компании, аз не за 18, а за 15 си мисля вече при такъв сценарий. Убиха много круизните линии, там за вход мислил ли си или оставаш с TUI в туристическия сектор?
Замислял съм се за круизните, но нямам никакъв поглед върху бизнеса ...нито за някоя компания ...Ти имаш ли идея , ...за някоя която може да стои 5-6 месеца на дрейф без да фалира ?
Ако някога съм се колебаел за круиз сега не се качвам дори и да ми подарят ...е ако в лукс апартамент + балкон , ще помисля
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар