IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
    Купихте ли. Време е за покупки купувайте. Вие нали винаги купувате
    Купуват. Подкрепят общия пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Аз на първо време се ослушвам за хабер от ДБ!
      Стигнат ли до там......................................

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Именно!!! Освен ако не затворят всичко поради форсмажорни обстоятелства.
        Аз на първо време се ослушвам за хабер от ДБ!

Коментар

Еми то щом американските ДЦК ги отваря с гапове от по 20-30%, а петрола с още толкова, не ми се мисли, какво става при тези с позиции. То реално говорим за огромни разминавания в позициите и това ще са гапове не от стотици милиарди, а от трилиони! А все някой трябва да плати сметката, защото тези на плюс, ще очакват да си ги получат от тези на минус, а посредниците ще трябва да запълнят дупките, от които и те самите са част!
          Именно!!! Освен ако не затворят всичко поради форсмажорни обстоятелства.

Коментар

Дериватните драми в момента са в пълен разгар /под прикритието на вируса Х/ Там нямат много полезни ходове ти го знаеш. Не и при така стеклите се обстоятелства.
            Еми то щом американските ДЦК ги отваря с гапове от по 20-30%, а петрола с още толкова, не ми се мисли, какво става при тези с позиции. То реално говорим за огромни разминавания в позициите и това ще са гапове не от стотици милиарди, а от трилиони! А все някой трябва да плати сметката, защото тези на плюс, ще очакват да си ги получат от тези на минус, а посредниците ще трябва да запълнят дупките, от които и те самите са част!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Баба Меркел спи ,но утре ако не я събудят може да се пенсионира по рано .....250 милиарда в ЕС и кеша в Германия и свободни пари ще подкрепят всичко в ЕС. от Гоуфчето до гуменетките ....адидас.......толкова социалисти изчислявават....а те държат финансите....Дали ще стане.....Не знам!
              Мислиш ли?

Коментар

Ако лошите новини пристигат една след друга, то обещание за някакви фушливи фискални стимули за 50 милиарда, са просто една от многото новини, сред други!

Имаме реално свиване на икономиката, навярно ще имаме скоро и гърмеж на финансови институции!
                С короната се започна, но реалния катализатор е петрола, който показа реалната картина на световното свиване и изострянето на ситуацията от там!
                Фактически, петрола официализира, това, което от дълго време се очакваше! Рално свиване на икономическите активности!

Много се говори, за тези фискални стимули, но 50 милиарда не са нищо, разхвърлени на общия пазар като обем. Ние говорим, за много по-голямо свиване не на борсата, а на реалните пазари!

Подобно обещание би имало психологична подкрепа, при така наречената "Техническа" рецесия! Но при реално свиващ се и колабиращ световен пазар, 50 милиарда е като да стреляш по слон със скобарка!
                Дериватните драми в момента са в пълен разгар /под прикритието на вируса Х/ Там нямат много полезни ходове ти го знаеш. Не и при така стеклите се обстоятелства.

Коментар

Баба Меркел нещо спи. Ще трябва да се намесва иначе много лошо. Те в даден момент ще направят нужното. Дали на 9000 дали на 6000 точки, но ако приложат италианските lock down процедури тогава всичко става безмислено. Всичко........................
                  Баба Меркел спи ,но утре ако не я събудят може да се пенсионира по рано .....250 милиарда в ЕС и кеша в Германия и свободни пари ще подкрепят всичко в ЕС. от Гоуфчето до гуменетките ....адидас.......толкова социалисти изчислявават....а те държат финансите....Дали ще стане.....Не знам!

Коментар

Баба Меркел нещо спи. Ще трябва да се намесва иначе много лошо. Те в даден момент ще направят нужното. Дали на 9000 дали на 6000 точки, но ако приложат италианските lock down процедури тогава всичко става безмислено. Всичко........................
                    Ако лошите новини пристигат една след друга, то обещание за някакви фушливи фискални стимули за 50 милиарда, са просто една от многото новини, сред други!

Имаме реално свиване на икономиката, навярно ще имаме скоро и гърмеж на финансови институции!
                    С короната се започна, но реалния катализатор е петрола, който показа реалната картина на световното свиване и изострянето на ситуацията от там!
                    Фактически, петрола официализира, това, което от дълго време се очакваше! Рално свиване на икономическите активности!

Много се говори, за тези фискални стимули, но 50 милиарда не са нищо, разхвърлени на общия пазар като обем. Ние говорим, за много по-голямо свиване не на борсата, а на реалните пазари!

Подобно обещание би имало психологична подкрепа, при така наречената "Техническа" рецесия! Но при реално свиващ се и колабиращ световен пазар, 50 милиарда е като да стреляш по слон със скобарка!

Коментар

• Баба Меркел нещо спи. Ще трябва да се намесва иначе много лошо. Те в даден момент ще направят нужното. Дали на 9000 дали на 6000 точки, но ако приложат италианските lock down процедури тогава всичко става безмислено. Всичко........................

Коментар

• Това не е истина с ДАУ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          А италианския FTSE MIB лети с 11,3% надолу
                          Гледам немските и италианските банки са подгонили нашите акции по двуцифрени проценти.....
                          Довечера ако ДАУ не коригира утре ще имаме немски артии без покритие.....

Коментар

• А италианския FTSE MIB лети с 11,3% надолу

Коментар

• Сутрешна баня , bloodbath ...

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                                Когато свърши паниката ще е добре дотогава ще чакаме
                                имам време
                                Прав си, бърза работа нямаме, но си ми остава яд, че не намалих достатъчно, с над 50% в акции посрешнах спада, а таргетирах 60% кеш поне, но пазарът ме изпревари.
                                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X