IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Брой около 40% от върха и ще дойде новото маце. Проблема не е в това. Проблема е да не се е превърнал през това време в NIKKEI. Изгубеното десетилетие. Аз лично не съм изложен не ветровете тук освен с някоя друга опция за хазарта отвреме навреме. Все пак пожелвам ти да върне нагоре с пълната мощ на германския локомотив.

Старчето в Белия дом нещо и той не е щастлив , говори се че ако не овладее тази криза ще гледа втория мандат през крив макарон....а той е много чувствителен и необича кривия макарон....
    Гледам е пуснал сумати туитове....ще стане като Бай Тошо с Томовете си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Нещо маркета не е много щастлив от това галене ,за малко да затвори на минус.....? Тр€бва му Знойно Маце а не старо Бабе....
      Брой около 40% от върха и ще дойде новото маце. Проблема не е в това. Проблема е да не се е превърнал през това време в NIKKEI. Изгубеното десетилетие. Аз лично не съм изложен не ветровете тук освен с някоя друга опция за хазарта отвреме навреме. Все пак пожелвам ти да върне нагоре с пълната мощ на германския локомотив.

Коментар

ДБ отдавна имат проблеми и грешки в екипа ,по добре вземи Сакса....
        Принципно може и скрити играчи да изпъкнат, които не са в светлината на прожекторите!

При ДБ, нещата са съвсем конкретни! Реално всичко може, но в повечето случаи, "Бръснача на Окам" си е валиден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Всички спадове имат корективни вълни! Реално загубите се генерират именно чрез тях! Когато фалшивото упование, се превърне в реална подкрепа на акции! Ако при сривове пазарите само падаха, много инвеститори биха излезнали при бързи корекции от по 30-40%! Въпроса е, че когато пазара непрекъснато те лъже, че вече е дълно... набутваш и малкото кеш, който имаш, за да го погубиш и него! Така портфейли от +400% се превръщат в такива на -80% от първоначалното + инфлация -95% от първоначалното!

За мен ДБ е по-вероятно да са първи, защото те спекулират с деривати и имат огромни позиции. Уникредит ще мине време докато усетят удара от необслужването! За сметка на това ДБ, във всеки един момент, може да се окаже с огромен отрицателен капитал!
          ДБ отдавна имат проблеми и грешки в екипа ,по добре вземи Сакса....

Коментар

Ти чакаш хабер от ДБ, ама според мен панаира в Италия изисква по-голямо внимание. А на купувачите на Дакса да заповядат да си накупят на едро на ниска цена.
            Всички спадове имат корективни вълни! Реално загубите се генерират именно чрез тях! Когато фалшивото упование, се превърне в реална подкрепа на акции! Ако при сривове пазарите само падаха, много инвеститори биха излезнали при бързи корекции от по 30-40%! Въпроса е, че когато пазара непрекъснато те лъже, че вече е дълно... набутваш и малкото кеш, който имаш, за да го погубиш и него! Така портфейли от +400% се превръщат в такива на -80% от първоначалното + инфлация -95% от първоначалното!

За мен ДБ е по-вероятно да са първи, защото те спекулират с деривати и имат огромни позиции. Уникредит ще мине време докато усетят удара от необслужването! За сметка на това ДБ, във всеки един момент, може да се окаже с огромен отрицателен капитал!

Коментар

Баба Меркел гали Дакса по главичката, за да го успокои. Може и да е отделила от пенсията си някое евро за подкрепа на общия пазар. Ще принтират много пари сега им е паднало. Без много да дават обяснение. Не че не принтираха през тези години на вакханалия. Ама сега с хеликоптер ще ги спускат. Ех къде е бедния Бен Бернанке.
              Нещо маркета не е много щастлив от това галене ,за малко да затвори на минус.....? Тр€бва му Знойно Маце а не старо Бабе....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Предната криза беше чисто финансова от гръмването на един балон! Жилищния!
                Тогава с печатане стабилизираха финансовия сектор, а от там и всичко останало!

Сега кризата е вече на свръхзадлъжнялост на потребителско ниво и свръхпроизводствен капацитет на производствено ниво!
                Говорим за достигане на нулеви лихви! До тук и бизнеси и потребители, просто се РЕФИНАНСИРАХА! При всеки срив, 2000/2009 След достигането на нулата по лихвите, единствения вариант да продължи музиката да свири, е някой да каже 10 години, НИКОЙ нищо няма да връща. Харчете всичко, ще му мислим след време! Извън приказките обаче, това е невъзможно по ред причини!
                Вече само с печатане няма да стане!

Горчивата, чаша все някога се изпива!
                Много хора се надяват и този път тревогата да бъде фалшива, но веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода.... трети път стомна за вода....
                Ти чакаш хабер от ДБ, ама според мен панаира в Италия изисква по-голямо внимание. А на купувачите на Дакса да заповядат да си накупят на едро на ниска цена.

Коментар

Баба Меркел гали Дакса по главичката, за да го успокои. Може и да е отделила от пенсията си някое евро за подкрепа на общия пазар. Ще принтират много пари сега им е паднало. Без много да дават обяснение. Не че не принтираха през тези години на вакханалия. Ама сега с хеликоптер ще ги спускат. Ех къде е бедния Бен Бернанке.
                  Предната криза беше чисто финансова от гръмването на един балон! Жилищния!
                  Тогава с печатане стабилизираха финансовия сектор, а от там и всичко останало!

Сега кризата е вече на свръхзадлъжнялост на потребителско ниво и свръхпроизводствен капацитет на производствено ниво!
                  Говорим за достигане на нулеви лихви! До тук и бизнеси и потребители, просто се РЕФИНАНСИРАХА! При всеки срив, 2000/2009 След достигането на нулата по лихвите, единствения вариант да продължи музиката да свири, е някой да каже 10 години, НИКОЙ нищо няма да връща. Харчете всичко, ще му мислим след време! Извън приказките обаче, това е невъзможно по ред причини!
                  Вече само с печатане няма да стане!

Горчивата, чаша все някога се изпива!
                  Много хора се надяват и този път тревогата да бъде фалшива, но веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода.... трети път стомна за вода....

Коментар

• Баба Меркел гали Дакса по главичката, за да го успокои. Може и да е отделила от пенсията си някое евро за подкрепа на общия пазар. Ще принтират много пари сега им е паднало. Без много да дават обяснение. Не че не принтираха през тези години на вакханалия. Ама сега с хеликоптер ще ги спускат. Ех къде е бедния Бен Бернанке.

Коментар

• Гласят го да отвори високо, към момента е +5%, но колко точно зелен ще остане, сигурно +1 някъде.
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Утре ще видим ДАХ под 10К , пък по нататък..?
                        Утре би трябвало да сте на зелено За по нататък....

Коментар

• Утре ще видим ДАХ под 10К , пък по нататък..?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Доста оптимистично, но не излъга в написаното, така беше, само вместо с пункта, прехвърли в проценти, понеже базата много различна и така се получава приблизително волатилност през 2008 е 12% и днес 8%, тък че може да има и още малко надолу, но има нужда от намеса, че се засилва волатилността и червените дни. DJI е паднал 20% от върха, до 30% приемам за добра и здравословна корекция.

Бях определил първа спирка на S&P 500 на ниво около 2750, което е в момента, втора 2400, като нея я писах при повечко корона случаи в САЩ и съответно без да взема под предвид ходът на Русия, който изненада много. Всичко под ще дойде много, но от тук 10-15% ми стига таргета при много акции за покупка, проблемът е че при тази паника, точно те, падат най - малко.
                            Прав си.....
                            Даже мисля че ДАУ беше някъде до 9/ 10К тогава ...
                            Иначе гръцката криза ... тука един колега писа че маркета е против него....
                            Тогава го изпитах на свой гръб СФД немски банки дълги и ливъридж 1/10 и те паднаха с над 30% , и тогава пуснах къси в петък 1/5 ливъридж .....През Неделята решиха за гръцкия дълг и милиарди наляха....и отвори маркета с около 10 % плюс... а късите всичките с отварянето....
                            Добре че не затворих дългите .....само една от трите дълги гръмна....

Коментар

Какво да ти кажа ,последния път когато видях 1700 пункта волантилност на ДАУ през 2008/9 ,след няколко дни подпомагаха банките с трилиони ,следващият път когато видях 1200 пункта ,подкрепяха гръцките банки с милиарди....Сега са над 2100 пункта....
                              През 2008 некой ми обясняваше че Гоуфчета ще паднат под 50 долара.....а те стигнаха 800 евра ...и Късите изядоха голям шамар още се съдят.....а аз имах само 10 и ги продадох към 400...така че?
                              Миналата година некой палеше кандило на ДБ а тя стигна 10....Такива работи?
                              Доста оптимистично, но не излъга в написаното, така беше, само вместо с пункта, прехвърли в проценти, понеже базата много различна и така се получава приблизителна волатилност през 2008 - 12% и днес 8%, тък че може да има и още малко надолу, но има нужда от намеса, че се засилва волатилността и червените дни. DJI е паднал 20% от върха, до 30% приемам за добра и здравословна корекция.

Бях определил първа спирка на S&P 500 на ниво около 2750, което е в момента, втора 2400, като нея я писах при повечко корона случаи в САЩ и съответно без да взема под предвид ходът на Русия, който изненада много. Всичко под ще дойде много, но от тук 10-15% ми стига таргета при много акции за покупка, проблемът е че при тази паника, точно те, падат най - малко.
                              Last edited by k.o.; 09.03.2020, 21:52.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Мислиш ли?
                                Какво да ти кажа ,последния път когато видях 1700 пункта волантилност на ДАУ през 2008/9 ,след няколко дни подпомагаха банките с трилиони ,следващият път когато видях 1200 пункта ,подкрепяха гръцките банки с милиарди....Сега са над 2100 пункта....
                                През 2008 некой ми обясняваше че Гоуфчета ще паднат под 50 долара.....а те стигнаха 800 евра ...и Късите изядоха голям шамар още се съдят.....а аз имах само 10 и ги продадох към 400...така че?
                                Миналата година некой палеше кандило на ДБ а тя стигна 10....Такива работи?

Коментар

Working...
                                X