IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Само те ли Шел , Даймлер Ро,снефт.... Никой ли не гледа Петро шина...,?
    Аз гледам PBR
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Айде дойчовците, всичко е заспало..........
      jujo_si - аз не познавам здравната система в Сащ, но не ми се вярва тая най-богата държава да няма прилична здравна система, във всеки случай от нас ще да са много по-добре
      Монти, гледам, roayl dutch shell - хубави движения правят нагоре надолу, ще взема и аз нещо от тая световна компания - какв ще кажеш?
      Таргета ми при ШЕЛ е 10 евро. Ако падне до там мисля че е подарък.

Коментар

Айде дойчовците, всичко е заспало..........
        jujo_si - аз не познавам здравната система в Сащ, но не ми се вярва тая най-богата държава да няма прилична здравна система, във всеки случай от нас ще да са много по-добре
        Монти, гледам, roayl dutch shell - хубави движения правят нагоре надолу, ще взема и аз нещо от тая световна компания - какв ще кажеш?
        Само те ли Шел , Даймлер Ро,снефт.... Никой ли не гледа Петро шина...,?

Коментар

• Айде дойчовците, всичко е заспало..........

Коментар

Okoло тия нива 10-11 хиляди пункта го виждам да се поустанови, старите нива към 8500 пункта бяха екстремно ниски, нещата почват да по-отминават със короната.
            Короната още не е почнала :-) като гледам данните от сащ там ще е яка мелачка, нямат никаква здравна система, елита 1% ще има болница но останалите ще мрът като пилци.

Коментар

нещата почват да по-отминават със короната.
              няма такива индикации. прозорецът за вход вече се затвори, но ще се отвори пак.

Коментар

• Okoло тия нива 10-11 хиляди пункта го виждам да се поустанови, старите нива към 8500 пункта бяха екстремно ниски, нещата почват да по-отминават със короната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Янките си имат официален план за 18 месечно максимум окончателно справяне с проблема. Интересно е защо не са взели мерки тъй като началото в Азия започва Ноември, или пък са взели още тогава. Индексите не са калкулирали още няколко шока ама това е друт въпрос.
                  Индексите по принцип реагират по-бавно от суровините, така че изобщо не мисля, че сме видяли всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Основния сценарии. до края на годината остава. Мощно въстановяване с близки стойности до предишните върхове. Капан за бикове.
                    Просто в момента се опитвам да анализирам кога и къде ще е дъното. възможно да е постигнато. Но мисля че в САЩ ще има още ескалаци на пандемията . Което би повлякло индексите още малко на долу. По принцип размерите. и шока на пандемията ме изненадаха но не само мене.
                    Янките си имат официален план за 18 месечно максимум окончателно справяне с проблема. Интересно е защо не са взели мерки тъй като началото в Азия започва Ноември, или пък са взели още тогава. Индексите не са калкулирали още няколко шока ама това е друт въпрос.

Коментар

Ти нали беше ултра бик, а изведнъж стана мечка или аз греша нещо?
                      Основния сценарии. до края на годината остава. Мощно въстановяване с близки стойности до предишните върхове. Капан за бикове.
                      Просто в момента се опитвам да анализирам кога и къде ще е дъното. възможно да е постигнато. Но мисля че в САЩ ще има още ескалаци на пандемията . Което би повлякло индексите още малко на долу. По принцип размерите. и шока на пандемията ме изненадаха но не само мене.

Все пак сме още само 24 март
                      Last edited by Todor Sabev; 24.03.2020, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Гапа догодина
                        Гапа ще е златото тази година. Металният плъх. Азиатците го свързвали със заразите. В средновековието измисляли малоумни способи за справяне със заразата докато истинския виновник бил плъхът. Нужни им били столетия да го разберат!!!

Коментар

Епицентъра на пандемията се мести в САЩ
                          . САЩ. вероятно са в подобно състяние в което беше Европа преди 10 дни. Ако зад океана продължи рязко увеличение на заразените докато се постигне пикът и. почне да се овладява.
                          Индексите зад океана ще направят нови дъна и вероятно Европейските ще ги последват.

Тоше, кво стана... смени сентимента ли...?!?
                          Last edited by maverik; 24.03.2020, 20:14.

Коментар

Епицентъра на пандемията се мести в САЩ
                            . САЩ. вероятно са в подобно състяние в което беше Европа преди 10 дни. Ако зад океана продължи рязко увеличение на заразените докато се постигне пикът и. почне да се овладява.
                            Индексите зад океана ще направят нови дъна и вероятно Европейските ще ги последват.

Ти нали беше ултра бик, а изведнъж стана мечка или аз греша нещо?

Коментар

• Епицентъра на пандемията се мести в САЩ

Last edited by Todor Sabev; 24.03.2020, 19:46.

Коментар

Не знам гапа до колко ще го напълнят. Ама Шела изкърти мивките. Странно ми беше как тука го купуваха на 20 после продаваха на 10 чакайки да стане 5. А петрола си направи дъното За мене си е мечи пазар. Ако ли греша пак печеля. Но се надявам пак да дигне за да скъся с къси никога преди не съм се забвалявал толково много за такъв кратък период.
                                Гапа догодина

Коментар

Working...
                                X