IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак затварят и Europcar сигурно ще го отрази. Чудя се дали да налазвам. Някакви по-актуални новини за компанията, че френският ми е слабичък? Имат бизнес в Индия и Китай и на това най-вече разчитам.... както и на Херц цирковете, които донякъде разкарват един голям конкурент.

__

мда, отразява го. Търся 5 хил. На 0,258. Ако падне дотам падне, ако не, здраве да има
    Last edited by terziеv; 23.03.2021, 12:31.

Коментар

• lobos, възможно е да отиде и под 14 000 , но пазарите станаха по-малко волатилни, в последно време. Аз лично очаквах по-бързи движения. нагоре, надолу, да се чудят накъде да хванат. Ама той Пауъл като каже - няма да вдигам лихвите 3 години и всички са диви и щастливи, чичко Пауъл е със нас.
      Тази бабка в ЕЦБ и тя му приглася.

Коментар

• Малко ме е яд за Дакс исках да му пусна къси от 14850 но нещо съм сметнал грешно
        Другата седмица ще видим ли Дакс под 14 к

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Дойчовците(deutsche bank), какво направиха, пак 5% нагоре, a аз ги чакам да омекнат малко. Ще си остана с чакането
          Според мойте карти на Дакса му остава още малко 14830-15000 и ще има корекция

Коментар

• Дойчовците(deutsche bank), какво направиха, пак 5% нагоре, a аз ги чакам да омекнат малко. Ще си остана с чакането

Коментар

• Абе хора, очаквах в тая тема да е пълно с коментари за VOWднес...

По едно време ги видях на над EUR 300

Баси, в края на 2015 доста хора тука напазарувахме евтини костенурки. Сега дойде времето да берем плодовете на далновидната покупка... за който е имал търпението де. Не ми казвайте, че само аз ще пия шампанското, пардон Codorniu-то
              Last edited by Money; 17.03.2021, 01:02.

Коментар

terziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.
                Никогаш не давай вяра на патологичен лъжец, особено когато цитира други лъжци

Коментар

terziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.
                  Ми явно, че не са в реално време, но освен това няма какво да не ти харесва.

Коментар

• terziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.

Коментар

Къде ги гледаш тия къси позиции ?
                      https://www.marketbeat.com/stocks/OT...hort-interest/

Ама акълът беше от wsb-етчиите, а основната позиция беше на Мелвин.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Уфф, нали го говорихме. Чисто борсова е играта там. Виж колко е скъсена.
                        Къде ги гледаш тия къси позиции ?

Коментар

Varta много хвърчи днес (+15%) да не би да вземат да правят батерии за електромобилите ?
                          Уфф, нали го говорихме. Чисто борсова е играта там. Виж колко е скъсена.

Коментар

• Varta много хвърчи днес (+15%) да не би да вземат да правят батерии за електромобилите ?

Коментар

lobos, едното е за щатите, емисията започва със US39843........, а в европа със ES01719....... Коментираната тук от Никола20 е испанската емисия.
                              Ами не е така и двете са на испанската борса после ако не ме мързи ще прочета кво пишат за тях ,сега видях че има голяма еуфория в форума .Имам ги поне от 5 години в платформата и никога не съм ги заглеждал
                              Най вероятно са клас А и В нещо като при Абенгоа

Коментар

• lobos, едното е за щатите, емисията започва със US39843........, а в европа със ES01719....... Коментираната тук от Никола20 е испанската емисия.

Коментар

Working...
                                X