Дойчовците(deutsche bank), какво направиха, пак 5% нагоре, a аз ги чакам да омекнат малко. Ще си остана с чакането
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Абе хора, очаквах в тая тема да е пълно с коментари за VOWднес...
По едно време ги видях на над EUR 300
Баси, в края на 2015 доста хора тука напазарувахме евтини костенурки. Сега дойде времето да берем плодовете на далновидната покупка... за който е имал търпението де. Не ми казвайте, че само аз ще пия шампанското, пардон Codorniu-тоLast edited by Money; 17.03.2021, 02:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеterziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеterziev, не знам дали да се дава вяра на тия числа в този линк, който си посочил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКъде ги гледаш тия къси позиции ?
Ама акълът беше от wsb-етчиите, а основната позиция беше на Мелвин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУфф, нали го говорихме. Чисто борсова е играта там. Виж колко е скъсена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеVarta много хвърчи днес (+15%) да не би да вземат да правят батерии за електромобилите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеlobos, едното е за щатите, емисията започва със US39843........, а в европа със ES01719....... Коментираната тук от Никола20 е испанската емисия.
Най вероятно са клас А и В нещо като при Абенгоа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеarbeitmachtfrei Нашите приятели Grifols мислех, че още на 19.80 ще намерят подкрепа, ама нещо не спират. Могат ли издълба до 15?
Коментар
-
Ето, за който му се чете годишния отчет на TUI Group за 2020 г.(в PDF файл)
https://www.tuigroup.com/damfiles/de...d846e40048.pdf
Бившия шеф във Даймлер- Дитер Цече , едим мустакат дядо, сега е шеф Supervisory board във TUI
Коментар
-
Европа има един голям проблем не се мисли за акционерите. Акционерите са важни, стойността на книжата е важна, не работниците. Особено страни като италия, испания, франция - това е социализъм и синдикати. Синдикатите ще натиснат, ще дадат премии на работниците, акционерите кучета ги яли.
Ми една Австрия да вземем- 13-а и 14-а заплати по закон. Премиите отделно. Е гати кефа.
Е кой ще хвърля пари за акции.
Като у нас - могат да източат компанията - па ти си дръж акциите и си мисли че ще порастат. Просто богатството на народа не се съхранява под формата на акционерен капитал (в такава степен в която е в Америка)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар