Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНа каква база стигна до тези нива за ДБ? Иначе за нашите банки- ако нямаше да устискат стрестестовете, то нямаше да ги правят
Следя от 2009 г....с комерца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе мога да разбера нарочно ли се заяждаш, или просто си пишеш глупости. КАК според теб на 28 декември съм можел да зная че оня ден в Турция ще има гнъсен атентат?
От друга страна какво стана на пазарите (вкл. на френският) когато талибанските изроди избиха над 100 души? - НИЩО !!!
Не се заяждам. Ти се хвана за думата атентат. Има куп други процеси, случващи се в момента, които ти пренебрегваш, а само пишеш - ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАВА ТОВА ИЛИ ОНОВА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа мен си изчислявах ДБ и стигнах до дъно от 18,5.....в момента е 19,7...
Интересно ми е за ФИБ ,ССВ ,ВСВ/ български борсови банки/ дали ще устискат стрестестовете.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕвропа я следя само чрез ДАКС и донякъде Фолксваген. Скъсил съм здраво ДАКС, но не и фаувето.
Все пак, за да съм полезен - след онзиденшния доклад на Джей-Пи - смятам, че ще падат поне с 10%. Но пак казвам - не играя на конкретни акции. Само на индекси. По честна е играта спрямо мен и големите.в момента е 19,7...
Интересно ми е за ФИБ ,ССВ ,ВСВ/ български борсови банки/ дали ще устискат стрестестовете.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕдно време правеше добри безплатни/ във форума/ анализи за банките...с няколко думи , нагоре или надолЕ ... и до колко около ...
как виждащ нещата при ДБ , комерса , ФИБ ,ССВ и ВАСВ..
Поздрави!
Все пак, за да съм полезен - след онзиденшния доклад на Джей-Пи - смятам, че ще падат поне с 10%. Но пак казвам - не играя на конкретни акции. Само на индекси. По честна е играта спрямо мен и големите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение" Можеш ли дап редскажеш поведението на баба йелън, баба меркел и няколко милиона китайски бабета-"инвеститорки"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТрябва да мине неминуемата серия от фалити в енергийния сектор. Да се види каква щета ще нанесе на финассите и най-вече на банките. После да се слуша ФЕД дали ще заговори за промяна в настроенията си за 4 вдигания на лихви тази година и едва тогава можем да определим на какви нива ще се спрат борсите. Засега мечките ще газят наред.
как виждащ нещата при ДБ , комерса , ФИБ ,ССВ и ВАСВ..
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПредвид израза ти отпреди малко за жабите и казана, да разбираме ли, че си мечи настроен? Ако да, докъде горе-долу виждаш спада?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмператоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат, но неща не засягащи на пръв поглед парите на твоите клиенти. Защото един атентат в Инстанбул трябва да се обясни до какво ще доведе, ако си инвестирал в турска фирма или турската лира, а не само да съобщиш за атентата. А пък и че атентатът е убил 9 германеца, вече става висш пилотаж в анализа.....
От друга страна какво стана на пазарите (вкл. на френският) когато талибанските изроди избиха над 100 души? - НИЩО !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмператоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат.
А КАКВО ще последва - ти можеш ли да предвидиш с точност на пазари, в които емоцията доминира над елементарният здрав разум? Можеш ли дап редскажеш поведението на баба йелън, баба меркел и няколко милиона китайски бабета-"инвеститорки"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмператоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто, казах ти. А ако ти искаш да ми дадеш един вид обратна връзка и да ми кажеш още някакви заплахи за пазарите - освен Теснооките и Чаршафосаните, ще се радвам да помогнеш - казвам го искрено и без злоба.Last edited by anon6706; 15.01.2016, 14:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ последният си анализ предупредих за китайската криза - че е възможно падането на ограничението за продажба на акции от големите акционери да срине пазарът, както и девалвацията на парите с Косматият, нарисуван на тях. Предупредих и за възможни политически сътресения в Европа - риск, който не е отминал - също тоже опасността от терористически работи. НЕ предвидих такъв дълбок срив на петролът и това си го признавам като грешка публично. НЕ предвидих простотията с Рено (сега чета, че проверката е показала, че всичко е ок, но КОЙ ще обезщети акционерите за изгубените 5 МБ), но това е непрогнозируемо. Подсетих клиентите, че се очакват още вдигания на лихвите от ФЕД.
Ето, казах ти. А ако ти искаш да ми дадеш един вид обратна връзка и да ми кажеш още някакви заплахи за пазарите - освен Теснооките и Чаршафосаните, ще се радвам да помогнеш - казвам го искрено и без злоба.
Коментар
Коментар