IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    След седмица две като се разбие корелацията ще видим кой е прав и кой е крив
    Прав ще е доларът и всичко друго под ножа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      На каква база стигна до тези нива за ДБ? Иначе за нашите банки- ако нямаше да устискат стрестестовете, то нямаше да ги правят
      Малко история на банката ,малко данни ,малко хвърляне на боб и малко шесто чувство....
      Следя от 2009 г....с комерца....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Не мога да разбера нарочно ли се заяждаш, или просто си пишеш глупости. КАК според теб на 28 декември съм можел да зная че оня ден в Турция ще има гнъсен атентат?

От друга страна какво стана на пазарите (вкл. на френският) когато талибанските изроди избиха над 100 души? - НИЩО !!!
        Естествено, че няма как да се предвиди атентата. Поне не и от нас. Въпросът е какво ще се случи след него. За това трябва да бъдат своевременно информирани клиентите ти.

Не се заяждам. Ти се хвана за думата атентат. Има куп други процеси, случващи се в момента, които ти пренебрегваш, а само пишеш - ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАВА ТОВА ИЛИ ОНОВА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          За мен си изчислявах ДБ и стигнах до дъно от 18,5..... в момента е 19,7...
          Интересно ми е за ФИБ ,ССВ ,ВСВ/ български борсови банки/ дали ще устискат стрестестовете.....
          На каква база стигна до тези нива за ДБ? Иначе за нашите банки- ако нямаше да устискат стрестестовете, то нямаше да ги правят

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Европа я следя само чрез ДАКС и донякъде Фолксваген. Скъсил съм здраво ДАКС, но не и фаувето.

Все пак, за да съм полезен - след онзиденшния доклад на Джей-Пи - смятам, че ще падат поне с 10%. Но пак казвам - не играя на конкретни акции. Само на индекси. По честна е играта спрямо мен и големите.
            За мен си изчислявах ДБ и стигнах до дъно от 18,5..... в момента е 19,7...
            Интересно ми е за ФИБ ,ССВ ,ВСВ/ български борсови банки/ дали ще устискат стрестестовете.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Едно време правеше добри безплатни/ във форума/ анализи за банките...с няколко думи , нагоре или надолЕ ... и до колко около ...
              как виждащ нещата при ДБ , комерса , ФИБ ,ССВ и ВАСВ..
              Поздрави!
              Европа я следя само чрез ДАКС и донякъде Фолксваген. Скъсил съм здраво ДАКС, но не и фаувето.

Все пак, за да съм полезен - след онзиденшния доклад на Джей-Пи - смятам, че ще падат поне с 10%. Но пак казвам - не играя на конкретни акции. Само на индекси. По честна е играта спрямо мен и големите.

Коментар

" Можеш ли дап редскажеш поведението на баба йелън, баба меркел и няколко милиона китайски бабета-"инвеститорки"?
                Всъщност точно това ти е работата ако търгуваш

Коментар

Трябва да мине неминуемата серия от фалити в енергийния сектор. Да се види каква щета ще нанесе на финассите и най-вече на банките. После да се слуша ФЕД дали ще заговори за промяна в настроенията си за 4 вдигания на лихви тази година и едва тогава можем да определим на какви нива ще се спрат борсите. Засега мечките ще газят наред.
                  Едно време правеше добри безплатни/ във форума/ анализи за банките...с няколко думи , нагоре или надолЕ ... и до колко около ...
                  как виждащ нещата при ДБ , комерса , ФИБ ,ССВ и ВАСВ..
                  Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Предвид израза ти отпреди малко за жабите и казана, да разбираме ли, че си мечи настроен? Ако да, докъде горе-долу виждаш спада?
                    Трябва да мине неминуемата серия от фалити в енергийния сектор. Да се види каква щета ще нанесат на финансите и най-вече на банките. После да се слуша ФЕД дали ще заговори за промяна в настроенията си за 4 вдигания на лихви тази година и едва тогава можем да определим на какви нива ще се спрат борсите. Засега мечките ще газят наред.

Коментар

Императоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат, но неща не засягащи на пръв поглед парите на твоите клиенти. Защото един атентат в Инстанбул трябва да се обясни до какво ще доведе, ако си инвестирал в турска фирма или турската лира, а не само да съобщиш за атентата. А пък и че атентатът е убил 9 германеца, вече става висш пилотаж в анализа.....
                      Не мога да разбера нарочно ли се заяждаш, или просто си пишеш глупости. КАК според теб на 28 декември съм можел да зная че оня ден в Турция ще има гнъсен атентат?

От друга страна какво стана на пазарите (вкл. на френският) когато талибанските изроди избиха над 100 души? - НИЩО !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Императоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат.
                        "Защо+" - какво "Защо?"? Защо китайските мишкуняци разпродават и в момента ли, когато борсата им е под нивата от 10-а година? Ми аз да не съм психиатър, бе?

А КАКВО ще последва - ти можеш ли да предвидиш с точност на пазари, в които емоцията доминира над елементарният здрав разум? Можеш ли дап редскажеш поведението на баба йелън, баба меркел и няколко милиона китайски бабета-"инвеститорки"?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Императоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат.
                          Предвид израза ти отпреди малко за жабите и казана, да разбираме ли, че си мечи настроен? Ако да, докъде горе-долу виждаш спада?
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ето, казах ти. А ако ти искаш да ми дадеш един вид обратна връзка и да ми кажеш още някакви заплахи за пазарите - освен Теснооките и Чаршафосаните, ще се радвам да помогнеш - казвам го искрено и без злоба.
                            Императоре, в един анализ трябва да има "защо" се случват нещата и най-вече! какво ще последва, а не само "че" или ще се случат, но неща не засягащи на пръв поглед парите на твоите клиенти. Защото един атентат в Инстанбул трябва да се обясни до какво ще доведе, ако си инвестирал в турска фирма или турската лира, а не само да съобщиш за атентата. А пък и че атентатът е убил 9 германеца, вече става висш пилотаж в анализа.....
                            Last edited by anon6706; 15.01.2016, 14:36.

Коментар

• Много лигаво я карат тук някой с претенции за сериозни трейдъри. Много несериозно и тъпо.
                              The strongest stand last.

Коментар

В последният си анализ предупредих за китайската криза - че е възможно падането на ограничението за продажба на акции от големите акционери да срине пазарът, както и девалвацията на парите с Косматият, нарисуван на тях. Предупредих и за възможни политически сътресения в Европа - риск, който не е отминал - също тоже опасността от терористически работи. НЕ предвидих такъв дълбок срив на петролът и това си го признавам като грешка публично. НЕ предвидих простотията с Рено (сега чета, че проверката е показала, че всичко е ок, но КОЙ ще обезщети акционерите за изгубените 5 МБ), но това е непрогнозируемо. Подсетих клиентите, че се очакват още вдигания на лихвите от ФЕД.

Ето, казах ти. А ако ти искаш да ми дадеш един вид обратна връзка и да ми кажеш още някакви заплахи за пазарите - освен Теснооките и Чаршафосаните, ще се радвам да помогнеш - казвам го искрено и без злоба.
                                Горното може да го прочете всеки полуграмотен англогочетящ по сайтовете. Това не е анализ, но какво ли разбирам аз.....

Коментар

Working...
                                X