Късо от бомбата на 12208 евреи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Banko Popular -Saracho anuncia una nueva ampliación de capital del Popular y no descarta una fusión
http://economia.elpais.com/economia/...mple&link=link
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
не то няма да е като 2008ма такова отвесно да пада като камик, такова надали ше има вече тва е рядко явление, но 2000та слизаше пак стабилка и не е било кой знае колко "кризисно" ако си спомняш. Та такова ше бъде и са тва дет ше дойде ше си слиза културно 3/4 години с клатения напред назад и резултата ше си е същия -> надолу с много "death-cat-bounce" как му викат у Сашово ....
SPXa и останалите имат много сгъстен въздух все пак тва не може да си продължава вечно, беше що беше от 2009та печатане до безкрай и са стига толкоз нема QE ME повече ..... сега идва моя звезден миг на металите и суровините че ги чакам от 2013та ама хуаите раоти стават бавно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Според мен бързаш за новата криза
SPXa и останалите имат много сгъстен въздух все пак тва не може да си продължава вечно, беше що беше от 2009та печатане до безкрай и са стига толкоз нема QE ME повече ..... сега идва моя звезден миг на металите и суровините че ги чакам от 2013та ама хуаите раоти стават бавно ....Last edited by michaelis12; 10.04.2017, 13:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
незнам за tengo mengo ама таз година или най късно началото на 2018 свършва филма за американските борси, тва значи и за всички останали .... тогава нема клас А клас ЖМ всичко ше си глътне водица и изпусне въздух как си му е реда, а вие как си прецените .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Политическата ситуация около газовата атака в Сирия и изострените отношени със САЩ, което се предполага да доведе до някакви допълнителни санкции, но към момента са само празни приказки, които помагат на Тръмп да засили позициите си вътре в САЩ и да се намалят опасенията за тесни връзки на екипа му с Русия, по - слабата рубла последните дни.
Продажбите на Газпром са на рекордни нива, по - добрите приходи ще се видят в отчета за Q1, напредват по въпросите за новите тръби, има вероятност, макар и слаба, да раздадат много по - голям дивидент, който да донесе над 10% при текущите цени, това трябва да се разбере до края на април.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИмате ли идея кое натиска цената при Газпром ? Слуховете за евентуални санкции или финансови неудачи ....
Продажбите на Газпром са на рекордни нива, по - добрите приходи ще се видят в отчета за Q1, напредват по въпросите за новите тръби, има вероятност, макар и слаба, да раздадат много по - голям дивидент, който да донесе над 10% при текущите цени, това трябва да се разбере до края на април.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеAbengoa
http://subefotos.com/ver/?ef26ecc16b...fo.png#codigos
http://www.abengoa.com/web/en/notici...tal-Leija.html
Днес добре ,все още съм на загуба и при клас А и Б но както казват испанците
No tengo prisa
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИмате ли идея кое натиска цената при Газпром ? Слуховете за евентуални санкции или финансови неудачи ....
Натиска, натиска: колко да натиска? Цената реално е значително по-висока отпреди година или осем месеца щом е още над 4 кинта. Разбира се и това си има обяснение - за мен: най-малкото поскъпването на рубличката - а дивидент - в рублички, макар ний да го получаваме в доларченца. Това ме подтикна към прибързан ход - да си допълня на 4.40 - защото реално дивидентът ще е по-сосен в зеленички. И то ако ръководството на компанията наложи своето мнение - за дивидентец колкото миналогодишният - 7.86 рублички, защото държавата като мажоритар иска 18 рублички. Смятай как ще се нагувичим. Инвеститорите го знаят, затова АДР-ченцето си държи цена. Трудно ще слезе под 4 еврака, докато миналата година стигаше и до 3.5.
Отделно - по мои впечатления - Газпромчето става и за сгодна и лесно прогнозируема спекула - защото цената зимата има тенденция за ръст. Тоест има шанс човек да се понагувичи лятото на около 4 еврака, да вземе добър дивидент и зимата да продаде на 4.5 еврака... после пак така.
Дано послезе до около 3.98-4 кинта, та да си взема още някое и друго парче.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Abengoa
http://subefotos.com/ver/?ef26ecc16b...fo.png#codigos
http://www.abengoa.com/web/en/notici...tal-Leija.html
Днес добре ,все още съм на загуба и при клас А и Б но както казват испанците
No tengo prisa
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДобре де нали има война .що дигат евреите така индексите
аз така си пускам късички че знаеш ли го може и ново дъно да направим
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Това е клас А и клас Б
ABG
ABG.P
Коментар
Коментар