IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късо от бомбата на 12208 евреи

Коментар

• Banko Popular -Saracho anuncia una nueva ampliación de capital del Popular y no descarta una fusión
      http://economia.elpais.com/economia/...mple&link=link

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

не то няма да е като 2008ма такова отвесно да пада като камик, такова надали ше има вече тва е рядко явление, но 2000та слизаше пак стабилка и не е било кой знае колко "кризисно" ако си спомняш. Та такова ше бъде и са тва дет ше дойде ше си слиза културно 3/4 години с клатения напред назад и резултата ше си е същия -> надолу с много "death-cat-bounce" как му викат у Сашово ....
        SPXa и останалите имат много сгъстен въздух все пак тва не може да си продължава вечно, беше що беше от 2009та печатане до безкрай и са стига толкоз нема QE ME повече ..... сега идва моя звезден миг на металите и суровините че ги чакам от 2013та ама хуаите раоти стават бавно ....
        Какво чакаш при металите ,според мен там сме на горе ,говоря за мед ,олово а не за злато

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Според мен бързаш за новата криза
          не то няма да е като 2008ма такова отвесно да пада като камик, такова надали ше има вече тва е рядко явление, но 2000та слизаше пак стабилка и не е било кой знае колко "кризисно" ако си спомняш. Та такова ше бъде и са тва дет ше дойде ше си слиза културно 3/4 години с клатения напред назад и резултата ше си е същия -> надолу с много "death-cat-bounce" как му викат у Сашово ....
          SPXa и останалите имат много сгъстен въздух все пак тва не може да си продължава вечно, беше що беше от 2009та печатане до безкрай и са стига толкоз нема QE ME повече ..... сега идва моя звезден миг на металите и суровините че ги чакам от 2013та ама хуаите раоти стават бавно ....
          Last edited by michaelis12; 10.04.2017, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

незнам за tengo mengo ама таз година или най късно началото на 2018 свършва филма за американските борси, тва значи и за всички останали .... тогава нема клас А клас ЖМ всичко ше си глътне водица и изпусне въздух как си му е реда, а вие как си прецените .....
            Според мен бързаш за новата криза

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Политическата ситуация около газовата атака в Сирия и изострените отношени със САЩ, което се предполага да доведе до някакви допълнителни санкции, но към момента са само празни приказки, които помагат на Тръмп да засили позициите си вътре в САЩ и да се намалят опасенията за тесни връзки на екипа му с Русия, по - слабата рубла последните дни.

Продажбите на Газпром са на рекордни нива, по - добрите приходи ще се видят в отчета за Q1, напредват по въпросите за новите тръби, има вероятност, макар и слаба, да раздадат много по - голям дивидент, който да донесе над 10% при текущите цени, това трябва да се разбере до края на април.
              Така е, съгласен с теб. С уговорката, че вероятността за сосен дивидент - неслаба - все пак това иска мажоритаринът. Възможно е да се договорят за сума по средата - например около 11.84 рублички на акция. Рубличката е по-слаба, ама спрямо преди седмица, за година назад - най-поскъпналата значима валута на света.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Имате ли идея кое натиска цената при Газпром ? Слуховете за евентуални санкции или финансови неудачи ....
                Политическата ситуация около газовата атака в Сирия и изострените отношени със САЩ, което се предполага да доведе до някакви допълнителни санкции, но към момента са само празни приказки, които помагат на Тръмп да засили позициите си вътре в САЩ и да се намалят опасенията за тесни връзки на екипа му с Русия, по - слабата рубла последните дни.

Продажбите на Газпром са на рекордни нива, по - добрите приходи ще се видят в отчета за Q1, напредват по въпросите за новите тръби, има вероятност, макар и слаба, да раздадат много по - голям дивидент, който да донесе над 10% при текущите цени, това трябва да се разбере до края на април.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Abengoa
                  http://subefotos.com/ver/?ef26ecc16b...fo.png#codigos
                  http://www.abengoa.com/web/en/notici...tal-Leija.html
                  Днес добре ,все още съм на загуба и при клас А и Б но както казват испанците
                  No tengo prisa
                  незнам за tengo mengo ама таз година или най късно началото на 2018 свършва филма за американските борси, тва значи и за всички останали .... тогава нема клас А клас ЖМ всичко ше си глътне водица и изпусне въздух как си му е реда, а вие как си прецените .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Имате ли идея кое натиска цената при Газпром ? Слуховете за евентуални санкции или финансови неудачи ....
                    Хльъх-хм.

Натиска, натиска: колко да натиска? Цената реално е значително по-висока отпреди година или осем месеца щом е още над 4 кинта. Разбира се и това си има обяснение - за мен: най-малкото поскъпването на рубличката - а дивидент - в рублички, макар ний да го получаваме в доларченца. Това ме подтикна към прибързан ход - да си допълня на 4.40 - защото реално дивидентът ще е по-сосен в зеленички. И то ако ръководството на компанията наложи своето мнение - за дивидентец колкото миналогодишният - 7.86 рублички, защото държавата като мажоритар иска 18 рублички. Смятай как ще се нагувичим. Инвеститорите го знаят, затова АДР-ченцето си държи цена. Трудно ще слезе под 4 еврака, докато миналата година стигаше и до 3.5.

Отделно - по мои впечатления - Газпромчето става и за сгодна и лесно прогнозируема спекула - защото цената зимата има тенденция за ръст. Тоест има шанс човек да се понагувичи лятото на около 4 еврака, да вземе добър дивидент и зимата да продаде на 4.5 еврака... после пак така.

Дано послезе до около 3.98-4 кинта, та да си взема още някое и друго парче.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имате ли идея кое натиска цената при Газпром ? Слуховете за евентуални санкции или финансови неудачи ....
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Много пошъл оптимизъм беше това сутринта евреи.предупредих ви че почването пада.хяхяхяхяях

Коментар

• Abengoa
                          http://subefotos.com/ver/?ef26ecc16b...fo.png#codigos
                          http://www.abengoa.com/web/en/notici...tal-Leija.html
                          Днес добре ,все още съм на загуба и при клас А и Б но както казват испанците
                          No tengo prisa

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Добре де нали има война .що дигат евреите така индексите
                            аз така си пускам късички че знаеш ли го може и ново дъно да направим
                            ми щом има война за тех тва е празник и треа индекса да е нагоре .... е всички западняри подкрепят, че фашагите в Сашш трепят и бомбят народа ......

Коментар

Това е клас А и клас Б
                              ABG
                              ABG.P
                              оо с тея акции по единичка ммм тц само на големия индекс се трещи независимо дали акциите са ЖМ клас като стане нещо индекса остава, но някои от А класата си отиват ....

Коментар

• Добре де нали има война .що дигат евреите така индексите
                                аз така си пускам късички че знаеш ли го може и ново дъно да направим

Коментар

Working...
                                X