IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    И по тази причина със 100 милиарда долара на месец им се топи резерва.
    Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.
    Само дето може би доста преди това де факто всички компании ще са станали държавни.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Що така мислиш? Като думне кризата и всичко намалее наполовина ще се търси повече петрол?
      Или производителите ще кътнат 80% от помпането?
      Тая криза е нещо като Торбалан.

Всички дечица се страхуват от Торбаланът, ама никой не го е виждал.
      Въпреки че никой не го е виждал обаче, всички дечица се страхуват, затова се и напишкват в креватченцата си, пък ти върви им обяснявай, че няма Торбалан, щом Баба им вече ги е подплашила.

Криза в реалната икономика НЯМА. Евтиният петрол ще бъде като допинг за.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        А ти нали знаеш какво значат тия държавни намеси? - Масова национализация през борсата. Самите китайски компании пък изкупуват чужди все по-често.

А регулации вече няма, няма стопове и т.н.
        И по тази причина със 100 милиарда долара на месец им се топи резерва.
        Падне ли под 2.5 трилиона, пиши ги бегали. Т.е. с това темпо им остава не повече от година, а аз имам съмнения, че темпото ще се увеличи.

Коментар

При китайските индекси има една комунистическа особеност - когато се качват - не са регулирани, но когато падат - започват огромни държавни намеси, подкрепи и регулации.

Седи и гледай мача там....

А ти нали знаеш какво значат тия държавни намеси? - Масова национализация през борсата. Самите китайски компании пък изкупуват чужди все по-често.

А регулации вече няма, няма стопове и т.н.

Коментар

• Коментар

Петък? - Гледам ги за месец назад.
              При китайските индекси има една комунистическа особеност - когато се качват - не са регулирани, но когато падат - започват огромни държавни намеси, подкрепи и регулации.

Седи и гледай мача там....

Коментар

• То хубаво, че почиват чайниците цяла седмица, че те щяха да се пързалят двуцифрено

Коментар

Нали знаеш, че Китай от петък не работят? Щото, ако гледаш китайски индекси днес, те са от петък.

Да знаеш, че китайските индекси ще бъдат "стабилни" цялата седмица.

Коментар

Нали знаеш, че Китай от петък не работят? Щото, ако гледаш китайски индекси днес, те са от петък.

Петък? - Гледам ги за месец назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                      А 200 долара ??? Аз залагам, че до толкова ще се покачи цената му когато истинската буря се разрази. Или около тези цифри
                      Що така мислиш? Като думне кризата и всичко намалее наполовина ще се търси повече петрол?
                      Или производителите ще кътнат 80% от помпането?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          А 200 долара ??? Аз залагам, че до толкова ще се покачи цената му когато истинската буря се разрази. Или около тези цифри
                          Станал си шистовак ?
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Всъщност Китай е един от най-стабилните пазари напоследък - забелязал си ли?

Коментар

Преди няколко години, когато нефтът брулеше $150 и ти бях казал, че сега ще е 30 долара с мъка, щеше ли да ми повярваш?

Всичко може да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                може да звучи странно, но мисля че с една световна криза можем да ги стигнем западняците - те имат далеч повече какво да губят. тук си имаме собствени жилища, ниска задлъжнялост (ипотечни заеми, студентски заеми и тн), евтина работна ръка. нямаме високия държавен дълг или супер модерните деривати
                                Ъъъъ, като 2007- 2008 ли?
                                Виж къде беше, през какво мина и къде е сега СиП-а и виж БФБ-ту ...
                                Ние сме гейм оувър при криза.

Коментар

Working...
                                X