Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКакъв процент е дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА защо трябва нещо да правя с?
Аз се стремя да инвестирам в някои от най-най-могъщите компании на света, снасящи при това прилични дивиденти - и не ме притеснява особено ного, ако цената им падне временно с 5-10% или дори с повече от - защото зная, че дългосрочно цената винаги ще е нагоре, а аз дивиденти ще си цоцам.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДобре, нека печалбите тичат. Всеки има право да се изкаже, нъл тъй..
Ти за нагоре, аз за надоле..
На мен най-ми е лесно, да сменя полюса на ордера, ама ти ко ша прайш с акциите?...
Аз се стремя да инвестирам в някои от най-най-могъщите компании на света, снасящи при това прилични дивиденти - и не ме притеснява особено ного, ако цената им падне временно с 5-10% или дори с повече от - защото зная, че дългосрочно цената винаги ще е нагоре, а аз дивиденти ще си цоцам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДобре, нека печалбите тичат. Всеки има право да се изкаже, нъл тъй..
На мен най-ми е лесно, да сменя полюса на ордера, ама ти ко ша прайш с акциите?...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе предъвквам това - но виж - даксът дори тръгна да обръща.
На мен най-ми е лесно, да сменя полюса на ордера, ама ти ко ша прайш с акциите?...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеХе хе..
Човек, който предъвква по цял ден слузи и ануси не би могъл да ме обиди.
Не, не наричам спад под процент пързалка.
Наричам го начало на пързалката.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениемакро мислене, bottom down. мисли вав враzки, ако имас конкретени идеи ми писи, тук кво де се zанимава с панди, императори итн
Сега е време за много просветени и много предпазливи деятели, които са с по-скоро трейдърски, а не с инвеститорски уклон. Широкият поглед и разбирането на процесите и здравословният опортюнизъм могат да са от сериозна полза.
Нямам погледа, мисленето и действието на трейдър. Все още съм категоричен за някои неща и викам: Такова не пипам! Примерно форекс.
А не трябва да се изпускат възможности.
Нямам категорична убеденост за случващото се в момента, включително перспективи и тайминг. По тази причина засега наблюдавам пасивно.
Успех в търговията.
Коментар
-
Наричам го начало на пързалката.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Наричам го начало на пързалката.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, щом наричаш "пръзалка" спад под процент на европейските пазари, постъпи както те кефи тебе.
Без да се засягаш обаче (не искам да те нагрубя или опозоря по някакъв начин), ама се сещам за поговорката: "Лаком анус просо сънува."
За два дена слузта пада с 4-5%, пазарите - сумарно за същите два дена - са нагоре.
Наричам го начало на пързалката.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПързалката отвори. Защо пък да не осребрим траекторията..?
Без да се засягаш обаче (не искам да те нагрубя или опозоря по някакъв начин), ама се сещам за поговорката: "Лаком анус просо сънува."
За два дена слузта пада с 4-5%, пазарите - сумарно за същите два дена - са нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто днес: Азия съвсем леко на червено - значи може и Европа малко да върне, което е съвсем нормално - не може само: Яхо-о-о-о-о. Мисля, ще стигнем поне 11 000 на Даксът - ама няма как да стане гладко и изведнъж: мишкуняците редовно са навирани в ъгълът, но принципно са безсмъртни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепак сме надолу обаче. корелацията на тъпата слуз с борсите е защото петролът е основната суровина в света и спад в цената и води до мисълта, че световната икономика се забавя, което пък води до спад на акциите, покачване на златото и облигациите и милион изказвания на група кретени, които се мислят за финансови експерти
пп вчера ви предупредих че петрола тръгва надолу
Ето, че поема по посоката, с всеки изминал ден темпото ще се засилва.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто днес: Азия съвсем леко на червено - значи може и Европа малко да върне, което е съвсем нормално - не може само: Яхо-о-о-о-о. Мисля, ще стигнем поне 11 000 на Даксът - ама няма как да стане гладко и изведнъж: мишкуняците редовно са навирани в ъгълът, но принципно са безсмъртни.
пп вчера ви предупредих че петрола тръгва надолуdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар