IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Тъкмо днес говорих с един клиент и си спомнихме как СССР след Брежнев туряха все някакви трупци, дето се гътваха бръзо след това. Особено Черненков - имах усещането, че още при избирането му той вече бе пукнал, просто още не бе спрял да се движи и не бе почнал да се разлага...

Помним как свърши всичко най-накрая.
    А историята винаги се повтаря.... От римско време още.

Но слабото звено на англосаксите е ЕС все пак. Могат него да го използат като буфер, а това са го правили многократно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      razparchetisvat q
      Огромно чудовище е това.
      Немислимо е да се стигне до реален фалит, а евентуално само до одържевяване което си е мекия фалит.
      При реален фалит накратко ЕС ще се превърне в Югославия, което на този етап ми се вижда клонящо до около процент. Ама знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        Шах играете ли?
        Пазара е в перманентен пат за дълго време.
        А, поразшава се... пак гравитира около едни нива, но малко по-ниски и с малко по-голямо воатилство.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
          Другото бабе като го гледам е ходещ некролог ама.... Може и да се класира ама според мен е само рекета носител.
          Тъкмо днес говорих с един клиент и си спомнихме как СССР след Брежнев туряха все някакви трупци, дето се гътваха бръзо след това. Особено Черненков - имах усещането, че още при избирането му той вече бе пукнал, просто още не бе спрял да се движи и не бе почнал да се разлага...

Помним как свърши всичко най-накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ти мани, ама станаха ного... ако и САЩ бъдат оглавени от друго бабе - това вече хич няма добре да е.

Ся пък казват: правителството нма да спасява ДБ - утре май пак ще ни бият.
            Другото бабе като го гледам е ходещ некролог ама.... Може и да се класира ама според мен е само рекета носител.

Коментар

• Шах играете ли?
              Пазара е в перманентен пат за дълго време.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Вече са на 11....
                Вчера беше момента ....а и съм пълен с банки...
                Имам много от коба ,там хвърлих парите ....
                Мани ги тия бамки, бе - купи си нещо секси.

Коментар

Една баба пък да те уплаши
                  Ти мани, ама станаха ного... ако и САЩ бъдат оглавени от друго бабе - това вече хич няма добре да е.

Ся пък казват: правителството нма да спасява ДБ - утре май пак ще ни бият.

Коментар

Не е. Лемън Брадърс беше доста малка в сравнение с тази.
                    Засега си работи нормално банката и всичките и подразделения.
                    razparchetisvat q

Коментар

Не е. Лемън Брадърс беше доста малка в сравнение с тази.
                      Засега си работи нормално банката и всичките и подразделения.

Коментар

През февруари ми бяха здрави а сега се по уплаших....тази баба меркел ме уплаши ...
                        Една баба пък да те уплаши

Коментар

отриат всичко и се готвят за най-лошото.
                          когато или АКО се стигне , ще е вече нагъзен бюргера и ще се действа бързо.

така че, както михаелис спомена...... мноо яки топки за ДБ.
                          но пък са набелязали за излитане от дакса... или вече излетяха от там?
                          тва коет тряа да притеснява Дойче Банкаджиите е, че на индексите тряя да дойде спад избори мизбори и след тях би трябвало да литне, както и индексите

Коментар

През февруари ми бяха здрави а сега се по уплаших....тази баба меркел ме уплаши ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              в NYSE коптората са преписали вчера квот писахме тука и са купуват Deutsche Bank .... начи има смели, ако си смел метай ги щото ако случайно не фалират, излитат
                              Метни една заплата и ги забрай после извади х 6 ако не са станали водолази и те тва е ...
                              Вече са на 11....
                              Вчера беше момента ....а и съм пълен с банки...
                              Имам много от коба ,там хвърлих парите ....

Коментар

Отрекли са...
                                Що не им вярвам.....

Коментар

Working...
                                X