IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    И кво чакат 5 % дивидент макар и тя да е паднала 15%
    Цената: променлива величина и е без значение, освен когато купуваш или продаваш. Дивидентът е сумичка, която ти влиза в джобчето, т.е. пъква ти в платформата.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Гледам ДБ е минус 2% и при това ДАХ е на плюс....
      Ако довечера американците зачесат ДАУ и утре ще отворим ДАХ на сериозен минус , то тогава ДБ ще е около 16....
      Добра цена ли е за спекулиране преди Баба иелън....

Коментар

• http://www.investing.com/news/econom...dnesday-390203
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Че аз не мога да им ги, без тяхно желание. Докато падаха пазарите цял месец съм ги подсещал поне два пъти седмично да избягат към консервативни фондове, ама всички се правеха на герои.
          И кво чакат 5 % дивидент макар и тя да е паднала 15%

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Ами най малкото да намалиш загубите на теб и на клиентите ти ,то тогава кво правиш то това твоето е мазохизъм Тъка де да гледаш как се рути борсата и ти да седиш и чакаш
            Че аз не мога да им ги, без тяхно желание. Докато падаха пазарите цял месец съм ги подсещал поне два пъти седмично да избягат към консервативни фондове, ама всички се правеха на герои.

Коментар

Не продавам. Защо да правя това, камо ли на загуба?
              Ами най малкото да намалиш загубите на теб и на клиентите ти ,то тогава кво правиш то това твоето е мазохизъм Тъка де да гледаш как се рути борсата и ти да седиш и чакаш 5 % да вземеш дивидент а цената да падне 20 % къде е логиката
              Last edited by lobos; 15.03.2016, 16:02.

Коментар

• http://www.investing.com/news/stock-...f-trade-389979

Europe shares track Asia lower in risk-off trade

European shares fell; mirroring declines in Asia after the Bank of Japan struck a gloomier tone at its policy meeting. Oil prices which fell up to 4% on Monday, dropped further as oversupply fears continued to weigh. The main European indices were broadly lower, with commodity linked stocks leading losses. Tokyo's Nikkei closed down 0.7% as a stronger yen hurt exporters, while the Shanghai Composite eased 0.2%. The Federal Reserve was starting its two-day policy meeting later in the day, with rates widely expected to remain on hold.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Аз продадох банките от ДАХ на 18/ДБ/ и 8/коба/ евро....малко по рано отколкото трябваше ,но това е моя слабост ...купувам по рано и продавам по рано от необходимото ...хубавото е че не е обратното да продавам когато не трябва и купувам когато не трябва....
                  В момента съм на кеш и гледам и нашата борса и немската и валутния пазар и не се притеснявам за нищо ....щото нищо не губя а тези с акции се страхуват с всеки спад да не видят черен лебед....
                  Защото ти правиш спекулка. Различно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Да, а на колко процента загуба продаваш?`
                    Не продавам. Защо да правя това, камо ли на загуба?

Коментар

Не казвам, че цената на акцията не ме интересува - а че не се тревожа от временни спадове - това са съвсем различни работи, нали?
                      Аз продадох банките от ДАХ на 18/ДБ/ и 8/коба/ евро....малко по рано отколкото трябваше ,но това е моя слабост ...купувам по рано и продавам по рано от необходимото ...хубавото е че не е обратното да продавам когато не трябва и купувам когато не трябва....
                      В момента съм на кеш и гледам и нашата борса и немската и валутния пазар и не се притеснявам за нищо ....щото нищо не губя а тези с акции се страхуват с всеки спад да не видят черен лебед....

Коментар

Не казвам, че цената на акцията не ме интересува - а че не се тревожа от временни спадове - това са съвсем различни работи, нали?
                        Да, а на колко процента загуба продаваш?`

Коментар

И за 5% годишна доходност по определена инвестиция ти се пънеш, всекидневно да се самонавиваш колко яко нещо си сътворил?
                          Казвам 5%, защото цената на акцията тебеугодно не те интересува, нали така беше..?
                          Ако вдигне, си радостен от капиталовия растеж, а ако падне, си радостен от дивидента..

Вечна радост. Браво! Перпетуум мобиле на радостта!

Коментар

Ми: добър. Около например 5% понастоящем - мисля един вид.
                            И за 5% годишна доходност по определена инвестиция ти се пънеш, всекидневно да се самонавиваш колко яко нещо си сътворил?
                            Казвам 5%, защото цената на акцията тебеугодно не те интересува, нали така беше..?
                            Ако вдигне, си радостен от капиталовия растеж, а ако падне, си радостен от дивидента..

Вечна радост. Браво! Перпетуум мобиле на радостта!

Коментар

Как на кое, на инвестицията ти в Даймлер примерно?
                              Ми: добър. Около например 5% понастоящем - мисля един вид.

Коментар

То се знае: различно. На кое?
                                Как на кое, на инвестицията ти в Даймлер примерно?

Коментар

Working...
                                X