IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DAX

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    До есента има ного време и ного работи може да се случат.
    Проблема е, че DAX, ако качи, 1000 USA няма да стои и да гледа, а те са бая напомпени...

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
      Каквото и да гледаш - посоката е една и много вероятно още тази есен ще се състезват с щъркелите кой ще стигне по на юг.
      До есента има ного време и ного работи може да се случат.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Long Cocoa Future @ 3140 / 0.95

on news

https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS930F1

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Ами то импе или ще е нагоре или надоле. Така, че един от двама ни ще е прав Аз гледам графиката, фундамент не ме интересува
          Знам: или нагоре - или надолу, но на тия нива вероятностите са доста изравнени.

Да се гледат само графики е шаманство (макар често да е ефективно) - въпросът е, че и фундаменталството вече клони към шаманизъм.

Коментар

• DAX

Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Ами то импе или ще е нагоре или надоле. Така, че един от двама ни ще е прав Аз гледам графиката, фундамент не ме интересува
            Проблема е, че DAX, ако качи 1000 USA няма да стои и да гледа, а те са бая напомпени...

Коментар

Каквото и да гледаш - посоката е една и много вероятно още тази есен ще се състезват с щъркелите кой ще стигне по на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Що бързаш ?
                Аз на тия цени мога само да ги оглеждам, около 7.5 да се облизвам и като наближи 7 да пазарувам ...
                ГолЕм циция съм когато пазарувам бамки ...

Не става въпрос за дългосрочно купуване....
                В момента бамките имат сантимент нагоре......
                Жълтите не са паднали достатъчно ,щатите се габаркат отоло 18 к и смятам че ще набринчат още ...
                Или ще има много рязък спад до 9800-9900 или към 10500 по скоро второто тези дни....
                В края на седмицата има отчети на немски банки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Казваш това ниво 10200 най много.....да падне?
                  вече да слагам поръчки купува на Коба.....около 8...8 и нещо...
                  Що бързаш ?
                  Аз на тия цени мога само да ги оглеждам, около 7.5 да се облизвам и като наближи 7 да пазарувам ...
                  ГолЕм циция съм когато пазарувам бамки ...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Всеки от двама ви може да се окаже прав. Зависи от ного фактори, някои от които: непредвидими. НЕ разчитайте само на фундамент. Ако се разчита на, то Даксът трябва да качи още поне 1000 пункта, само за да се доближи до нивата на щатските индекси.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Всъщност ти тепърва ще осъзнаеш, че грешиш.
                      Индексите са свръх продадени и сме в началото на нова вълна надоле.
                      Всеки от двама ви може да се окаже прав. Зависи от ного фактори, някои от които: непредвидими. НЕ разчитайте само на фундамент. Ако се разчита на, то Даксът трябва да качи още поне 1000 пункта, само за да се доближи до нивата на щатските индекси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Мисля, че повече няма да пада.

Коментар

В едно нещо си прав. В началото сме на нова вълна, ама нагоре

Коментар

В заблуда си
                            The strongest stand last.

Коментар

Това днес е нищо повече от здравословна корекция. Дългосрочно Даксът е нагоре.

Коментар

На мен ми е спокойно като пада.
                                Очертава се дъъъълго спокойствие.
                                В заблуда си

Коментар

Working...
                                X