IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Остави го императора ,той като лакмуст и цвят в нашата тема...

Четеш ли ДБ над за 188 клона затворяне и напускане на 10 държави....
    това по скоро не е ли добре за коба в германия...
    Коментар за утре.....при тези новини..
    Никиии....ти си експерта....
    Цените на банковите акции тръгнаха нагоре а аз разтоварих моите бройки и ако продължат да вървят нагоре мисля да скъсявам...понеже нищо конкретно в положителна посока не се е случило а батака си е все същия
    успешна седмица на всички

П.С. утре се очертава пак да сме нагоре

10,099.7 +53.3 (+0.53%)
    Last edited by absd; 18.07.2016, 01:39.
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      бай митак, не ти ли омръзна да плюнчиш пръсти и гадаеш!? няма друг такъв калъф тук

Остави го императора ,той като лакмуст и цвят в нашата тема...

Четеш ли ДБ над за 188 клона затворяне и напускане на 10 държави....
      това по скоро не е ли добре за коба в германия...
      Коментар за утре.....при тези новини..
      Никиии....ти си експерта....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Монти Брустър и Лобосов: и аз така. Пазарът е в такава фаза, че може и надолу да тръгне, може и нагоре да продължи. Ама надолу по ще му е лесно - просто зарад плашливост.
        бай митак, не ти ли омръзна да плюнчиш пръсти и гадаеш!? няма друг такъв калъф тук

Коментар

http://www.finanznachrichten.de/nach...he-bank-ag.htm
          немски сайт с добра информация...
          някакъв маркет има по света и те търгуват с немски акции и по поръчките реагират , утре маркета е следобед към 17-19 часа ....сигурно са араби
          Сутринта отвори на 12.8 после стана на 13.06 а сега а ,12.95 на ДБ...
          А от 9 часа в работен ден са в действителност....иначе от 7,3 пак имат премаркет .
          Lang & Schwarz: немски брокер. http://www.ls-d.de/ag/

Коментар

някакъв маркет има по света и те търгуват с немски акции и по поръчките реагират , утре маркета е следобед към 17-19 часа ....сигурно са араби
            А от 9 часа в работен ден са в действителност....иначе от 7,3 пак имат премаркет .
            Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
              Къде ги гледаш ?

Коментар

Предположението за сега излиза вЕрно...
                Коба от 5,83 стана на 5,94 и ДБ от 12.86 на 13,06..
                Само ареалбанк е с един процент минус надолЕ...още...
                Къде ги гледаш ?

Коментар

стига с тази бира , моето коремче вече върви с метър пред мен.... предполагам е от копъра в картофкитее...

Бих се хванал на бас че в понеделник ще завършим на минус ,преди няколко дни ...
                  Но като гледам премаркета на Коба и ДБ с няколко процента надолЕ в събота ,сигурно пак ще са на плюс в понедлник....
                  Но това само ако Ердоган си върне властта на 100%....
                  Маркета ще го подкрепи ... също като французите...
                  Предположението за сега излиза вЕрно...
                  Коба от 5,83 стана на 5,94 и ДБ от 12.86 на 13,06..
                  Само ареалбанк е с един процент минус надолЕ...още...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    В момента съм на бира
                    Маркета чака и аз чакам в кеш съм даже днес почти не гледам платформата и не следя новините другата седмица .предполагам ще видим на къде е пътя

стига с тази бира , моето коремче вече върви с метър пред мен.... предполагам е от копъра в картофкитее...

Бих се хванал на бас че в понеделник ще завършим на минус ,преди няколко дни ...
                    Но като гледам премаркета на Коба и ДБ с няколко процента надолЕ в събота ,сигурно пак ще са на плюс в понедлник....
                    Но това само ако Ердоган си върне властта на 100%....
                    Маркета ще го подкрепи ... също като французите...

Коментар

• Монти Брустър и Лобосов: и аз така. Пазарът е в такава фаза, че може и надолу да тръгне, може и нагоре да продължи. Ама надолу по ще му е лесно - просто зарад плашливост.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

В момента не продавам и не купувам.......
                        До сега имах някакви виждания за маркета ,но другата седмица ще гледаме отчетите на останалите американски банки а автомобилостроители и моята любима банк ъв Америка....тя няма начин да не се издъни....
                        Откога почват европейските банки да се дънят ...
                        Райфайзен е добра ,парибанк също....ама италианските.... в Швабия едната от Коба или ДБ ще има добър отчет....
                        В момента съм на бира
                        Маркета чака и аз чакам в кеш съм даже днес почти не гледам платформата и не следя новините другата седмица .предполагам ще видим на къде е пътя

Коментар

Според мен новините покрай Сити и данните и инфлацията и потреблението вече са изконсумирани

В момента не продавам и не купувам.......
                          До сега имах някакви виждания за маркета ,но другата седмица ще гледаме отчетите на останалите американски банки а автомобилостроители и моята любима банк ъв Америка....тя няма начин да не се издъни....
                          Откога почват европейските банки да се дънят ...
                          Райфайзен е добра ,парибанк също....ама италианските.... в Швабия едната от Коба или ДБ ще има добър отчет....

Коментар

Citigroup със 17% спад на тримесечната печалба, но все пак би прогнозите
                            Търговията с финансови инструменти с фиксирана доходност се възстанови, което подкрепи резултатите на банката

Даа ..

Днес сме на кантар.... а така хубаво тръгнахме сутринка....
                            Според мен новините покрай Сити и данните и инфлацията и потреблението вече са изконсумирани

Коментар

• Citigroup със 17% спад на тримесечната печалба, но все пак би прогнозите
                              Търговията с финансови инструменти с фиксирана доходност се възстанови, което подкрепи резултатите на банката

Даа ..

Днес сме на кантар.... а така хубаво тръгнахме сутринка....

Коментар

морган не ме вълнува , а сантандера 3,803
                                сега сметнах доходността ми е малко под 20%
                                ДАХ е вече над 10100 из форумите се пишеха че стоповете на късите са на 10300-500 дали ще ги видим....

Коментар

Working...
                                X