IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да: възможно е да обърне към около следобед... но по-вероятно да завършим на неголям минус.
    Това днес е нищо повече от здравословна корекция. Дългосрочно Даксът е нагоре.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
      Спокойно, толкоз ще е. После нагоре ...
      Да: възможно е да обърне към около следобед... но по-вероятно да завършим на неголям минус.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        От къде излезе, от позицията ли?
        От къщи, бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          На мен ми е спокойно като пада.
          Очертава се дъъъълго спокойствие.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Вероятно отново има не-разбрали и изненадани.
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Short GBP поzции доста се увели4иха. според мен сте останат. zатова влиzам далаг и о4аквам short squeez

EUR/GBP Put Strike 0.65 2017/06 / bid 0.54 (decison around 23/24 of June)

https://www.sg-zertifikate.de/de/pro...ection=DETAILS

Коментар

Толкоз беше ясно, че погледнах само Азия - и си излязох, преди да отвори Европа.
                От къде излезе, от позицията ли?

Коментар

• Толкоз беше ясно, че погледнах само Азия - и си излязох, преди да отвори Европа.

Коментар

• Вероятно отново има не-разбрали и изненадани.

Коментар

• СЕЧ

леко понеделнишка СЕЧ , като за добро утро

Коментар

• Както и очаквах на 1 часова удари 1 от горните sar точки, това ми бе днес и целта на дългите днас но ме изнерви и затворих по ниско от тук може да напъне още нагоре или лека полека да спада
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          такмо си купувам млеко сас соиа в старбакс, та ресих 4е е време да short-na soyabean future.

https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS93000

@0.32/900 USD

пак и така сме и на commodities

short Vale SA @ 0.27/ 5.54

http://keyinvest-de.ubs.com/produkt/...n/CH0319340854
                          Out Vale @ 0.31

Коментар

• Мойто алди гори според предписанията
                            Вся Власть Советам

Коментар

И защо мислиш, че си позволяват? - Казали им САМИ да си направят "вътрешна проверка" - Daimler ще сторят това и вярвам всичко ще е ок.... не знам защо, ама така мисля.

Аз докато си дремех - мислех - всички бойкотират автомобилните акции, защото днес е Денят на Земята - и не се замислят, че ще направят повече за Земята, ако си набият поне за ден по една коркова тапа в анусите, за да не бълват метан и сероводород
                              И първолаците знаят, че колите горят повече отколкото пише. На моя мерцедес пише 10 ама гори 20 така че не смятам че въпроса подлежи на обсъждане. Питай тези дето правят прегледи дали има кола дето да отговаря на стандартите за изгорели газове. Това винаги е било така. Въпроса е защо точно сега се сетиха всички за това. Трябва логика и въображение за да си отговорим на този въпрос. С четене на новини няма да стане. Отговорът няма да го напише никоя медия.
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Просто не ми се вярваше, че след като изклатиха VW американците ще си позволят да си правят пишки и с Даймлер, ама сгреших ...
                                И защо мислиш, че си позволяват? - Казали им САМИ да си направят "вътрешна проверка" - Daimler ще сторят това и вярвам всичко ще е ок.... не знам защо, ама така мисля.

Аз докато си дремех - мислех - всички бойкотират автомобилните акции, защото днес е Денят на Земята - и не се замислят, че ще направят повече за Земята, ако си набият поне за ден по една коркова тапа в анусите, за да не бълват метан и сероводород

Коментар

Working...
                                X