If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука бях и знам. Просто не творях, самo четях. Импето особено, беше много забавен Ако големият жмуц наистина се случи сега (говорим за голям наистина, не тези бози от началото на годината) ще се спре чак на 6000. Но вече не съм убеден, че ще стане точно сега, по-скоро се отлага. А отлагайки се качва и долната граница на жмуца. Между другото гледай Даксът запълни гап-а
Тука бях и знам. Просто не творях, самo четях. Импето особено, беше много забавен Ако големият жмуц наистина се случи сега (говорим за голям наистина, не тези бози от началото на годината) ще се спре чак на 6000. Но вече не съм убеден, че ще стане точно сега, по-скоро се отлага. А отлагайки се качва и долната граница на жмуца. Между другото гледай Даксът запълни гап-а
нема да има жмуц щото кат штракнем 200млрд контракта дълго дакси и ше стане си4ко на ка4амак на4ело с цитаделата ше и гръмнат сите компове
мисля ,че ще бъде добър отчета ..там..
В момента коба е 8,44 - вече е 42 а ДБ е на 17,35 а стигна и 50...вече е 17,25
Просто трябва да изчакаме до 3 май...
чакаме, да. само Блессинг да не е подложил бананова кора на новият Мартин и анализаторите
Тука бях и знам. Просто не творях, самo четях. Импето особено беше много забавен Ако големият жмуц наистина се случи сега (говорим за голям наистина, не тези бози от началото на годината) ще се спре чак на 6000. Но вече не съм убеден, че ще стане точно сега, по-скоро се отлага. А отлагайки се качва и долната граница на жмуца. Между другото гледай Даксът запълни гап-а
Вероятно няма да се случи, практиката показва, че истината е винаги някъде по средата между едната и другата крайност. Именно за това съм се насочил към интрадей трейдинга с ДЗР, така ми е най-добре.
coba Q1 - 3.5.
propusnah seriozen burz profit kato zatvorih tuk edna suma, osnovno zaradi dividenta.
po princip s banki ne se zakacham
мисля ,че ще бъде добър отчета ..там..
В момента коба е 8,44 - вече е 42 а ДБ е на 17,35 а стигна и 50...вече е 17,25
Просто трябва да изчакаме до 3 май...
Големия жмуц (8800) съм го съобщил още в началото на март, но ти няма как да знаеш това, нямаше те.
коба не е толкова застрашена ,там излезе ли отчета или в началото на другия месец...имам много малко ДБ за съжаление и аз се подведох по общото настроение....
coba Q1 - 3.5.
propusnah seriozen burz profit kato zatvorih tuk edna suma, osnovno zaradi dividenta.
po princip s banki ne se zakacham
Коментар