IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
    Тука сме играчи не сме полски свирачи.
    тъй тъй владко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      такаа.... тук всички продадохме на върха и купихме отново на дъното от последният спад. ВЕЛИКАНИ СМЕ! нЕма по-добри от нас, налЛЕ!??
      Тука сме играчи не сме полски свирачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Аз не съм продал все още дори имам загуба от ОЧЛ
        ти си пич. виж химператора е пичка

Коментар

такаа.... тук всички продадохме на върха и купихме отново на дъното от последният спад. ВЕЛИКАНИ СМЕ! нЕма по-добри от нас, налЛЕ!??
          един кас
          http://www.zertifikate.commerzbank.d...484581461&pc=4

един далаг

https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS5JFX3

това е

Коментар

Аз не съм продал все още дори имам загуба от ОЧЛ

Коментар

• такаа.... тук всички продадохме на върха и купихме отново на дъното от последният спад. ВЕЛИКАНИ СМЕ! нЕма по-добри от нас, налЛЕ!??

Коментар

Да не с демото
                не с демото - никога не съм си играл на демото.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• банките нещо пак започнаха да се задъхват по Баеира нагоре като ДБ мина на отрицателна територия и Комерца пъшка след нея в същата посока...дано тези дни видим някаква отправна точка за разрешаването на този казус
                  "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Интересно какво ще се случи със злочестите европейски пазари, когато чичо Драгинко умре?
                    наследника на мястото му ще продължи политиката на ЕЦБ

Коментар

Allianz.

Но донякъде така да се каже един вид: без да искам и на тъмно.
                      Да не с демото

Коментар

И кво взе ,че не помня
                        Allianz.

Но донякъде така да се каже един вид: без да искам и на тъмно.

Коментар

Неизтърва, бе. Купи си любимо нещо и то точно на абсолютното (засега) дъно.

И аз ромове не обичам - и тука ги има достатъчно.
                          И кво взе ,че не помня

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            За сега ДАХ е над процент....
                            Днес има събиране на министрите на финансите от еврогрупата и Драги...
                            Там ще е разковничето според мен...
                            Интересно какво ще се случи със злочестите европейски пазари, когато чичо Драгинко умре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              сга няма да ги изреждам поименно....но твоята е една от тях...
                              Плюс ДБ , сиена , и кредит суиз....
                              Протокол ,онази лисица сорос ще излезе от позиции още тази седмица ако усети че ще го пържат....
                              Требваше миналия понеделник да го направят...
                              Лъжат, бе. Виж им отчетите - както всяка бамка имат лоши кредити и рискови активи, но малък процент. Апропо - петък си платиха като пичове поредният дивидент.

Коментар

Как сме колеги бях малко на море и там купона е пълен гледам и индексите на горе Импето както обичайно изтърва кораба
                                Можеше да пием по един ром заедно
                                Неизтърва, бе. Купи си любимо нещо и то точно на абсолютното (засега) дъно.

И аз ромове не обичам - и тука ги има достатъчно.

Коментар

Working...
                                X