Първоначално изпратено от vlado64
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетакаа.... тук всички продадохме на върха и купихме отново на дъното от последният спад. ВЕЛИКАНИ СМЕ!нЕма по-добри от нас, налЛЕ!??
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз не съм продал все още дори имам загуба от ОЧЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетакаа.... тук всички продадохме на върха и купихме отново на дъното от последният спад. ВЕЛИКАНИ СМЕ!нЕма по-добри от нас, налЛЕ!??
http://www.zertifikate.commerzbank.d...484581461&pc=4
един далаг
https://zertifikate.vontobel.com/DE/...t/DE000VS5JFX3
това е
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДа не с демотоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИнтересно какво ще се случи със злочестите европейски пазари, когато чичо Драгинко умре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеAllianz.
Но донякъде така да се каже един вид: без да искам и на тъмно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ кво взе ,че не помня
Но донякъде така да се каже един вид: без да искам и на тъмно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеизтърва, бе. Купи си любимо нещо и то точно на абсолютното (засега) дъно.
И аз ромове не обичам - и тука ги има достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа сега ДАХ е над процент....
Днес има събиране на министрите на финансите от еврогрупата и Драги...
Там ще е разковничето според мен...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесга няма да ги изреждам поименно....но твоята е една от тях...
Плюс ДБ , сиена , и кредит суиз....
Протокол ,онази лисица сорос ще излезе от позиции още тази седмица ако усети че ще го пържат....
Требваше миналия понеделник да го направят...Виж им отчетите - както всяка бамка имат лоши кредити и рискови активи, но малък процент. Апропо - петък си платиха като пичове поредният дивидент.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак сме колеги бях малко на море и там купона е пълен гледам и индексите на горе Импето както обичайно изтърва кораба
Можеше да пием по един ром заедно
И аз ромове не обичам - и тука ги има достатъчно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар