Long Hugo Boss 51.14
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеголяма грешка ,че не усредних Ареалбанк ,вече е почти 30 ...
трябва да се има предвид че банките са отиграли излизането на почти вчерашните нива и смятам че американците повече от процент и половина няма да завършат..
така че под 5 ще е вече към 4 ми се струва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТук както е тръгнало ще излезнат на зелено .
трябва да се има предвид че банките са отиграли излизането на почти вчерашните нива и смятам че американците повече от процент и половина няма да завършат..
така че под 5 ще е вече към 4 ми се струва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
Аз от 3 месеца ти говоря че си нямаш и на идея какво става на пазарите, но ти се мислиш за "експерт" го голям паляк от теб в този форум не е имало дано хората не са се подлъгали по тъпотиите които ръсиш и да за загубили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСъс здраве да си е държиш
Как беше "Кой разбира, тук се спира"
каzах 4е сам продал вси4ко zастото (4ети в4ера), ралито бе иz4ерпано zа мен. пак и волатилноста бе по4нала да пада. абе кво ти си обесеневам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДнес ще пропусна, още 1-2 % нагоре и подпуквам късите
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОффф, добре че не си хазартна личност
Британците се насраха. Такъв си го забиха, че тепърва ще сърбат попара ...Ше се оправят рижковците..ше се мотаят 2 години и накрая ше избацат некъв договор дето всичко е като сега, само дето официално са вън от ЕС
Тоя дето си го заби е Камерън - мислеше си че референдума ще му е само за да изнудва ЕС, па накрая кво стана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеДа, така. Аз имам голяма позиция в eur/gbp (че ще останат), ни и какаото ще го играя.
Как беше "Кой разбира, тук се спира"
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнението преди 2 месеца бе свирен. само наивник би сметнал 4е сте иzлеzат
Аз от 3 месеца ти говоря че си нямаш и на идея какво става на пазарите, но ти се мислиш за "експерт" го голям паляк от теб в този форум не е имало дано хората не са се подлъгали по тъпотиите които ръсиш и да за загубили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениехубав ден, хубави вълнения.... и хубави големи покупки
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеиzлеzнах и пак сте ги 4акам. сега отивам при твоите приатели от гибралтар да ги питам дали сте стават испанска колониа...
Импе къде си бре напалнили кошницата или друго напълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеда
Коментар
Коментар