IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Хльъх - кофти - значи и ти не отиграл Брекзитът ли - или вече напазарувал ли?

Аз вярвам, че още мънинко може да слязат, тяхната кожа розава.
    ми аз писах влязох в петък в сантандер на 3 17 днес в ендеса

Коментар

• Една ного могъща компания - подценена почти колкото Девета година:

Click image for larger version

Name:	Dax - Brexit.JPG
Views:	1
Size:	41.1 КБ
ID:	3041784
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        и аз нямам кеш дано идем на горе .че кофти
        Хльъх - кофти - значи и ти не отиграл Брекзитът ли - или вече напазарувал ли?

Аз вярвам, че още мънинко може да слязат, тяхната кожа розава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          В един филм за който се твърдеше , че е на основата на исторически факти Тимъти Гайтнър проклинаше Браклис ... Думите му бяха нещо от сорта - "...тия лъжливи копелета обещаха да помогнат на Лемън и в последния момент се отметнаха. Никога няма да го забравя .... " Дали няма да използват случая да ... им помогнат по американски
          Барклис според мен са много добре ориентирани преди няколко месеца обявиха, че насочват бизнеса си основно към ЮК и САЩ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            По скоро гледай неколко спекуланти какво правят в ФИБ....
            'кво да им гледам.... жалка картинка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              какво е БФБ!?
              погледна ли мошениците от еврохолд какви намерения имат!?
              По скоро гледай неколко спекуланти какво правят в ФИБ....

Коментар

В първия пост грешно съм се изразил , смятам че поне от 10-15% ще имаме качване тази седмици, това показва кристалната топка...
                ДАХ не е ли в мечи маркет... на тези нива...
                това за колегите който ми писаха на лични...

Коментар

какво е БФБ!?
                  Тез верно срам нямат

Коментар

ти сега , то само БФБ-то може само надолЕ...
                    Смятам за нагоре да е...
                    Ако не ,свърших кеша и поне да не гледам маркета ако е надолЕ.......
                    какво е БФБ!?

Коментар

Смятам за нагоре да е...

Коментар

надолЕ, налЕ?
                        Смятам за нагоре да е...

Коментар

ДБ ,Ареалбанк ,коба, фолсваген ,байерн ..са в портфеила тези дни....
                          Смятам че от утре требва да има поне едни 10-15 % корекция на ДАХ ако ли не затварям платформата и няма да я гледам до края на стрестетстовете....
                          надолЕ, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                            мисла 4е наи големиа пе4ели е русиа. днеска едно лйубимите ме фирми карти (новатек). тук гледате само гаzпром, но се огледаите пове4е...
                            Имах сбербанк ,но преди референдума ги избягах....на 7,777 сега ги гледам пак но са много силни...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Взех Комерцбанк, чудя се за Барклис на Нисе?

ДБ ,Ареалбанк ,коба, фолсваген ,байерн ..са в портфеила тези дни....
                              Смятам че от утре требва да има поне едни 10-15 % корекция на ДАХ ако ли не затварям платформата и няма да я гледам до края на стрестетстовете....

Коментар

Импе пак ,ще проспиш хода с тез твоите сметки и стратегии
                                Хората затова са сложили Стопове преценяваш колко може да загубиш и махаш ,все едно ще избягат компаниите
                                Както казах - аз: понеже - естествено - не знаех какво ще се случи на референдумът - с 50% от портфейлът си отиграх Брекзит, с 50% отиграх Небрекзит. Колежката ми, дето пише туканка, наобратно ги отигра.

В моментът пазарът е във фаза безразсъдство. Или поне търговията с "моите" компании. При безразсъдство в абсурдно висока точка - продаваш - защото все ще намажеш по-ниски цени в някой момент. При безразсъдство на ниска точка - купуваш - защото все ще се качат над. Още зимата рисувах една графика на Daimler, за да покажа безразсъдството, днес ще я допълня.

Само искам да усетя твърдо дънце, за да си купя нещичко още.

Коментар

Working...
                                X