If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В един филм за който се твърдеше , че е на основата на исторически факти Тимъти Гайтнър проклинаше Браклис ... Думите му бяха нещо от сорта - "...тия лъжливи копелета обещаха да помогнат на Лемън и в последния момент се отметнаха. Никога няма да го забравя .... " Дали няма да използват случая да ... им помогнат по американски
Барклис според мен са много добре ориентирани преди няколко месеца обявиха, че насочват бизнеса си основно към ЮК и САЩ!
В първия пост грешно съм се изразил , смятам че поне от 10-15% ще имаме качване тази седмици, това показва кристалната топка...
ДАХ не е ли в мечи маркет... на тези нива...
това за колегите който ми писаха на лични...
ДБ ,Ареалбанк ,коба, фолсваген ,байерн ..са в портфеила тези дни....
Смятам че от утре требва да има поне едни 10-15 % корекция на ДАХ ако ли не затварям платформата и няма да я гледам до края на стрестетстовете....
ДБ ,Ареалбанк ,коба, фолсваген ,байерн ..са в портфеила тези дни....
Смятам че от утре требва да има поне едни 10-15 % корекция на ДАХ ако ли не затварям платформата и няма да я гледам до края на стрестетстовете....
Импе пак ,ще проспиш хода с тез твоите сметки и стратегии
Хората затова са сложили Стопове преценяваш колко може да загубиш и махаш ,все едно ще избягат компаниите
Както казах - аз: понеже - естествено - не знаех какво ще се случи на референдумът - с 50% от портфейлът си отиграх Брекзит, с 50% отиграх Небрекзит. Колежката ми, дето пише туканка, наобратно ги отигра.
В моментът пазарът е във фаза безразсъдство. Или поне търговията с "моите" компании. При безразсъдство в абсурдно висока точка - продаваш - защото все ще намажеш по-ниски цени в някой момент. При безразсъдство на ниска точка - купуваш - защото все ще се качат над. Още зимата рисувах една графика на Daimler, за да покажа безразсъдството, днес ще я допълня.
Само искам да усетя твърдо дънце, за да си купя нещичко още.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар