IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
    предпо4итам акции от втори ред, MDAX, Италиански, Грацки

както и американски сега.
    Рано е за американски. Цените, които дебна алчно още далече са. Ама тия пущиняци пак ще ме изнудят немски да си купя. За други руски си прав - ама аз като дивидентаджия Газпром съм си заплюл.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За какво да се замисляш?...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Изненадали го. По два пъти на ден ти разправяхме, да излизаш..
        А, ама ако не-брекзитаджиите бяха победили с един процент - и борсите - като коркени тапи нагоре - а аз - избягал - ти нямаше да си виновен за туй, нали тъй?

Коментар

• мисла 4е наи големиа пе4ели е русиа. днеска едно лйубимите ме фирми карти (новатек). тук гледате само гаzпром, но се огледаите пове4е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
            В петък сутринта по Нова Телевизия Левон се потеше да дава обяснения за вота ,като гледам как Уни Креди се гмурна за два дена имало е за какво да се поти човека
            Един приятел и съфорумец, дето работи в - все повече ме кара да се замислям за.

1.88 кинта.... хммм, стига сте ме изкушавали, бе... не обичам бамки, ама.
            Last edited by Императорът; 27.06.2016, 18:34.

Коментар

Short Braas Monier (sdax) @ 23.36
              ето от 23.36 днес продавам на 19.63 (20%) и таи като това е с опции са около %

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Какво например?
                VFC (US)

Stroer (MDAX)

Coverstro (MDAX)

Nordex (TecDax)

Jumbo (Greece)

Alpha Bank ()

Daimler

гледам blue chips кото са набите беz при4ина, 4е всйако 4удо zа три дена. life goes on

Коментар

Какво например?

Коментар

Взех Комерцбанк, чудя се за Барклис на Нисе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tastarosa Разгледай мнение
                      В последния момент си промених позицията за референдума под давлението на чуждо мнение и загубих. Иначе бях къс в GBP/USD и къс в EUR/GBP. Влязох при 1.4750 GBP/USD при тая динамика не знам дали хеджа щеше да издържи, но все пак щях да улуча посоката, затова чуждите мнения дори и от успели в своята сфера хора невинаги са меродавни. Добър хедж се оказа и златото..
                      има само едно мнение

твоето

другото е палнеж

Коментар

Взех Комерцбанк, чудя се за Барклис на Нисе?
                        В един филм за който се твърдеше , че е на основата на исторически факти Тимъти Гайтнър проклинаше Браклис ... Думите му бяха нещо от сорта - "...тия лъжливи копелета обещаха да помогнат на Лемън и в последния момент се отметнаха. Никога няма да го забравя .... " Дали няма да използват случая да ... им помогнат по американски
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Взех Комерцбанк, чудя се за Барклис на Нисе?

Коментар

• В петък сутринта по Нова Телевизия Левон се потеше да дава обяснения за вота ,като гледам как Уни Креди се гмурна за два дена имало е за какво да се поти човека

Коментар

• В последния момент си промених позицията за референдума под давлението на чуждо мнение и загубих. Иначе бях къс в GBP/USD и къс в EUR/GBP. Влязох при 1.4750 GBP/USD при тая динамика не знам дали хеджа щеше да издържи, но все пак щях да улуча посоката, затова чуждите мнения дори и от успели в своята сфера хора невинаги са меродавни. Добър хедж се оказа и златото..
                              Last edited by Tastarosa; 27.06.2016, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Ти: като мене. Когато човекът ненаясно е какво движение ще има, най-добре е да стои в сигурни активи. Аз - какво? - Активи на БФБ в могъщи дивидентаджийски компании - тук всичко е ок. Златце, сребърце и платинчичка - тоже е ок. Известно количество сухо в платформата - също тоже ок. Акции навън - неного - падат, да - но са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят. Щеше да е супер, ако бях избягал в четвъртък, но ляводвижещите се мерзавци ме изненадаха изотзад. Парички в чужди рачички - ми вече съм над 90% в консервативни фондове - част от тях бръзо и лесно мога да прехвърля към агресивни щом реша, че мигът е ударил. Тук - тоже ок.
                                Пазарите от една страна неспаднали много заради. Но от друга страна така и така бяха на сравнително ниски нива спрямо щатските или спрямо собствените си нива отпреди година.

Затова пасувам - разбира се - ако паднат повечко, веднага щом подусетя твърдо дъно, ще си купя разни работи.... дори и за да ги продам при възстановяване, за да мога - когато Доналдът опозори клинтъновица - да си ги инвестирам - според първоначалните ми планове - в Америка.

Allianz под 118, Daimler под 50, BMW под 60 кинта ще са твърде изкусителни и трудно ще им устоя. Дивидентаджийска доходност 5% и нагоре - и то след данъкът, че то това и в България ного трудно намира се веч.
                                Импе пак ,ще проспиш хода с тез твоите сметки и стратегии
                                Хората затова са сложили Стопове преценяваш колко може да загубиш и махаш ,все едно ще избягат компаниите

Коментар

Working...
                                X