Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИзненадали го. По два пъти на ден ти разправяхме, да излизаш..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВ петък сутринта по Нова Телевизия Левон се потеше да дава обяснения за вота ,като гледам как Уни Креди се гмурна за два дена имало е за какво да се поти човека
1.88 кинта.... хммм, стига сте ме изкушавали, бе... не обичам бамки, ама.Last edited by Императорът; 27.06.2016, 18:34.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort Braas Monier (sdax) @ 23.36и таи като това е с опции са около %
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКакво например?
Stroer (MDAX)
Coverstro (MDAX)
Nordex (TecDax)
Jumbo (Greece)
Alpha Bank ()
Daimler
гледам blue chips кото са набите беz при4ина, 4е всйако 4удо zа три дена. life goes on
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениепредпо4итам акции от втори ред, MDAX, Италиански, Грацки
както и американски сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВзех Комерцбанк, чудя се за Барклис на Нисе?
както и американски сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tastarosa Разгледай мнениеВ последния момент си промених позицията за референдума под давлението на чуждо мнение и загубих. Иначе бях къс в GBP/USD и къс в EUR/GBP. Влязох при 1.4750 GBP/USD при тая динамика не знам дали хеджа щеше да издържи, но все пак щях да улуча посоката, затова чуждите мнения дори и от успели в своята сфера хора невинаги са меродавни. Добър хедж се оказа и златото..
твоето
другото е палнеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВзех Комерцбанк, чудя се за Барклис на Нисе?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
В последния момент си промених позицията за референдума под давлението на чуждо мнение и загубих. Иначе бях къс в GBP/USD и къс в EUR/GBP. Влязох при 1.4750 GBP/USD при тая динамика не знам дали хеджа щеше да издържи, но все пак щях да улуча посоката, затова чуждите мнения дори и от успели в своята сфера хора невинаги са меродавни. Добър хедж се оказа и златото..Last edited by Tastarosa; 27.06.2016, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи: като мене. Когато човекът ненаясно е какво движение ще има, най-добре е да стои в сигурни активи. Аз - какво? - Активи на БФБ в могъщи дивидентаджийски компании - тук всичко е ок. Златце, сребърце и платинчичка - тоже е ок. Известно количество сухо в платформата - също тоже ок. Акции навън - неного - падат, да - но са в най-могъщи компании, дето неминуемо ще възстановят. Щеше да е супер, ако бях избягал в четвъртък, но ляводвижещите се мерзавци ме изненадаха изотзад. Парички в чужди рачички - ми вече съм над 90% в консервативни фондове - част от тях бръзо и лесно мога да прехвърля към агресивни щом реша, че мигът е ударил. Тук - тоже ок.
Пазарите от една страна неспаднали много заради. Но от друга страна така и така бяха на сравнително ниски нива спрямо щатските или спрямо собствените си нива отпреди година.
Затова пасувам - разбира се - ако паднат повечко, веднага щом подусетя твърдо дъно, ще си купя разни работи.... дори и за да ги продам при възстановяване, за да мога - когато Доналдът опозори клинтъновица - да си ги инвестирам - според първоначалните ми планове - в Америка.
Allianz под 118, Daimler под 50, BMW под 60 кинта ще са твърде изкусителни и трудно ще им устоя. Дивидентаджийска доходност 5% и нагоре - и то след данъкът, че то това и в България ного трудно намира се веч.
Хората затова са сложили Стопове преценяваш колко може да загубиш и махаш ,все едно ще избягат компаниите
Коментар
Коментар